arkadaşlar bugün işim belli oldu 3 arkadaş rhode island newport tent company de calıscaz buraya gelcek olan iş ve şiehir hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
arkadaşlar bugün işim belli oldu 3 arkadaş rhode island newport tent company de calıscaz buraya gelcek olan iş ve şiehir hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
bende oraya gideceeğim 2011 yazda.
beyler bende bu yaz newport hyatt regency de çalışacağım haberleşelim acaba yakın yerlerdemiyiz ?
ben 20 haziran gibi gidicem 2 arkadasımla beraber newport tent companyde calıscaz ben calıscagım yer size 15-20 dk sanırım google earth öle diyor en azındanbize şirket konaklama saglıyor gözüküyor ama begenmezsek dahi uygun iyi bi kosulda bi ev bulursak beraber cıkarız tabi eve olmadı komsu oluruz
siz ne zaman gideceksiniz haberleselim kesin orda beraber takılırız bir sıkıntımız olursa birbirimize destek cıkarız
biz yusufla beraber aynı tarihte işe başlıyoruz 8 haziranda 7 sinde yolcuyuz inşallah siz gelene kadar biz ortamı hazırlarızbizim işveren konaklamayı sağlamıyor fakat sponsor şirket yardımcı oluyormuş artık nasıl olacak bilmiyoruz herhalde bize yol gösterirler sonuçta tek biz çalışmayacağız otelde illaki bir yer önerilir sizin konaklama sağlaması iimiş dediğin gibi beğenmezseniz bi sorun olursa beraber eve çıkarız
orda kesinlikle beraber takılırız zaten 15 dakikalık mesafe hiç bir şey değil hepimiz için çok güzel bir yaz bizi bekliyor şimdiden çok heyecanlıyım biran önce zaman geçsede gitsek)
ben de varım bu yaz beyler...
kardeş siz vizeyi aldınızmı?
ben de new portta olucam ama konaklamamı bulamadım![]()
Merhaba arkadaşlar bende newport tent companyde çalışacağım bu yaz 13haziranda newporttayım umarım hepimiz için güzel bi yaz olur, evet fazla türk yokmuş haberleşmemiz iyi olur![]()
gitmiş olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirler mi ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks