Work and Travel
Sayfa 66 Toplam 79 Sayfadan BirinciBirinci ... 165662636465666768697076 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2345 adet sonuctan sayfa basi 1.951 ile 1.980 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Anlık İletişim Başlığı (KAPALI)

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazi sirketler kendileri hazirliyor bu formu ogrencilere birakmiyorlar...
    sordum şirkete senin yapman gereken sadece gidip vizeni almak dediler ohhh rahatladım yaa seviyorum şirketimi
    mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece hoşlanıyorum ve bunu da ona soylemedım ..sadece sınıfımızın en guzel kızı oldugunu cok begendıgımı falan soyledım..ona karsı bısey hıssetmedıgımı ama guzel bı bayana neden ıltıfat edılmesın kı dedım ..bılmıyorum zamana bırakcam bakalım ne olcak..kıt yapcam kendımı bıraz okulda gorunce hemen yanına gıtmıcem ya da gorunce slm vermıcem ya da yanıma gelınce uzaklascam baska bı mekana gıtcem falan fılan ..
    hmmm ... cool takılmak ne kadar saçma desek de işe yarıyor aslında ama sadece dikkat çekme konusunda.ilişki esnasında bilemiyorum

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

faceden kızın iletisine yorum yazdım..herkes bişeyler yazmıs herkesın yazdıgı duruyo ama benım yazdıgım seyı sılmıs o .. moralım bozuldu ..
    yahu arkadaşım dostum sucre'cim kaldırma karşındaki insanın bitarafını yaaaa bende yaptım zamanında pişmanım karşındakini ne kadar değersiz görürsen sana o kadar çok değer veriyor sözlerim hemen yanlış anlaşılacak anlaşılsın umrumda değil gelen gelsin sana abi gelmeyenin üstüne gitme yani ben bunu ona hissettir maksadında sölemiyorum hayat felsefesi olarak kendine böyle yap yapmazsan eğer bu hayatta üzülmeye mahkumsun bencil olma ama hayatının odağında sen ol başkasını koyma bu hayat bir kere yaşanıyor başkası için harcadığın zamana ilerde pişman olabilirsin !!

birisine çok ilgi gösteriirsen seni sevmese bile sana olan güveninden sana karsı yakınlasabilir gercek duygular yaşamak istiyorsan bi ilişkide her şeyi olduğu gibi bırakmalısın üzerine gitmeden asıl gerçeklik orada çünkü !!

bence sallama bro !!!

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı sincili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu arkadaşım dostum sucre'cim kaldırma karşındaki insanın bitarafını yaaaa bende yaptım zamanında pişmanım karşındakini ne kadar değersiz görürsen sana o kadar çok değer veriyor sözlerim hemen yanlış anlaşılacak anlaşılsın umrumda değil gelen gelsin sana abi gelmeyenin üstüne gitme yani ben bunu ona hissettir maksadında sölemiyorum hayat felsefesi olarak kendine böyle yap yapmazsan eğer bu hayatta üzülmeye mahkumsun bencil olma ama hayatının odağında sen ol başkasını koyma bu hayat bir kere yaşanıyor başkası için harcadığın zamana ilerde pişman olabilirsin !!

birisine çok ilgi gösteriirsen seni sevmese bile sana olan güveninden sana karsı yakınlasabilir gercek duygular yaşamak istiyorsan bi ilişkide her şeyi olduğu gibi bırakmalısın üzerine gitmeden asıl gerçeklik orada çünkü !!

bence sallama bro !!!
    çok haklısın ....içime su serptin ..koşmam artık kımsenın pesınden benı ısteyen bana gelır zaten ama anlamıyorum kötü davranınca sana ıyı davranıyolar ıyı davranıncada kendı degerını dusuruyosun ..zıtlıkları anlamıyorum
    Konu sucre tarafından (17-04-2010 Saat 02:30 PM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bence sallama bro !!!
    imzamı atarım bu yazıya

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

yine spor salonuna gidiyorum her yanım ağrıyo bugun 3.üncü gün artık vücut alışır heralde yani umarım nese gelince görüşmek üzere !

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

an itibarı ile inkilap tarihi vizesinden zayıf almış bulunmaktayım... finalde kkeramet vardır demişler

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Kayıp vize durumunda konsolosluk biraz daha ince eleyip sık dokuyormuş.2.kez gittim konsolosluğa,belgelerim eksiksiz ama bakalım konsolosluk bana bir şey çıkracak mı bu konuda.Umarım çok beklemem...

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

@sincili

protein & creatine falan kullaniyormusun?
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

günaydın herkese

@roxelanne

geçmiş olsun zor bi durum gerçekten umarım çok zarar görmeden atlatırsın bu dönemi !
    teşekkür ederim.

Alıntı Bellagio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onlar da etki etmiyor malesef.
    Zorunlu olmadıkça evden çıkmamak lazım
    Ya dışarda çiçekler açmış kelebekler uçuşuyorken evden çıkmamak reva mı ha söyle Bellagio reva mı?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

faceden kızın iletisine yorum yazdım..herkes bişeyler yazmıs herkesın yazdıgı duruyo ama benım yazdıgım seyı sılmıs o .. moralım bozuldu ..
    Arkadaşların da dediği gibi gitme artık üzerine bence. Yazını silmesine de takılma derim direkt konuşup da ters bir cevap alsaydın daha mı iyi olurdu. Bir şekilde sana belli etmiş olumsuz cevabını. Aynı sınıftaymışsınız üstelik, durum çok da kötüye gitmeden geri çekil bence, kafana da takma

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı earwen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kayıp vize durumunda konsolosluk biraz daha ince eleyip sık dokuyormuş.2.kez gittim konsolosluğa,belgelerim eksiksiz ama bakalım konsolosluk bana bir şey çıkracak mı bu konuda.Umarım çok beklemem...
    Nasıl oldu da kayboldu vize ?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yine spor salonuna gidiyorum her yanım ağrıyo bugun 3.üncü gün artık vücut alışır heralde yani umarım nese gelince görüşmek üzere !
    3 gündür üst üste gidiyorsan, yarın gitme.. Ertesi gün tekrar gidince en ufak ağrı olmayacak, yorgunluk dışında
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Roxelanne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasıl oldu da kayboldu vize ?
    Ups kaybetmiş arkadaşın pasaportunu..
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ayhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ups kaybetmiş arkadaşın pasaportunu..
    evet,ilk defa bnim başıma gelmiş böyle bir olay.piyango bana vurmuş da diyebiliriz.dün gidip verdim belgelerimi tekrar konsoloslua,prosedür gereği bir kaçgünbekleyebilirmişim.ölüm gibi geliyor beklemek ama başka çare yok...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Ups mi? ilginç!
    Hallolur umarım en kısa zamanda, elinden bişi gelmeden boş boş beklemek kadar sinir bozucu bişi yoktur heralde. Nese olayın bir de farklı tarafından bakmak lazım ups tarihine geçmişsin fena mı, hem ilerde torunlarına anlatacak bişeyin olur Ups’ in ilk vizesini kaybettiği kişi bendim die Tabi bu çektiğin stres ve sıkıntıya karşı ne kadar teselli ederse artık.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Arkadaşların da dediği gibi gitme artık üzerine bence. Yazını silmesine de takılma derim direkt konuşup da ters bir cevap alsaydın daha mı iyi olurdu. Bir şekilde sana belli etmiş olumsuz cevabını. Aynı sınıftaymışsınız üstelik, durum çok da kötüye gitmeden geri çekil bence, kafana da takma
    haklısın oyle yapcam
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Ups mi? ilginç!
    Hallolur umarım en kısa zamanda, elinden bişi gelmeden boş boş beklemek kadar sinir bozucu bişi yoktur heralde. Nese olayın bir de farklı tarafından bakmak lazım ups tarihine geçmişsin fena mı, hem ilerde torunlarına anlatacak bişeyin olur Ups’ in ilk vizesini kaybettiği kişi bendim die Tabi bu çektiğin stres ve sıkıntıya karşı ne kadar teselli ederse artık.
    Vizemi sorunsuz bir şekilde aldım derken,bir ay öncesinde bütün bu işlerinm bitmiş olacakken benden kaynaklanmayan,muhtemelen çok ahmakça bir ihmalkarlık ya da-bnu pek düşünmek istemyorum ama art nyetli kişi(ler)-yüzünden tam da snav dönemimde bu stresi yaşadım.Şu anda bakınca olayın hiçbir teselli edici yanını göremiyorum ama umarm sorunsu bir şeklde işlerm halloluktan sonra ilerde geriye dönp baktıımda ilginç bir anı olarak kalabilir benim için.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Roma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @sincili

protein & creatine falan kullaniyormusun?
    yok hocam biraz kilo aldım son zamanlarda benimki zayıflama amaçlı çok kaslı bir görüntü istemiyorum ben sevmiyorum itici geliyo bana form tutmak için biraz

Alıntı ayhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 gündür üst üste gidiyorsan, yarın gitme.. Ertesi gün tekrar gidince en ufak ağrı olmayacak, yorgunluk dışında
    öyle yapıcam zaten pazarları gitmiycem sadece akşamları yürüyüşte yapıyorum zaten alışırım önümüzdeki hafta tavsiyen için teşekkürler...

bende bir tavsiyede bulunayım spor yapın arkadaşlar çok faydası var yaşam kalitesini yükseltiyor insanın zayıf olsanız bile yediklerinize dikkat edin yaşlanmak kaçınılmaz ama geciktirmek insanın elinde olan bişi...!!

yemek için yaşamakla,yaşamak için yemek arasındaki farkı iyi değerlendirin !!

yine felsefe yapacak bişi buldum kendime

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Herkese selamlar...

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı AWW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese selamlar...
    selam hocam hoşgeldin aramıza

biz aslında bir tarikatız amacımız seni kazanmaktı başardık nasıl ama hiç farketmedin değil mi

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bende bir tavsiyede bulunayım spor yapın arkadaşlar çok faydası var yaşam kalitesini yükseltiyor insanın zayıf olsanız bile yediklerinize dikkat edin yaşlanmak kaçınılmaz ama geciktirmek insanın elinde olan bişi...!!

[B]yemek için yaşamakla,yaşamak için yemek arasındaki farkı iyi değerlendirin !!
    üüüü: biz de kızlar toplandık ne bulduysak yiyoruz offf çok kötü hissettim yakında şişko bi kız olcam karar verdim yarın spora başlıyorum

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

evde cnm sıkılıyo ...counter strike odalarına nasıl ulasabılırım internet uzerınden oynıcam.server ip?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yok hocam biraz kilo aldım son zamanlarda benimki zayıflama amaçlı çok kaslı bir görüntü istemiyorum ben sevmiyorum itici geliyo bana form tutmak için biraz

öyle yapıcam zaten pazarları gitmiycem sadece akşamları yürüyüşte yapıyorum zaten alışırım önümüzdeki hafta tavsiyen için teşekkürler...

yemek için yaşamakla,yaşamak için yemek arasındaki farkı iyi değerlendirin !!

yine felsefe yapacak bişi buldum kendime
    hocam spora gidiyosan sporun ana kuralı ilk 2 hafta değil ondan sonra istikrarlı bir şekilde gitmekte yatıyor ondan baştan kendini kasıpta 3-4 gün arka arkaya gidipde beynini vücudunun spor kötü birşey telkinleri karşısında yenik tutma zaten vücut çalışıyosan kasların gelişmesi adına 2 gün yapıyosan 1 gün ara vermek zorundasın spor ve yediklerine dikkat etmek gerek hele hele bizim gibi üniversite zamanları dengesiz beslenme hatta çoğu gün beslenemeyen gençlik için spor ve yeme bilinci önemli

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

selam hocam hoşgeldin aramıza

biz aslında bir tarikatız amacımız seni kazanmaktı başardık nasıl ama hiç farketmedin değil mi
    aynen , yeni üyeler düşünce(birileri üye olunca) aha bunu da aparmışız diyorum trwat olarak...
    Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

gencler ses verin hayattamısınız

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ses deneme ses deneme

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

burdaaaa
    Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı manyak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam spora gidiyosan sporun ana kuralı ilk 2 hafta değil ondan sonra istikrarlı bir şekilde gitmekte yatıyor ondan baştan kendini kasıpta 3-4 gün arka arkaya gidipde beynini vücudunun spor kötü birşey telkinleri karşısında yenik tutma zaten vücut çalışıyosan kasların gelişmesi adına 2 gün yapıyosan 1 gün ara vermek zorundasın spor ve yediklerine dikkat etmek gerek hele hele bizim gibi üniversite zamanları dengesiz beslenme hatta çoğu gün beslenemeyen gençlik için spor ve yeme bilinci önemli
    yok hocam benim konsantarsyın bozulmaz ya saglam bir hocam var yapamayınca kafama vuruyo yapıcan diyo illa spor yaptıgım için yediklerimede dikkat ediyorum sanırım çok yakında istediğim kiloya gelirim hatta sonrasında aynı sekilde devam edersem yok olma ihtimalim bile var

şaka bi yana tavsiyelerin için teşekkürler !

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 36 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 36 misafir)