arkdaşlar 22 martta vize görüşmem var istda ben ankaradayım saba 8 de görüşmem ve sabah erken kalkn uçak yok gece otobusle gıtsm çok bıtkın olurum orda kalma ımkanımda yok nasıl yapıyım bana bi yardım edin lütfen
arkdaşlar 22 martta vize görüşmem var istda ben ankaradayım saba 8 de görüşmem ve sabah erken kalkn uçak yok gece otobusle gıtsm çok bıtkın olurum orda kalma ımkanımda yok nasıl yapıyım bana bi yardım edin lütfen
sen niye ankarada girmiyosun???
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
bi gün önceden gidip bi otelde bi gece geçirebilirsin,ama bence bitkin olmazsın..
Konu sucre tarafından (08-03-2010 Saat 10:07 PM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
ben manısada okuyorum ve 24 ŞUBAT vize gorusmem vardı..23mart aksamı x otobus fırmasının arabasıyla manısadan 21.30 da yola cıktım..sabah 5.30 ta kavacıkta indim VE YINE AYNI x firmasının ücretsiz istinye servisi vardı ona bındım ve saat 6 da abd konsoloslugunun onundeydım 7.30 da ıse grsmeye gırdım..arastır ANKARA-İSTNBUL otobus fırmalarının ıstınyeye servısı vardır ..yapman gereken kavacıkta ınıp servıse bınmek.BİLETİ KESTIRIKEN ISTINYEYE SERVISINIZ VAR MI DIYE SOR BASARILAR.![]()
Konu sucre tarafından (08-03-2010 Saat 10:15 PM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
sucre hangi firma ?? sole kavacikta indirio? kamil abim alibeykoyde indiriyor sabah 6.45- 7 gibi servisler kalkiyor. 7 bucukta istinye de olunur...ordan da 5 dk yuruyeceksin o kdr..baska gidenler de anlatabilir..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
sabah bi de trafik olmadıgı için kavacık-istinye abd knslsluk arası 13-14 dk sürmüştü sanırım
valla 1 gün orda kalıyım desem fazla bılmıyorm ıst.en ıyısı o sanırım gece bınıp sabah orda olurum ordan bı sekılde bulurum ya zaten ıstınyeyı.ankara daha zor dedıler sırketımden ıngılızce bıraz problem benım ortalamam ıyı oldugu ıcın ıst daha ıyı olur dedıler o yuzden orda gırıyorum
PARDON BENIM GORUSMEM 24 ŞUBATTAYDI..YANLIS YAZMISIM 24 MART YAZMISIM :d
anladık zatenist nasıldı sen aldın mı vizeyi ordakıler filan sıcak davranıyorlar mı
valla daha pasaport gelmedıcumaya kadar gelır dıye dusunuyorum..http://www.turkishwat.net/2010-vize-...gorusmesi.html ingilizcem az forumdakı arkdslardan ve bılgılerden yararlanarak cvplar hazırlayp ezberleyıp gıttım..başarılar sanada ..ıyı de davranıyolar yalnız kıme denk geldıgın onemlı..benım kadın sısman ve sesı az cıkıyodu ustelık hızlı konusuyodu ılk soruyu anlayamadım desem yerıdır..slowly please dedım en sonunda
..İİ GECTI DIYEBILIRIM
ooo hadı darısı bana artık:d
eger otel de dusunursen istinye ye yakın yerlerde kalmalısın aksi takdirde bosuna otel parası vermis olur aynı ona benzer yorgunluk yasarsn![]()
haklısn kardesım daha karar vermedım otobuslemı gıdıım yoksa otelde mı kalıyım ama otelde kalırsam oyle bısı dusuncem
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks