Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Erken Kayıt Ol : Çin Tehlikesi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    BannedUser
    Guest

Standart Erken Kayıt Ol : Çin Tehlikesi

Arkadaşlar geçen sene birçok arkadaş hatırlar adam gibi işler bulamamıstı. Self giden kişiler dısında. Amerikan ekonomisinde yaşanan olumsuzluklar bunun en büyük nedeniydi. Ayrıca bu sene Amerika Çinli öğrencilerede wat programının önünü açacak. Erken kayıt olmanın dısında gittiğiniz yerde kaç Çinli var onu bile öğrenin derim ben neden derseniz adamlar karın tokluğuna çalışıyor. Geçen seneki saatlik ücretlerde bile düşüş olabilir bence güzel işleri seçin armudun sapı üzümün çöpü derseniz açıkta kalırsınız ya da gözü doymaz birkaç şirket tarafından dolandırırlırsınız.

Lütfen daha önce katılan arkadaşalarınız varsa onlara danışın. Firmaların oyunlarına gelmeyin. Fiyata bakıp şirket seçmeyin 1000*1400 dolar arası değişir ama inanın o 100*200 doların hesabını fena ödersiniz...

Saygılar her türlü sorunuzu bana da sorabilirsiniz. Kimsenin temsilcisi değilim.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar geçen sene birçok arkadaş hatırlar adam gibi işler bulamamıstı. Self giden kişiler dısında. Amerikan ekonomisinde yaşanan olumsuzluklar bunun en büyük nedeniydi. Ayrıca bu sene Amerika Çinli öğrencilerede wat programının önünü açacak. Erken kayıt olmanın dısında gittiğiniz yerde kaç Çinli var onu bile öğrenin derim ben neden derseniz adamlar karın tokluğuna çalışıyor. Geçen seneki saatlik ücretlerde bile düşüş olabilir bence güzel işleri seçin armudun sapı üzümün çöpü derseniz açıkta kalırsınız ya da gözü doymaz birkaç şirket tarafından dolandırırlırsınız.

Lütfen daha önce katılan arkadaşalarınız varsa onlara danışın. Firmaların oyunlarına gelmeyin. Fiyata bakıp şirket seçmeyin 1000*1400 dolar arası değişir ama inanın o 100*200 doların hesabını fena ödersiniz...

Saygılar her türlü sorunuzu bana da sorabilirsiniz. Kimsenin temsilcisi değilim.

sen baya heycan yapmisin arkadasim bundan 3 yil oncede benim calistigim yerde calisan cinliler vardi oyle karin tokluguna falan calisirlar diyip milleti telaslandirma benim calistigim yerdeki cinli arkadaslar bildigin para gozlerdi.hem amerikada ucretlerde dusus olmaz kaldi ki bu ucretleri amerikan hukumeti belirliyor.Zaten orda yasal calisanlarin alicagi en alt para amerikan hukumetinin belirledigi yillik ucrettir.Ben oregon eyaletinde calistim saatlik ucretim 8.40di ve cinlilerin en yogun oldgu eyaletlere yakin bir yer

BannedUser
    Guest

bende üç sene çalıştım Amerika'da arkadaşım evet hükümet belirliyor ama en düşük sınırı belirliyor. Amerika'da her yerde Çinli var hatta Seattle'da ben Amerikalıdan çok onları görüyordum ama unutma onlar wat ile gelen öğrenciler değil onlar Amerikan vatandaşı Çinliler

Heyecan yapma derken geçen sene gördük neler oldu. Yasal çalışan en az alacak para derken sana örnek vereyim Alaska'da bu miktar 7.52 ben 8.21 den çalışıyordum saatlik ücreti 10 dolar olan yerlerde var. İnan Alaska'da çalışacak personle açığı olmasa fabrikalar bu parayı vermez. Aynı şey merkez içinde geçerli neden 8*9 dolar dururken 7.5 dolara çalışsın millet. Benden söylemesi arkadaşım zaten vize zamanı gelince akkoyun karakoyun çıkacak ben bu sezon gene buyuk dolandırıcılık bombaları bekliyorum

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

bende cinli wat ogrencilerinden bahsediyorum benim bahsettigim sey su zaten wat ogrencileri orda yasal yerlerde calisiyor kaldiki gitmeden ucretlerini bilip gidiyorlar oraya gittikten sonra su olabilir belki over time almazlar ama onun disinda oraya gidipte calisma ucretinin dusmesi gibi bir sey soz konusu olamaz

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ben de 2009'da gitmiştim wat.a.. st.louis 6 flags.te de bir sürü çinli wat öğrencisi vardı.. yani bu yeni bir şey değil..

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

bizde ki cinliler harbiden de hayvan gibi calışıyorlardı bizim 35 saat aldıgımz hafta 60 saat üzeri calışan bi cinli vardı..paragözler bu dogru 5-10 dk nın lafını yapıyorlardı punch out icin ama eşek gibi calıştıklarıda ayrı bi gercek

şuna 10 dolar vereyimde evi tuvaleti falan temizletyim diye aklmada gelmişti yani ki verseydim kesin yapardı.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

evet zor durumda yaşayan millet insanalrı öyle olur.meksikalı göçmenler de öyleydi benim bir dakikada yaptığım işi adam on saniyede yapıyordu.yemek arası bile vermiyordu.arkadaş tamam biraz abartmış ama çok da haksız değil iyi işler zamanla hep kapılır.
    EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.

BannedUser
    Guest

Bizde biliyoruz yeni birşey değil. Burdan diğer bir kasıtta iş bulamayacaksınız doğru düzgün geç kalırsanız. Ya benden söylemesi zaten görürsünüz 3*4 ay sonra şirketler ne diyo. Benden söylemesi dikkat edin kendinize

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

erken kayıt demek en iyi işler demektir.
    EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Başlık: Erken Kayıt Ol : Çin Tehlikesi

Ayrıca bu sene Amerika Çinli öğrencilerede wat programının önünü açacak...
    Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen baya heycan yapmisin arkadasim bundan 3 yil oncede benim calistigim yerde calisan cinliler vardi...
    Amerika'da her yerde Çinli var hatta Seattle'da ben Amerikalıdan çok onları görüyordum ama unutma onlar wat ile gelen öğrenciler değil onlar Amerikan vatandaşı Çinliler...
    Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende cinli wat ogrencilerinden bahsediyorum benim bahsettigim sey su zaten wat ogrencileri orda yasal yerlerde calisiyor...
    Alıntı nderssen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de 2009'da gitmiştim wat.a.. st.louis 6 flags.te de bir sürü çinli wat öğrencisi vardı.. yani bu yeni bir şey değil.
    Bizde biliyoruz yeni birşey değil...
    Konu nderssen tarafından (18-10-2010 Saat 02:54 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)