Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: transkrpt we vizeye grş yeri!! bi bkwern arkdslar..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Standart transkrpt we vizeye grş yeri!! bi bkwern arkdslar..

arkdslar cok baktm ama aradgm cewbı bulamadm onn için yni knu açtm. bn hazrlk öğrencsym. %25 ilk vize %25 iknci vize %25 quiz ortlamalrı %25 portflıo lar etklio dönem ortlamamı. simdi bn neleri trankrptme yazcm ? okln bi bilgsi yok. arkdsa sordm sadece vizeleri yaz ddi. ama dğrlrde etklio ddm bşy diyemedi o da. hepsini mi yazıyım acaba ? snrada bölm bşknna fln imzalatcas.

Bi sorm daha war. wize görşme rndwsnu istnbldan mı alalım ankara dan mı ? istanbl daha kly werio fln diolar ama bu bi söylnti glba. bna yardmcı olrsanz cok sewnrm. simddn teskkrler....

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı xcover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkdslar cok baktm ama aradgm cewbı bulamadm onn için yni knu açtm. bn hazrlk öğrencsym. %25 ilk vize %25 iknci vize %25 quiz ortlamalrı %25 portflıo lar etklio dönem ortlamamı. simdi bn neleri trankrptme yazcm ? okln bi bilgsi yok. arkdsa sordm sadece vizeleri yaz ddi. ama dğrlrde etklio ddm bşy diyemedi o da. hepsini mi yazıyım acaba ? snrada bölm bşknna fln imzalatcas.

Bi sorm daha war. wize görşme rndwsnu istnbldan mı alalım ankara dan mı ? istanbl daha kly werio fln diolar ama bu bi söylnti glba. bna yardmcı olrsanz cok sewnrm. simddn teskkrler....
    hazırlık bolumunun ogrencı ıslerıne gıt bana transkrıpt lazım de ne dıyecekler bır sor ayrıca hangı ılde gırdıgın muhabetı tamamen uydurma uygunsan heryerde alırsın takma kafana

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

su ana kadarki tum notlarinin dokumunu al bolum baskanina imzalat. sanirim ikinci donem daha bir sinav olmamistir. ilk donemki notlarini imzalatirsin...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Bana kalırsa ilk başta Türkçe konuşup yazabildiğine dair bir belge almalı arkadaş.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı siMITci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana kalırsa ilk başta Türkçe konuşup yazabildiğine dair bir belge almalı arkadaş.
    sana ben neyin kaldgını sölerdm ama frmdklre saygm war. yne bos bos knsan ve prm yapmya calısan bi .........
    biraz sewiye lütfen

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ya konularda birbirimize laf atmayi birakalim artik.. ego tatmini midir bu anlamaiyorum.. herkes de bir karsisindakine laf atma laf sokma cabasi..gerginlige gerek yok..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

tamam da ozgursum arkadas haklı değil mi arada harf hatası tabi olur ama foruma baslık acılmıs soru sorulmus az biraz özen de olsun ama...
    I made a promise never to settle...

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı starfire Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam da ozgursum arkadas haklı değil mi arada harf hatası tabi olur ama foruma baslık acılmıs soru sorulmus az biraz özen de olsun ama...
    yok arkadas hakli da bu tarz soylem gerginlik yaratiyor iste daha uygun dille soylenebilir...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ya işlerm bugün cok yogundu. we siz değerli forum üyelerinin tecrübe we bilgisinden yararlanmak istedim. hemen cıkmam gerekiodu we aceleden öle yazmısım. we hla bu konuda beni kınayanlar war. ayrıca kusura bakmayın başlıktan dolayı. hiç kimse bi hata yapmadıgından dolayı bu kadar gözünüze battı heralde dimi kusursuz forumcularımz? tekrar özür dliorm hepinizden we yardmlarnz içnde teşekkürü borç bilirim .

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

bu arada xcover yazilarinda sesli harfleri cok fazla kaldirmazsan daha anlasilir olur...ozellikle basliklarda

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)