arkadaşlar biliyoruz ki bizim damak tadımızı başka hiçbiryerde bulamayız sanırm bir fastfood cenneti olan amerikada taco bell bize en yakın olanı giden arkadaşlar deneyimlerini anlatırsa bu konuda en azından bii fikrimiz olur
arkadaşlar biliyoruz ki bizim damak tadımızı başka hiçbiryerde bulamayız sanırm bir fastfood cenneti olan amerikada taco bell bize en yakın olanı giden arkadaşlar deneyimlerini anlatırsa bu konuda en azından bii fikrimiz olur
cok yagli meskika yemekleri bi muddet sonra midem bulaniodu... cin yemeklerine devam bence![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
yapma ya hayal kırıklıgına ugradım sımdıdışardan güzel görünüyordu
ya seven seviyo sadece ben sevmiorum o kadar ..
kardes bunun T7 menusu vardir soft tacolu ve quesadilla(keselya) oluyordu biz adamlarin etine guvenmedigimiz icin et yerine bean koyduruyorduk super oluyordu hakikaten gayet guzel lezzetleri var yani adamlarin.yanina da mild sos istemeyi unutma
Taco Bell® | Tacos
Taco Bell® | Quesadillas
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
Ben çok severim taco bell'in menülerini.
Size önerim hard taco'dan uzak durmalısınız,
domuz eti yemem gibi takıntılarınız varsa da
tavuklu menüleri tercih edebilirsiniz![]()
tavuk etli bayağı bi menuleri var sorun olmaz heralde
ben bir kez taco bell de domuz eti var mı diye sorduğumda yok demişlerdiAma benim tavsiyem burittolardır.
Domuz eti var mı sorusunun cevabı kişiden kişiye değişebilir
Canım buritto çekti benim de bu arada...
Peki Yunan mutfağı yaygın mı genel olarak Amerika'da arkadaşlar,fiyatları tuzlu mudur ? Bizim mutfaklara en yakın mutfak denince direk o geliyor da aklıma![]()
yunan restaurantlari var ole gidip karninni her gun doyuramazsinbiraz tuzludur.. ama arada bir gidip ozlem gidermek guzel oluyor sarmayla pilakiyle filan
bi de baklavaki var
![]()
Sarma'nın tanesi 1 dolardı Los Angeles da.
SBARRO pizza forever![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
benım gıdecegım yerde var yunan restranı hatta eleman arıyorlardı![]()
biz almazsak patentini hicbirseyin adamlar calar tabi kolayca
taco bell'de çalışıyorum yemek yemeye giderseniz Chicken Quesadilla'dan başka bişiyi yemeyin bence begenmezsiniz bizim restoranta ara sıra türkler uğrar bişiler atıştırır sonra sorarım beğeneni daha görmedimama chicken Quesadilla mı? evet yiyin abi o güzeldir
bi de bu restorantı karın doyurmak için değilde bişiler atıştırmak için görüyorum hep..!
secret nerde burda
taco bell de yemedim ama meksikan yemekleri guzel
taco bellin eti hiç hoşuma gitmedi,amerikada bulundugum süre boyunca ilk haftalar turkiyeden getirdiğimiz borekleri çörekleri yedik daha sonra kusana kadar %100 beef sosisler yedik,yine aynı şekilde double cheeseburger yedik bıkana kadar daha sonra dominosa basladık travel kısmındada tuzlu ama cebimizde para olmasınında verdiği bi güçle türk restoranlarını tercih ettik genellikle![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks