Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: acil yardımmmm

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Standart acil yardımmmm

ya benım debıt cardım eksıge dustu ve faiz bınıyo sureklı hesabımkapattırmıstım gelmeden once fakat son yaptıgım alısverıs kapattırdıktan sonra kesılmıs galıba hesap eksıge dustu suan turkıyedeyım arıyorum hıc bı ıslem olmuyo dewamlı bırılerıne yonlendırılıyorum bı sonuc yok ben bankaya gıttıgımde nasıl kapattılar bu hesabı ozaman anlamıs degılım borcum vardı madem soyleselerdı oderdık ugrasmazdık sımdı ne yapıcam bennn

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Hangi banka ile çalışıyorsun?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ayni durum bende de vardi wells fargo da hesabimi kapamadan geldim son maasimi yatircaklari icin.sonra bi baktim her ay 5-10 dolar bindiriyolar eksilere dusuyo. -30 du. aradim hemen bankayi yurtdisini.ben turkiyedeyim artik kullanmiyorum felan dedim.20 saniyede hesabimi kapadilar.ugrastirmadilar.sende oyle yap.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

american national bank ta hesebım vardı,araba kiralayacağım ve son pay check icin kapattırmamıstım,bankamda sadece coloradoda vardı. Bu sene tekrar gidicem kapattırmadığım icin bir sorun olur mu? sonucta burda hiç bir sorun olmuyor kart kapattırmamak?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı inqueen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    american national bank ta hesebım vardı,araba kiralayacağım ve son pay check icin kapattırmamıstım,bankamda sadece coloradoda vardı. Bu sene tekrar gidicem kapattırmadığım icin bir sorun olur mu? sonucta burda hiç bir sorun olmuyor kart kapattırmamak?
    Banka bilgilerinizi (hesap numarası yada IBAN gibi bi bilgi) biliyorsanız havale yapın gitmeden.nasılsa gidecekmişsiniz aynı hesabı kullanmaya devam edersiniz..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

burdan havele için çok para almazlar mı ya ?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

bende benzer bi sekilde hesabima para gondermistim,paypal hesabim vardi ordan yolladim.biraz ucreti var tabi ama cok degildi.6 dolar yada 6 lira gibi biseydi.bi arastir istersen paypal hesabi olayini.birde eger paypal hesabini amerikadaki ev adresini kullanarak acarsan transfer islemleri daha hizli olur.ancak paypalinda bazi prosedurleri var onlari iyice ogren istersen.ben 1 ay transfer icin ugrasmistim.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ya bank of amerıca ben hesabımı gelmeden kapattırdım fakat dondugumde e maıl geldı hesabım eksıge dusmussss ve gıt gıde artıyor aradık bı sonuc alamadık hesabım kapalıydı aradık sımdı hesabı actı lar ben hesabımı kapattım bendn nasıl apara ısteyebılıolar anlamıs degılım

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

aradiginizda ne diyorlar?yani hesabin kapali olmasina ragmen eksi bakiyeye dusmesine?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)