arkadaslar konuyu bildigimiz amerikanin en ucuz online yada store magazalari paylasalim amazon falan gibi boylece alisverislerimizi en uygun fiyata yapabiliriz.Tecrubelei arkadaslarimizi konuya paylasima cagiriyorum![]()
arkadaslar konuyu bildigimiz amerikanin en ucuz online yada store magazalari paylasalim amazon falan gibi boylece alisverislerimizi en uygun fiyata yapabiliriz.Tecrubelei arkadaslarimizi konuya paylasima cagiriyorum![]()
valla parfum tarzı seyler almak ıstıyorsan TJMAXX.e gitmenı onerırım gercek parfumlerın sadece kutusunun kenarı yırtıldı dıye 2o$-25$ arasında degişiyor ki turkıyede onu almaay kalksan en az 150-200tl vermen gerekır
log jam restaurants -----lake george, ny
T.J.MAX derim. heralde sezon sonumu ne. mallar hep farkli farkliydi. acaip cok cesit var. ve her cesit marka da var...polo vs.
eğer arkadaslar vrentham,MA ya gitme sansınız varsa kacırmayın tam bir outlet köyü ve fiyatlar gercekten cok uygun
yda lake george NY a gelme fırsatınız varsa burada da outlet magazaları var tommy hilfiger gap gibi markaları cok ucuza temin edebilirsiniz. türkiyede magazasına gırmeye cekındıgınız bu markaları 20$-30$ a temin edebiliyorsnunz
prime outlets, premium outlets te tüm markalar çok çok ucuz. 10-20dolara tommyden tişört fossilden saat, converseten ayakkabı, niketan atletik giysiler, reeboktan şortlar, gaptan, lee wranglerdan, basstan, american eagledan, aeropostaledan vs vs vs çok güzel tişörtler alabilirsin..
tjmax, office depot da her türlü ürün için çok ucuz
ross da aynı şekilde
onun dışında dollar save
tree dollar gibi marketler de çok ucuz
bu TJMAXX gibi store lar nerde isim verirken bulunabilecegi yerlederide yazarsanaiz ilk giden arkadaslar icin cok faydali olacaktir
isim veriyoruz gerisi kendine kalır bunlar heryerde var
google maps icat oldu
biraz araştırma yapması gerekir ilk gidenlerin
kaldığı yerden nasıl gidileceği ne kadar uzaklıkta olduğu vs
outletler her yerde olmaz onu da verdiğimiz isimleri googleda aratıp internet sitelerinden nerelerde olduğunu öğrenebilirsiniz)
ama diğer market tarzı yerler her yerde vardır
çoğu alışveriş merkezinin internet sitesinde şubelerinin detaylı adresleri, hatta google maps linkleri bile oluyo. gidilcek yere göre araştırılıp bulunabilir.
helecan küpü
online olanları ben de bilmiyorumwal mart olsun tjmaxx olsun marshals olsun hepsinin gitceğim yere yakın mağazası var mı baktım buldum. site içinde biraz daha arama yaparsan sen de işe yarar şeyler bulursun kesin
![]()
helecan küpü
bana profesyonel fotoraf makinasi ve tras makinasi satan bi yer onerebilirmisiniz ama ucuz satan![]()
officedepot.com
bestbuy.com
girip bakabilirsin istediğin modele
bir de mutlaka fiyata ebay.comdan da bak
Onemli bilgi arsivi bolumunu karistirirsan eger ben guzel yazi yazmistim orada cevabini bulursun.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
atlantic city de mesele cok fazla outlet var sizce oradaki fiyatlar nasil ucuz mu ?
ben converse mağazasına grmiştim atlantic city de pek de ucuz deildi 50 dolar flndı ama bi reyon wardı genelde hep aynı ayakkabılar 20 dolar flndı sanırım adidas ve nike mağazalarıda wardı sanırım
açıkcası Ebay dan başka hiç bir siteye güvenmiyorum. Gerçi Ebayada güvendiğim pek söylenemez. Benim kredi kartı bilgilerimle bayan arkadaşım sipariş vermişti. türkiyede online alışveriş yapmaya kalksan böyle birşey imkansız.
Ebaydan 1400$ a yakın alışveriş yaptım. Hem hesaplı hemde güvenilir diyebilirim
Örneğin ben traş makinası almıştıö 80$ a arkadaşım aynısını 135$ a almış mağazadantabi söyleyince biraz kötü oldu kendisi. Bide Ebyadan pazarlık atın
ben yaptım. 100$ dı 500 lük harddisk 2 tane alsam 80 e verir misin dedim. Yolladılar
şansınızı zorlayın...
ama hesaplı siteden öte güvenli site de önemli. 4 aylık için fazla araştırma yapamadım. Türkiyede zorunlu kalmadıkca mağazadan almam elektronik vesaire. Aslında alışveriş yapan arkadaşlar yazsa fena olmaz..
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
outletler oyle dusunuldugu kadar ucuz olmuyor ancak buyuk indirimler olabiliyor bazi donemlerde eger o donemleri yakalayabilirseniz cok ucuza alabilirsiniz. ama benim onerilerim tj max ve ross magazalari kesinlikle gidilip gorulmeli.. ozellikle bayanlar mutlaka gitmeli...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
atlantic city den 10 mil uzakta bir tj max var..adresi su
Circle Plaza Shop Center
6716 Black Horse Pike
Egg Harbor Twnshp, NJ 08234
17 mil uzakta da ross magazasi var.. adresi de su
May's Landing
200 Hamilton Commons
May's Landing, NJ ... ayrica baska sehirler icin arastirmak isteyenlere link ler sunlar.. T.J.Maxx Store Locator
.:: ROSS ::.
donerken aldiklarimiz bu esyalar gumrukte sorun teskil edermi gecen sene ben cok korkmustum ama fazla incelemediler birde mesela bana aldigin urunlerin kutularini at diolardi mesela laptop aldik kutula bavula koyarsak sorun olurmu
What happens in vegas stays in vegas, until it tries to find its real father
soyle ucuza bavul alabilecegimiz bi yer varmi ya abd de gecen sene o konuda baya bi zorlanmistim ya baya bi alisveris yaptigimdan extra bi bavul lazim oldu fakat ucuza hic bi yerde bulamamistim ya ucuza satan bi yer bilionuzmu
wall mart da var ama illa kaliteli marka olsun diyorsan tj max ve ross![]()
bnce wrentham a gidin arkadaşlar bostona yakın sayılır outlet köyü war ve giysilerde vergi yok![]()
ewet atlanticy de cok outlet var ama bana sanki cok ucuz gelmedi gecen sene ya wallmart da izmirdeki kipa gibine arasan var ama dandik mallar gibi
D
forumda tjmaxx ve ross diyolar bu sene bi arastircam buralari bakalim
Yanlış hatırlamıyorsam JC Penny veya Macys idi. Levis kotlar 30 dolardı. Bazı dönemler daha ucuz olabiliyor. Takip etmek lazım. Elektronik eşyada B&H diye internet sitesi var fiyatlar karşılaştırılabilir. Arkadaşların bahsettiği TJ Max kesinlikle çok uygun ve devamlı satılan ürünler ve fiyatlar değişiyor.
Ayrıca arkadaşlar uygun fiyata kaliteli gözlük alabileceğimiz yer var mı ve Amerikanın en kaliteli markaları neler
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks