Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Vize iptali,İş değiştirme !!!!! ÇOK ACİL KARARIMIZ BU KONUYA BAĞLI !!!!!!!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Vize iptali,İş değiştirme !!!!! ÇOK ACİL KARARIMIZ BU KONUYA BAĞLI !!!!!!!!!

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için teşekkürler,Diğer konuda söylenenleri son kez toparlamak kendime bir plan açısından herşeyi son kez kesinleştirip işemlere başlamak istiyorum.

Şimdi anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla bulduğum işin job offerını sponsorum olan american work adventures şirketine yolladığım zaman kabul etmek zorundalar

Bana iş bulmakla yükümlü olan şirket hcms'nin yapabilceği hiç bir yükümlülük kalmıyor yani onu tamamen aradan çıkartmış we Allahın izniyle o heriflerden kurtulmuş oluyorum

Work and Travel vizesinin work kısmını bulduğum yeni iş ve sponsoruma yolladığım job offerla sürdürmüş oluyorum onlarında vizemi iptal etmesi için bi neden kalmamış oluyor?

Eğer hatam warsa düzeltin bu şekilde programın sonuna kadar usa da kalıp diğer girişlerimde ve başwurularımda da hiç bir sıkıntı yaşmam değil mi?

Ve ayrıca daha önce wat yapmış bu çeşit sorunlarla karşılaşmış arkadaşlarımız tekrar usa'ya girişlerinde vize başvurularında ve watlarında bir problem yaşadılar mı?

Ülkeyi terketme süremiz kesin olarak ne kadar? ve bu süreyi aşarsak neler yaşarız?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Eger işverenin sponsorunu arayıp ayrıldığını bildirmezse job offer göndermene bile gerek kalmaz zaten neredeyse butun is verenler aramıyor
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eger işverenin sponsorunu arayıp ayrıldığını bildirmezse job offer göndermene bile gerek kalmaz zaten neredeyse butun is verenler aramıyor
    Şöyle bir durum da var, işten erken çıktığında aramaları gerekiyor gidebilir diye, bu durumda da sponsorların haberleri oluyor. Yani tam da kendi durumumdan bahsediyorum. Tabi arkadaşın durumu nedir bilmiyorum, hatırlatmakta fayda var.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Sponsorumdan gelen cevap bu şekilde oldu sizce ne yapmalıyım???

Thank you for your email, I hope you are well.

Per the terms and conditions, which you signed prior to coming in country, you are not allowed to find your own job in the United States. You must work at an AWA approved position.

If you choose to leave your job at HCMS, your program will be ended and we will request that you return home immediately. You no longer be able to work and/or travel in the United States.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı ygz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sponsorumdan gelen cevap bu şekilde oldu sizce ne yapmalıyım???

Thank you for your email, I hope you are well.

Per the terms and conditions, which you signed prior to coming in country, you are not allowed to find your own job in the United States. You must work at an AWA approved position.

If you choose to leave your job at HCMS, your program will be ended and we will request that you return home immediately. You no longer be able to work and/or travel in the United States.
    hocam o zamn menagerine söyle sponsorunu aramsın
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

peki supervisiorum ararsa sponsoru?

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

sen ABD'de iken sadece AWA'nın işlerinde çalışmak zorunda olduğunu söyleyen maddeyi ve AWA'nın approve'lu işlerinin ne olduğunu içeren listeyi göndermesini ister misin? Yani senin problemlerin varsa ve işveren de anlayışla karşılıyorsa sponsor işi yokuşa sürmemeli.
    admin (at) turkishwat.net

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)