Work and Travel
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 23 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Laptop götürmek hakkında..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Laptop götürmek hakkında..

Arkadaşlar forumda bir çok yerde okudum bazıları götürmek iyidir bazıları kötüdür diyor. Ben çok kararsız kaldım acaba laptopu götürsem mi ne dersiniz. Lake george gidiyorum. Hillside motel de kalacağım. daha önce buraya gitmiş olanlar bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Kullanimina bagli. Nete girecegim, nette takilirim falan diyosan al yanina.

Amerikada netle ne isim olur. Orda arkadaslarla takilirim falan diyorsan alma.

Iyi kotu diye bisey yok sana bagli. Ama ben olsam almam. Yabanci arkadaslarla konusmak gzmek varken nete baglanmak gereksiz. Zaten turkiyede devamli nettesin.

Cok acil bisey icin lazim olursa biri getirmistir ondan alirsin isini gorursun
    Sometimes memories can kill...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

teşekkürler arkadaşım. bir de bişey daha sorcam bu ds formu nasıl bişey kafam karıştı ben de bi çok kağıt var da. konsoloslukta imzalattığımız belge mi
    ???

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

DS sol tarafında barkot gibi bişey olan tepesinde j-1 yazan bi kağıt.Bende çook kararsızım lap top konusunda.2 gün sonra gidiyorum ama napayım hala karar veremedim.Son ana kadar da kararsız kalcam herhalde.
    ""Let the game begin""

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Adin soyadin falan filan olan kagit. Ingilizce yazili. Kutucuklar halinde Bosluk doldurma gibi doldurdugun.

1 Name
    2 surname vb.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

laptop illa çok kullanmak için değil ki. ihtiyacın oldugunda kullanmak içinde göturulebilir.
    ilk sene ben göturmedim. işim oldugunda ailemle göruntulu konusmak istediğimde illa birinden laptop istemek zorundasın. veya fotografların yedeklerini almak hep bi belleğe atman gerekiyor veya dvd ye yazman gerekiyor.

ama ikinci gidişimde laptop göturdum her gun her gun nette takılmıyodum. ama çok fotograf cekildiğimizden rahatça bilgisayarıma atıyordum. ve ailemle konusmak istediğimde rahat rahat kullanıyodum. bi başkasının malını kullanmak var. birde kendi malını. aynı rahatlıkta kullanamazsın. ben kendi malımı hor kullanabilirim ama başkasının olunca dikkat etmen gerek.

karar senin tabi götürmekle götürmemek arasındaki. ama iyi ya da kötü diye de bişe yok hatta bence iyi göturmek.
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    laptop illa çok kullanmak için değil ki. ihtiyacın oldugunda kullanmak içinde göturulebilir.
    ilk sene ben göturmedim. işim oldugunda ailemle göruntulu konusmak istediğimde illa birinden laptop istemek zorundasın. veya fotografların yedeklerini almak hep bi belleğe atman gerekiyor veya dvd ye yazman gerekiyor.

ama ikinci gidişimde laptop göturdum her gun her gun nette takılmıyodum. ama çok fotograf cekildiğimizden rahatça bilgisayarıma atıyordum. ve ailemle konusmak istediğimde rahat rahat kullanıyodum. bi başkasının malını kullanmak var. birde kendi malını. aynı rahatlıkta kullanamazsın. ben kendi malımı hor kullanabilirim ama başkasının olunca dikkat etmen gerek.

karar senin tabi götürmekle götürmemek arasındaki. ama iyi ya da kötü diye de bişe yok hatta bence iyi göturmek.
    Aslında çok doğru diyorsun ya.Lazım olduğunda kullanırsın gire kalan zamanlarda durur.Aileyle konuşurken oldukça faydalı olur laptop.götürmek iyi gibi duruyor bu yazı üstüne Peki wireless durumu nasıl orda?Var mı bir çok yerde ve ücretsiz mi??
    ""Let the game begin""

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı Amadeus35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında çok doğru diyorsun ya.Lazım olduğunda kullanırsın gire kalan zamanlarda durur.Aileyle konuşurken oldukça faydalı olur laptop.götürmek iyi gibi duruyor bu yazı üstüne Peki wireless durumu nasıl orda?Var mı bir çok yerde ve ücretsiz mi??
    bi çok yerde var sıkıntı yok. özellikle otellerde zaten var watla giden ögrencilerin konakladıkları yerlerin %90'ında var. sıkıntı olmaz yani wireless kullanımı rahat olun. he tabi ucretsiz bide.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

şöyle bir durum da var benim zaten ordan bi tane daha laptop almam gibi bir durum var. yani kesinlikle alcam oraya gidip aldığımı kullansam daha mantıklı gibi değil mi sizce. ücretsiz wireless var. buldum ds formunu çok şÃ¼kür

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Ya ben de ilk hafta almayi dusunuorum laptop u ama ilk bi kac gun bi motelde tanimadigim bi iki kisyle kalcam, sizce guvenli olur mu laptopu odada brakmak? yoksa bi eve gectikten sonra mi alsam?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı DaniFilth06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya ben de ilk hafta almayi dusunuorum laptop u ama ilk bi kac gun bi motelde tanimadigim bi iki kisyle kalcam, sizce guvenli olur mu laptopu odada brakmak? yoksa bi eve gectikten sonra mi alsam?
    Kilitli dolaplari varsa orada saklayabilirsin. Yoksa heran basina bisey gelebilir.

Gelme olasiligi azdir ama yinede risk yok degil. Kaldigin kisi hirsiz mi degil mi bilemezsin sonucta.

Ama yinede motellerde falan hirsizliklar pek fazla olmuyor. Herkes ogrenci oldugu icin sorun olmuyor

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ben olsam almayacaksam yenisini, getirirdim,, ben getirmedim cunku 10 gunsonra yenisini aldim,, bence iyi olur elinin altinda bulunmasi

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Kalacaginiz yer guvenilirse ben de tavsiye ederim.. Benim calistigim yer kucuk bir kasaba, aksamlari yapilacak pek bi aktivite yok..iyi oluyo aksamlari falan
    İstikamet Ohaayoo

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

El bagajı kontenjanına lap top etki ediyor mu yoksa laptop ve sırt çantası ayrı ayrı mi tartılıyor?
    ""Let the game begin""

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Amadeus35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    El bagajı kontenjanına lap top etki ediyor mu yoksa laptop ve sırt çantası ayrı ayrı mi tartılıyor?
    Sirt cantasinin boyu asiri olmadiktan sonra kilonun bi onemi yok.

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sirt cantasinin boyu asiri olmadiktan sonra kilonun bi onemi yok.
    Hıı o zaman tamam.Laptop götürülebilir öyleyse
    ""Let the game begin""

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar bu laptopu pasaporta işletme falan nasıl oluyor yanında laptop götrüenler gerhangi bi form falanmı dolduruyor ?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı veli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu laptopu pasaporta işletme falan nasıl oluyor yanında laptop götrüenler gerhangi bi form falanmı dolduruyor ?
    böyle bir işlem yapmadım ben hiç

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

hocam ben 70 liraya çok kaliteli ve büyük bir laptop sırt çantası aldım sırf laptop için ama çok işime yarıyacağa benziyor içine herşeyi alıyor resmen laptop a gelince ben hem orada kullanacağım hemde ailemle konuşacağım sanada tavsiye ederim ama bence çantada çok önemli rahatça taşımak için ve sağlamlığı için

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

az önce deltayı aradım bu bagaj konusu için, 23 kg ı aşmayan bir bavul ile 12 kg ı aşmayan bir çanta alabilirsin dediler, yani ayrı ayrı bir sırt çantası ve de bilgisayar çantasını alamıyor muyum dedim, hayır sadece 1 adet el çantan olabilir, bilgisayarı da sırt çantana koyarsın teke indirirsin dediler. bu bilgiler tabi ki delta için, diğer şirketler nasıldır bilemem

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı ozkan.ozkoldas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    az önce deltayı aradım bu bagaj konusu için, 23 kg ı aşmayan bir bavul ile 12 kg ı aşmayan bir çanta alabilirsin dediler, yani ayrı ayrı bir sırt çantası ve de bilgisayar çantasını alamıyor muyum dedim, hayır sadece 1 adet el çantan olabilir, bilgisayarı da sırt çantana koyarsın teke indirirsin dediler. bu bilgiler tabi ki delta için, diğer şirketler nasıldır bilemem
    hocam resmi olarak öyle olabilir ama uygulanan prosedür böyle değil benim dönüş deltaydı aktarmasız 11 saat gidişdede 2 kere delta kullandım sırt çantam ve el çantamla girdim hiç birşey olmadı uçağa koca valizi sokan kadınlar vardı sırt çantası artı laptop çantası için hiç bir sıkıntı çıkmaz rahat ol
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

evet her havayolu firmasında 1 aden el bagajı + bir adet el çantası alma hakkınız var laptop çantası da el çantasına girer sorun çıkmaz ama sana tavsiyem sırt çantası şeklinde bir laptop çantası alman

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben laptopumu yanımda getirdim ve uçakda arkadaşlarında söylediği gibi el bagajının dışında tutuluyor bi sorun olmuyor yani. yenisini almayı herkes düşünüyor ama gelir gelmez de alınamayabilir. hatta araştırmak lazım. bi de mesela ben merkeze uzaktayım ve bildiginz üzre ulaşım genelde arabalarla oluyor. öyle pat die gidip alamıcam.getirdim ve çok iyi oldu gelir gelmez sevdiklerime haber verdim ve girip google maps falan yapıyorum işe yarıyor yani. ayrıca giderken yenisiyle gitmek de sorun olmuyor

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)