Work and Travel
Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Şaka Gibi ya!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Angry Şaka Gibi ya!

Arkadaşlar daha önce konu da açmıştım bir iş teklifi vardı N. Corolina'da saati 8.00$ minimum çalışma 40 saat konaklama haftalık 75.00$ dı. Ve bügün aldıgım mail aynen şöyle kopyalıyorum:

"Selam Aziz

Bugün iş konusunda bir gelişme oldu, bu sana önerdiğim bargain beach Wear işi 2 kişi istiyormuş , 2 kişilik bir grup oraya gitmek istediği için seni oradan çıkarmamı ve Advanced isteyen farklı bir işe yönlendirmemi istediler , bende listeye baktım

New York City'de bahsettiğim bir iş vardı saatliği 15$ veren iş, New York pahalı bir şehir ama saatlik 15 dolar çok iyi ücret ,
    40 saat çalıştığında haftada 600$ kazanıyorsun ve orada diğer çalışanlarla birlikte haftalık 100-150 $ arası bir ücrete konaklayabilirsin,

Başka bir işe de yönlendirebilirim seni ama bu iş gerçekten güzel olacak "

Abi yemin ediyorum soğudum iyice ya.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

advis çok şakacı sağolsun beni de baskılarla catalina işine yazmışlardı geçen aradılar o iş geç gelcekmiş en iyisi fuar işlerine bak dediler. ben de bahsettiğin ny işini seçtim ama konaklamanın pahalılığı beni de şüphelendiriyor biraz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı seebell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    advis çok şakacı sağolsun beni de baskılarla catalina işine yazmışlardı geçen aradılar o iş geç gelcekmiş en iyisi fuar işlerine bak dediler. ben de bahsettiğin ny işini seçtim ama konaklamanın pahalılığı beni de şüphelendiriyor biraz
    Ne yapıcaz biz şimdi? :S

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

NY'deki iş neymiş?Belki oda iyidir.
    ""Let the game begin""

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı Amadeus35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    NY'deki iş neymiş?Belki oda iyidir.

Büyük olasılıkla şöyle:

Position Offered : Waitstaff
    English Language Level : Advanced
    Minimum Hours: 32
    Hourly Wage: 15.00$
    Assit with housing: Yes
    Tips: No

Position Description: Waiter/Waitress employees are required to perform various food and beverage related tasks including: •Taking accurate orders and serving food to guests. This includes being familiar with the entire menu and actively selling/suggesting additional food/drink items. •Placing food items on serving plates or dishes along with required condiments and utensils to present to customers. •Preparing cold drinks, warm drinks, and other non-alcoholic beverages. •Some employees will serve alcoholic beverages and must strictly follow all state and federal laws related to serving alcohol. •Preparing all items quickly and accurately ensuring no waste and in accordance with production and portion requirements and quality standards while maintaining a safe, sanitary work environment. •Handling sales which will include: taking correct orders, entering sales in a cash register, taking money, counting out correct change (coins/bills), giving change (coins/bills) to customers, and completing credit card transactions. •Maintaining and cleaning all Food Service areas according to all county, state, and federal health codes and sanitation procedures including equipment, floors, supply areas, sales areas, and customer areas (tables, chairs, floors, serving lines, condiment stands, etc.). This also includes clearing dishes, trash and other items from tables, sweeping floors, filling condiments, and wiping down tables between guests. •Demonstrate a high level of customer service. Respond to and take appropriate action to resolve concerns and complaints of guests. •Keep supervisor/manager informed of situations relating to facility operation, patron complaints or concerns, accidents, emergency situations, damages, and potential safety hazards. •Attend departmental and team meetings as well as participate in all additional training courses. •Perform all duties in a safe manner. •Employees may be asked to move to different locations or job assignments within the property, as

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Bence kötü değil.15 dolar new york için normal.Biraz korkutucu dursa da ben sırf New York'da yaşamak için bu işe giderdim.New York çok başka bir yer.Bu restoranın adı neymiş?
    ""Let the game begin""

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı Amadeus35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence kötü değil.15 dolar new york için normal.Biraz korkutucu dursa da ben sırf New York'da yaşamak için bu işe giderdim.New York çok başka bir yer.Bu restoranın adı neymiş?
    Employer: Larchmont Yatch Club yazıyor.
    Fakat 40 saatten az çalıştırırsa beni yanarım. Hem orda yaşamaya yetecek mi bu para? Kazandıgımın hepsini yaşamımı sürdürmek için yersem bir anlamı olmaz ki benim için. 3 ay çalıştıktan sonra işten çıkınca cebimde para kalacak mı yani.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

konaklamada şanslı olup uygun bişeyler bulabilsek pek bi kötülüğü yok aslında da nytaki konaklama fiyatları da hep uçuk ya queens bronx brooklyn vs uygun gibi denmiş ama işyerine yakın olmazsa yol masrafı da olucak :S fuardaki en iyi görünen iş de bu ama. izmir fuarındaki tüm işleri inceledin mi iptal olan işine benzer koşullu işler var aslında?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı seebell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konaklamada şanslı olup uygun bişeyler bulabilsek pek bi kötülüğü yok aslında da nytaki konaklama fiyatları da hep uçuk ya queens bronx brooklyn vs uygun gibi denmiş ama işyerine yakın olmazsa yol masrafı da olucak :S fuardaki en iyi görünen iş de bu ama. izmir fuarındaki tüm işleri inceledin mi iptal olan işine benzer koşullu işler var aslında?
    Hangisi mesela?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

myrtle beach- sales assistant işine baktın mı? 7.50 saatlik 40 saat min çalışma 85.00 dolar konaklama haftalık? sayısal açıdan yakın göründü. north değil south carolinada ama

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Arkadaşlar ben Newyorkta restaurant işinde çalışıpta maaş alan neredeyse hiç duymadım. Newyorkka çoğu restaurant çalışanı sadece tip için çalışır. saatlik 15 dolar maaşı olan bir restaurant işi bana biraz fake gibi geldi. iyi araştırmakta fayda var bence.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı Moody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben Newyorkta restaurant işinde çalışıpta maaş alan neredeyse hiç duymadım. Newyorkka çoğu restaurant çalışanı sadece tip için çalışır. saatlik 15 dolar maaşı olan bir restaurant işi bana biraz fake gibi geldi. iyi araştırmakta fayda var bence.
    Eyvallah hocam. Çok iyi oldu bunu söylemen. Zaten kafadan eledim işi ben.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya aynen bende cok sogudum... bende ye kayitliyim ama varya resmen süründürüyorlar arkadaş, ilk kaydoldugumda milyon tane iş vardı evraklari hazırladım ettim vs 2 hafta gecti iş seccem ve 2 haftadrda bekliyorum beğendiğim tüm işler geri çekilmiş.. yani oyun oynuyorlar resmen..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

new york için konaklama haftalık 150 dolar normaldir. gecen yaz queens te kaldım aşağı yukarı haftalık 150 verdim. ulaşım için 105 dolar aylık metro kart alırsınız. aylık 30-40 dolar da telefon parası odersiniz. yeme içme de hiç ucuz değil(amerikanın her yerinde pahalı).
    benim fikrim: saatliği 15 dolarlık iş de gercek değil gibi. gecen yaz restaurantlara başvurmustum calışmak için saatlik en fazla 8 dolar vereni duymustum. bahşiş usulu calıstıranlar da vardı.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

sahte olma ihtimali olabilir mi cidden sonuçta iş fuarından bir iş orda gidip işverenle görüşüyorsunuz yüzyüze. ayrıca mekanın gerçekliği de sözkonusu web sitesi falan var yani? önceden tecrübem olmadığı için çok bilgim yok ama iş fuarında mülakattan sonra görüşüp anlaşılınca bir sözleşme imzalanmıyor mu zaten? ve bu sözleşmede işle ilgili detaylar da belirtilmiyor mu ücreti çalışma saati vs? ben sahte iş olaylarına düşmemek için iş fuarından birşeyler olsun istemiştim en baştan beri. bir sahtekarlık sözkonusuysa bir açığını bulup anlamak mümkündür umarım? ben bu işe gitmek istiyorum bana uyan başka bir şey yok ama ny uğruna kandırılıp da var olmayan bir işe gitmek de istemem tabi

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

arkadaşlar kaydınızı sildirip paranızı geri alabilirsiniz sonuçta size vadedilen şeyler gerçekleşmemiş, şirketler böyle erken kayıt olmanız için iş kontenjanlarını ve ücret indirimini bahane ederler ama aslında kayıt olduğunuz dönemin o kadar da erken olmadığını söylemezler sizi kaybetmemek adına...sonra neydüğü belirsiz işleri cazip göstermeye çalışırlar

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı SaiLorBoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar kaydınızı sildirip paranızı geri alabilirsiniz sonuçta size vadedilen şeyler gerçekleşmemiş, şirketler böyle erken kayıt olmanız için iş kontenjanlarını ve ücret indirimini bahane ederler ama aslında kayıt olduğunuz dönemin o kadar da erken olmadığını söylemezler sizi kaybetmemek adına...sonra neydüğü belirsiz işleri cazip göstermeye çalışırlar
    kesinlikle doğru sölemiş arkadaş

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

hocam hiç mi araştırmadın ben kaç kere yazdım foruma bargain beach weara sakın gitmeyin rezil olursunuz işverenler israilli türklere karşı iyi değiller para kazanamazsınız
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Ben olsam o sirketi altini ustune getirir, sahibine kadar ulasir hakkimi sonuna kadar arardim. Hele birde TW gibi bir platform varsa. Vay be adamlarin yaptigina bak...
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı azizünsalkaraman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar daha önce konu da açmıştım bir iş teklifi vardı N. Corolina'da saati 8.00$ minimum çalışma 40 saat konaklama haftalık 75.00$ dı. Ve bügün aldıgım mail aynen şöyle kopyalıyorum:

"Selam Aziz

Bugün iş konusunda bir gelişme oldu, bu sana önerdiğim bargain beach Wear işi 2 kişi istiyormuş , 2 kişilik bir grup oraya gitmek istediği için seni oradan çıkarmamı ve Advanced isteyen farklı bir işe yönlendirmemi istediler , bende listeye baktım

New York City'de bahsettiğim bir iş vardı saatliği 15$ veren iş, New York pahalı bir şehir ama saatlik 15 dolar çok iyi ücret ,
    40 saat çalıştığında haftada 600$ kazanıyorsun ve orada diğer çalışanlarla birlikte haftalık 100-150 $ arası bir ücrete konaklayabilirsin,

Başka bir işe de yönlendirebilirim seni ama bu iş gerçekten güzel olacak "

Abi yemin ediyorum soğudum iyice ya.

Öncelikle merhaba Aziz. Benim şirketimde aynı işi bana önermişti ama ben reddettim. Karar vermeden önce bide google mapden gideceğin yere göz atmanı tavsiye ederim adres tam olarak bu
    Larchmont Yacht Club, Woodbine Avenue, Larchmont, NY, United States .

Ayrıca Larchmont hakkında şunları söyleyebilirim genellik yaşlı zengin amerikalıların takıldığı bir kulüpmüş. Diğer yönden arkadaşların dediği gibi New Yorka yakın oluşu ve çalışma saat ücretinin fazla oluşu avantaj olarak görülebilir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

seebell işin sahte olmasıyla ilgili bir endişe düşünülemez buna cürret edemezler..esas düşünülmesi gereken konu tamam belki work and travel olayına biraz geç başladınız ama neden diğer işlerin kontenjanları dolarken saati 15 dolar haftalık ortalama 40 saatlik iş olacağı söylenen bu işin kontenjanı dolmamış.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

@sailorboy ben de bugün bunun için görüşmeye gittim danışmanla hani popüler bölge dolmadı mı ztn 3 kişi alıyor sonuçta. dediğim gibi ing seviyesi yüzünden diğerlerini kabul etmedik dediler advanced altı istenmiyor bu iş için şeklinde açıkladılar. peki sözleşme olayıyla ilgili bir bilgin var mı yani iş fuarında anlaşırsam orda bir sözleşme imzalamam gerekirse her türlü koşul orda belirtilmiş olur mu?? zaten bu fuarda bir işe karar vermem gerekiyor sanırım sonrasında çok geç olucak gibi daha vize işleri var reddedilme ihtimali fln diye işim kesinleşsin bir an önce derdindeyim artık

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Bu saatten sonra paramızı istesek de 300$ ımızı vermezler. İmzaladık bir kere sözleşmeyi. Hem alsak da hangi şirkete gidersek gidelim artık saglam iş vermeyecekleri kesin. Yani girdik bir alamete gidiyoz kıyamete.. Kafam allak bullak. İlla ki başka işler sunacaklar kabul etmeyince. Artık size danısıp en dogru kararı vermeye calısıcaz. Six Flags, ya da Virginia Beach'i secicem en kötü.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

zaten imzaladığımız anlaşmayı az çok hatırlıyorum öyle kolay kolay iptal ettirilip paranı geri almanı sağlayacak koşullar yoktu pek. sadece çok sıradışı durumlarda iadeden bahsediliyordu yanılmıyorsam ki o da kısmi iadeydi. ben memnun değilim hizmetinizden verin paramı geri tarzı birşeyi kabul ettirebileceğimizi hiç sanmam.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

arkadaşlar ben daha bu sene arkadaşımın kaydını gittim geri aldım tabi onların anladığı dilden konuşmak lazım her neyse...şöyle bir durum var seebell fuarda iş anlaşmanızı yaparsanız pek sorun çıkcağını sanmıyorum gideceğiniz yer belki iyi bir yerdir fazla karamsar da olmamak lazım bu konuda.. aziz kardeşim sana gelince de o en kötü dediğin işler konusunda forumlarda sayısız bilgi bulabilirsin fakat bu bahsettiğiniz işle ilgili pek sağda solda bir bilgi yok anladığım kadarıyla.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

nedense buranın bulduğu işler hep duyulmamış oluyor ztn :/ daha önce söyledikleri santa catalina resort işini de çok aradım googleda hiç çıkmadı hatta sorum kendilerine de daha önce buraya wat öğrencisi gitmiş mi diye tabi gitti bunlar hep denenmiş işler gibi yüzdeyüz emin havada cevaplar verildi hemen. larchmont yacht club işine de rastlamadım googleda sadece fuarda görünüyor diye biraz inanılır görünüyor bir de forumda en benzeri devon yacht club işiyle ilgili bir muhabbet gördüm o kadar. bakalım artık daha pazara çok var tabi her an ny işi iptal havası bir telefon da gelebilir bunlardan olmadı bize o dili öğretirsin artık :P

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

herşeyin hayırlısı olsun ne diyim...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı SaiLorBoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herşeyin hayırlısı olsun ne diyim...
    Sağolasın. Bu arada en kötü dememden kasıt kötü olmalarından değil, daha önce sunulan ve vaadedilen işlerle kıyasla. Yoksa bugun Six Flags'ı hatim ettim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)