arkadaşlar yarın Vize görüşmesine giriyorum.İngilizcem elemantary düzeyde yani pek iyi değilbakalım ne olacak son tavsiyelerinizi alabilirim
görüşmeden cıktıgımda deneyimleri bütün detayına kadar paylaşacagım
![]()
arkadaşlar yarın Vize görüşmesine giriyorum.İngilizcem elemantary düzeyde yani pek iyi değilbakalım ne olacak son tavsiyelerinizi alabilirim
görüşmeden cıktıgımda deneyimleri bütün detayına kadar paylaşacagım
![]()
forumdaki sorulari dikkatli bir sekilde oku ve hazirlikli git o sorulara nasil cevap vercegini kafanda hazirla o sekilde git.. insallah alirsin vizeyi
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
verilecek cevaplara bağlı olarak, zaman zaman detaylı sorulara girebiliyolar sanırım. dikkatli olalımforumdaki vize görüşmesi başlıklarında çok faydalı bilgiler bulunuyo, onları okumanı tavsiye ederim.
helecan küpü
Hadi bakalim yarinki vize gorusmen simdiden kolay gelsin. Al ve gel vizeni.Heyecan yok, uykuluda gitme.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
almadan gelme koçummmmmcevapları kafasına gozune doğru ındır
çok sıkısırsan karın bosluguna dogru bir cümle kur
baktın ne dedıgını anlamıyosun sakin ol kafandan bir şeyler söyle sanki onun ingilizcesi zayıfmış gibi davran şok olsun konuşamasın dumura uğrasın o sırada yeşil kağıdı al sakince uzaklaş
kendine geldiğinde zaten sen çıkmış olursun ordan olay mahalinede tekrar dönme
ya canım sıkkın biraz hayal dünyasına gireyim dedim
şaka bir yana rahat ol umarım alırsın hayırlı haberleini bekliyoruz !!!
saygılar...!
Başarılar dileriim,detaylarını merakla bekliyor olacağız =)
heyecan doruklardadır herhalde şu anda: )
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Ben ilk gorusmemde uyuyamamistim yani uyudumda cok az. Gece boyunca acaba ne olacak, ne soracak diye dusundum durdum.
bende öyle olacağım muhtemelen![]()
evet arkadaşlar az önce görüşmeden geldim ve sıcasıcagına gözlemleri mi aktarıyorum.
heyecan yapacak bişey yokmuş bunu hemen anlıyorsunuz.cünkü vize almak icin gelen diger insanlarında sizden farkı yok.yani kendi kendime ulan bunlarda benim gibi eger zorsa zaten alayımız kalırız dedim
iceri girdigimizde hoca referansı aile maddi bilmem ne dilekcesi falan bunlara gerek yok dendi..ilk parmak izi verdik parmak izi verdigimiz mrs cok tatlı bi kadın espiri falan yapıyordu turkcesıra beklerken digerlerinin görüşmelerini dinledm dikkatlice cok faydalı oluyor..bu yüzden sırada ön tarafa oturup dikkatlice görüşmeyi dinlemeniz en önemli tavsiyem size..
Ve o kadın geldicok gergin bi konuşma oldu kadın bayagı zorladı beni..ortalamam 1.99 du.. neden düşÃ¼k dedi bende dedim ilk 2 sene yurtta kaldım.bu yüzden calşmakta zorlandım dedim..kadın türkce ne alaka dedi
bende ingilizce yurt hayatını biliyor musun diye sordum..cevap vermedi
neyseki ondan sonra konuşma toparlandı klasik sorularla birlikte bitti ..yeşil kagıt aldım cıktım ..
noldu gectim mi şimdi![]()
Hadi hayirli olsun bakalim da o 'ne alaka' repligini kafamda canlandirdim gercekten cok komik. Senin acikli tarzda verdigin cevap ondan daha guzel![]()
hayırlı olsun..güzel bir yaz geçirirsin umarım abd de...
hayırlı olsun kardeşim abd de çılgın bir tatil geçirirsin umarım.
işallah eger gecmissem cılgın bi yaz sözü veriyorum hepinize![]()
slm arkadaşlar 24 şubatta vize görüşmem var heyecanlı değilim ama tedirginim ortlamam 2,51 ingilizcem de iyi ,bir şey soracaktım şubatla nısan arası ds'siz girebiliyormuyuz bi sorun çıkarmı,bi maddi belgelr falan gmöstermemize gerek varmıdır danışmanım yok dedi ama genede sizden bilgi alamam yaralı olur ıcıcle seafoodsa gidenler yazsın birlikte gidebilme ihtimalimiz olsun alaskaya şimdiden teşşekkürler
ds siz olrak 18 nisana kadar girebiliyorsun vize gorusmesine. yaninda maddi belgeleri gotursen de olur genelde bakmazlar ama olsun sen yine de gotur icin rahat etsin![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
slm aradkaslar 02.03.2010 ANKARADA vize gorusmem war ortalama 3.25 ingcem de orta derece elementary yani cok ıyı degıl 1.sınıf ne yapamma gerek bana yardımcı olurmusun lutfen
ben bişey sormayı unuttum..ben yeşil kagıt aldım ya pasaportuda geri aldım normalde de veriliyor dimi pasaport geri?
mrb ben 24 şubatta vize grşmem var, maddi belgelr falan istiyorlarmı bazıları gerek yok dio ama bi de hesabızmızda en az kaç dolar olması lazım bilgi verirseniz sevinirim tşekkürler.
bide ds siz gitsek oluyomu vizeye
Ds siz görüşmeye gidiliyormu ? ona göre ben vize görüşmesine gitmeyi planlıyorum , yani ds siz vizeyi alabilir miyiz ?
evvvet benim de belli oldu2mart sabah 7.30 bakalım neler olacak
aklımdanyken sorayım 1000 ile 1500 dolarlık bir hesap gostermek gerekiyor diyorlardı ama şirketimden gelen mailde 1500 gozukuyor bende 1200 dolarlık hesap mevcut su an onun fotokopisini çekip gotursem olur mu sizce?
bu hesap gösterme olayı yeni mi çıktı yawwww ben hiç ole bişi göstermedim daha önce gittiğimde WAT için gerekiyomuymus böle bişi ilk defa duyuyorum !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks