Arkadaşlar ingilizcem iyi olmadığı için wat şirketi housekeeping haricinde pozisyon olmaz dedi. Bende eğlence parklarında çalışmak istiyorum. Housekeeping dısında yokmudur bir alternatif?
Arkadaşlar ingilizcem iyi olmadığı için wat şirketi housekeeping haricinde pozisyon olmaz dedi. Bende eğlence parklarında çalışmak istiyorum. Housekeeping dısında yokmudur bir alternatif?
Mutfakta bulasikci ya da otellerin felan bahcelerinde duzenleme temizleme isi felan da olabilir.
Peki.
mutfakda zorda bahce işi olabilir.
marketlerde stocker olarak calisabilirsin.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
ya eglence parki da olur.. ne konusamayan adamlar vardi..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
eglecnede ne görevi aalabilriim ki. ayrıca konaklaması uygun eglence varmı bildiginiz?
cedar point. yurtları haftalık 20-35 dolar..
ben daha ilgilizce nerde yasiyorsun demesini bilmeyen amerika vatandasi gordum, parklarda niye calisamayasinki.gozunu korkutmuslar.
Peki.
harbi iyi korkutulmuşuznapsak ya. hayır fazla harclıgımda yok konaklama sorun olacak diye kararsızlık yapıyor.
seksen doksan dolardan fazla alacaklarsa konaklamaya pahali demektir.
Peki.
housekeeping nedense bana sıcak gelmedi ya bellboy felan olmakj ıngılızcesi iyi olmayan ıcın kotu bır secenekmidir
seni yapmazlar bellboy server filan ing nin cok iyi olmasi lazim o tarz isler icin..
ahh bu şirketlerr!!!
senin şirketinin elinde iş seçeneği az olduğu için öyle demiş sana
yoksa az ingilizceyle de güzel işler yapan insanlar yok değil...
Ingilizcen iyi olmayabilir belki ama hay ben o sirketin taOnlara neymis ya senin housekeeping secmen veya secmemen. Sirketin senin ingilizcen konusunda tek yapacagı sey begenip sectigin pozisyonda ok/yetersiz seklinde öneride bulunmak veya isverenle mülakat ayarlamaktır. Senden housekeeper dan baska bi cacık olmaz tarzında söylemlerini siddetle kınıyorum.
Az biraz ingilizceyle gayet de tüm fastfood islerinde, eglence parkı icersinde beverage/food kısımlarında, housekeeping önermem ama houseman veya laundryde, daha bir cok iste calısabilrsin. Burda sana tavsiyem biraz ingilizceni gelistirmeye calısman ve sirkete karsı ne istedigini acıkca belirtmen, asla istemedigin bir isi secme veya sectirmelerine izin verme. En dandik isi övüp de gözünü boyamaya calısma ihtimaline karsı da dikkat et, bizzat kendin de arastır ney nedir. Kolay gelsin...
Konu yakuza tarafından (10-03-2010 Saat 06:25 PM ) değiştirilmiştir.
Hayat acısıylatatlısıyla
tecrübeyle sabittir, yaşamaktan korkmayin...
hatta sana onerilen tum isleri forumda arastir iyi fikirler edinebilirsin..
Mrb arkadaşlar bişey sormak istiyorum.Bu yaz inş. bende amerikaya gidicem üniversite 1.sınıftayım ingilizcem orta seviyde 4 aydır kursa gidiyorum kendimi her türlü anlatırım yani.Ben çok kararsızım daha iş seçmedim ilk olrk 300 dolaru yatırdım ama iş konusunda kararsızım Oraya gitmekteki tek amacım ingilizcemi geliştirmek para çalıstıgım işin ücreti az olması önemli değil tek istedgin türkyede yapamadıgım pratigi yapmak sizce hangi işi yapmayalım deneyimli watcı arkadsım önerilerde bulunurlarsa çok tşk ederim
ya neımde şirketım oyle dedı bana housekeeping den baskasını yapamassın dıe job fairlere filan katıldım ama olmuyo yanı adamlar fazla bı seçenek vermıyo hausekeeping bulaşkçı tarzı ısler verıyorlar genelde tabı ıng baglı eger ıs verenle ıyı şekılde konusursan alabılırsın.bıde tam bılmıyorum ama orda pozisyon degiştirebiliyomssun galıba
arkadaşım tam senin örneginim!
hayatımda hic hazırlık okumadım ve en son ingilizcemi lise1 de aldım..
şirkette bana housekeepingler olabilir dedi.bende dedim şansımı sonuna kdar zorlarım en son şansım kalmazsa onu secerim..zaten yıgınla iş var housekeeping te..
ilk sectigim işte skype dan görüşmem sonucu işe alınmadım hotelin cafesinde calışaktm..
fuara gittigimde amerikalı kadınla konuştum ve floridada eglence parkında ride operator olarak işi aldım..araştırmalarım sonucu housekeeping te ne kadar ingilizce gerekiyorsa bu iştede okadar bilmen gerekiyormuş..
yani başka işlere bak hic bi ihtimalin kalmazsa alırsın housekeeping i
Mrb arkadaşlar bişey sormak istiyorum.Bu yaz inş. bende amerikaya gidicem üniversite 1.sınıftayım ingilizcem orta seviyde 4 aydır kursa gidiyorum kendimi her türlü anlatırım yani.Ben çok kararsızım daha iş seçmedim ilk olrk 300 dolaru yatırdım ama iş konusunda kararsızımOraya gitmekteki tek amacım ingilizcemi geliştirmek para çalıstıgım işin ücreti az olması önemli değil tek istedgin türkyede yapamadıgım pratigi yapmak sizce hangi işi yapmayalım deneyimli watcı arkadsım önerilerde bulunurlarsa çok tşk ederim
housekeeping de ing gelişmez diyenlere kesinlikle karşı çıkıyorum. ingilizcenin gelişip gelişmemesi kesinlikle kişinin kendisine baglıdır. benim ingilizcemde oldukca kötüydü ve bende housekeeping yaptım gecen sene. ama dısarı cıktıgımızda kendi işimi kendim hallettim,çaba harcadım konusmak için. yanımdakine demedim bana da bi hamburger menu söylesene yada şu otobus surdan gecermiymiş sorsana yapmadım. anlatamadım,yeniden denedim,anlayamadım tekrar ettirdim hiç bir kursun bana veremeyeceği birşeyi kazandım orda; özgüven.
evet anlıyodum ama pratik olmadıgı için hem telaffuzda kötüydüm hemde emin olamama sorunum vardı ya yanlış söylersem ya yanlış anladıysam diye.
zaten okullarda,kurslarda sadece okumayı ve yazmayı öğretiyolar bize. dinlemek ve konusmak yok burda. onu da orda öğreniyoruz işte. ne iş yaptıgınızın bi önemi yok bi şekilde insanlarla iletişim halinde olcaksınız ev sahibiniz, meneger yada komşunuz yada iş arkadaslarınız. önemli olan sadece sizin ne kadar caba harcadıgınızdır.
housekeeping yapmak istemyiorsanız yine yapmayın. ama bu ing gelişmez diye dusundugunuzden değil gercekten yapmak istemediğinizden olsun.
I made a promise never to settle...
arkadaşlar çok teşekkürler. Şimdi diyelimki bir eğlence merkezinde bir iş seçtim gittim ordakjiş mulakatta ingilizcemi beğenmediler ne olacka? ortadamı bırakıyorlar beni yoksa bir pozisyona yerleştiriyorlarmı?
yav bu sirketler iste ellerinde kalan islerini tikmaya calisiyorlar bir cok iste calisabilirsin buradaki arkadaslarin yazdiklari gibi birsuru isler var kaldi ki ben ne adamlar gordum konusamayan
ya zaten mesele ingilizce geliştirmek degil ki onu nerden cıkardınız ingilizceyi geliştirme olayı ne iş yaparsan yap sana baglı bi olaydır..
housekeeping işinden cok var ve sıradan bi iş bu nedenle istenmiyor pek..
bende sordum onu fuardan aldıysan işi (orda amerikalılarla mulakat yapıyorsun) zaten ingilizcen yeterlidir ve en fazla pozisyonu degiştirirler bi süreligine dendi
burda deneyimlilerden biri söylemişti..
eglence parkına ride operator olarak girmiş..ilk başta temizlik yapmak zorunda kaldım demişti..
job fairleri kacırdım sanırım bir daha olurmu bilmiyorumşuanda o yuzden napıcagımıda bilmiyorum
bu şirketler hep işin kolayına kacmayı sevıyorlar da ondan oyle diyorlar.
sen dene yine sansini. baska is istiyorum de. son zaamanlarda ingilizcenin ustune dustun mu yeter amerika da wat icin...
Her ne yaşıyorsan,seni öldürmediği müddetçe, güçlü kılar.
tamam arkadaşlar ama bu eğlence parklarında calısmak ıcın job fair şartmı? cunku kacırmısım ben onları sanırım
Teşekkürler bilgileriniz için
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks