arkdslar suan amerikadayim att kartim var ama aktivlesmiyor *888*ve pin no giriyorum kabul etmiyor ..belki 3 d acik degildir nasil accam N72 de ..ayarlara bakiyorum goremiyorum
arkdslar suan amerikadayim att kartim var ama aktivlesmiyor *888*ve pin no giriyorum kabul etmiyor ..belki 3 d acik degildir nasil accam N72 de ..ayarlara bakiyorum goremiyorum
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
*888*kod# sonra yese basiyorsun :S olmuyor mu
Sometimes memories can kill...
ewt olmuyor ..babam aramis musteri hiz kadin demis tlfndan kynklanyor
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Yakininda bi at&t subesi varsa oraya gidip durum hakkinda bilgi alabilirsin. Ama N72 de sorun olmamasi lazim
ya benim telim cekmedi aldim yenisini,att kart takti adam icine 25 dolar yukledi simdi pin kodunu da hallettim simdi nasil arama yapicam kaci aricam sirketin verdigi karttaki att numarasini aradim yeni aldigimda fakat card numarasini girin dio o ne ya bulamadim onu
herseferinde pin numarasini giricekmiyim
DUnyatelekom.com a giris yaptiktan sonra calling IDs sekmesinden pin numarasi istemeyecegi numaralari girebilirsin. Aldigin at&t hattinin numarasini buraya girersen bi daha pin numarasini istemez.
-Dunyatelekom un at&t erisim numarasini arayacaksin
-Pin numarasi isteyecek pin numberini gireceksin.
-Hattinizda bu kadar bakiye vardir diyecek. Sonra arayacagin numarayi gireceksin. 0212.... gibi.
Calling IDs den numarani tanitirsin sisteme:
-Dunyatelekom un at&t erisim numarasini arayacaksin
-Hattinizda bu kadar bakiye vardir diyecek. Sonra arayacagin numarayi gireceksin. 0212.... gibi.
ilk once adam aldi telefonu *888* iste pin kodunu girdi sonra kareye filan basti tmm dedi verdi bana ben su an nasil aricam ,ne yapmam laizm ilk bsata
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks