Uçak bileti alamayan kaç kişiyiz. Bu saatten sonra ucuz bilet bulamaz mıyız? yoksa promosyonları yakalar, daha mı ucuza alırız?
Buyrun beyin fırtınasına ...
Uçak bileti alamayan kaç kişiyiz. Bu saatten sonra ucuz bilet bulamaz mıyız? yoksa promosyonları yakalar, daha mı ucuza alırız?
Buyrun beyin fırtınasına ...
http://www.turkishwat.net/tw-bilet-o...nizasyonu.html burda actıgım konuda break boyle bır organızasyonun olacagını soyledı onu beklıyorum bı yandan da makroklimadan gelecek haberlerı beklıyorum oda almamıs bılet henuz beraber alabılırız bı yandanda arastırıyorum bılındık sıtelerden..ama gordugum kadarıyla ortalama 550 euro cıvarı ucretler suan ıtıbarı ıle ama tabıkı esnekmıdır degılmıdır veya degıstıgımız zataman tarıhı herhangı bır ucret odermıyız onlar muamma...
benim vize görüşmesi ayın 5 inde artık kaça bulursam o tarihten sonra alacam
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
@matador
thy'nin odedigin ucretin tamamini iade eden biletlerinden alabilirsin.
20 temmuza gidis donus thy direkt 700 euroya aldim.
haziran ayi biletleri daha uygundu bi arastir istersen
sagol dostum umarim herkes uygun fiyattan bulur![]()
benimde yok biletim, umudum da kalmadı pek -.-
12 haziran ama biletler pahalanmış hep... babam alma, ucuzlar demişti.. babamı niye dinlediysem.. eşek kafam![]()
bu devırde babanı bıle dınlemıycenen guzelı kendı paranla gıtmek
ohh kafam rahat
![]()
ya arkadaşlar bu biletler ucuzlar mı.. ? tecrübeliler nerdesiniz? helpp![]()
benimde görüşme 21 inde. aslında rezervasyon yaptırıp sonra da o rezervasyonun süresini gittiği yere kadar uzattırmak gerek.. daha önce bu şekilde ucuz bir bileti 20 gün kadar tutmuşmuş. ve vizem geldiğinde rezervasyonu yenileyip öyle almam gerekiyordu çunku suresi dolmustu ve yenilediğimde çok az bir miktar daha fark oldu ve bileti almıştım. umarım bu sefer düşeş bilet denk getiririm. tüm dünya uçak biletlerini satan bir acentada çalışıyorum. bakalım ne olucak. bilet departmanındaki arkadaşlar yardımcı olurlarsa guzel biletler bulabileceğimi düşünüyorum![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
arkadaşlar 560€ ya İST-NYC, NYC-İST non-stop bilet buldum ve dönüş tarihi ücretsiz değiştirilebiliyornasıl? alayım mı dersiniz?
advisle gidiorum... şirket alıyor delta'dan
gecen sene marco poLo turizmLe caLısıyorLardı.. beLki acente yine odur.. Bu arada tarih değişikliğini ucusa 20-25 gün kala değiştirir daha erken bi tarihe aLmaya caLısırsan para ödetebiLirLer, daha doğrusu ödetmeye caLısırLar ama ödemezsn sonucta değiştirebiLirsin dediLer sanafiyatda iyi aLınabiLir..
fiyat çok iyiymiş. non stop olması da cabası.
Bu uçuşun değişimi ücretsiz değil diye biliyorum ben. Uçuşu Delta'nın kendi sitesinden bulup ayrıntılarını okuyabilirsiniz. Ücret iadesi olan biletler veya bilet değişikliği olan biletlerin fiyatları daha farklı. Şirket kurbanı olmanızı istemem![]()
fıyat ıyıymıs yaww bızde soyle bısı bulsak...
bence al kaçırma
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
ben bakıyorum 650 eurodan aşağı diil. ne güzel alitaliadan 412 euroya roma aktarmalı nyc bulmuştum. bedavaydı. vizeyi daha almadım diye almaya çekindim. Şimdi pişmanım..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks