amerikadayim suan ve 1 ay daha burada olucam iphone 3g s almak istiyorum contractli alirsam ne kadar depozito veririm ve sonra iptal edersem fiyati ne olur bilen biri var mi
amerikadayim suan ve 1 ay daha burada olucam iphone 3g s almak istiyorum contractli alirsam ne kadar depozito veririm ve sonra iptal edersem fiyati ne olur bilen biri var mi
sitesinde 199 dolar olarak belirtilmiş fakat ne gibi işler giriyor araya bilmiyorum..
ya su konuya bı acıklık getirsek
taahutlu alırsak ne oluyor kosullar neler ıptal edılınce olacaklar???
bide best buy dan bakıyorum lock sekılde i phone yok nasıl bulabılırız??
hadi bulduk dıyelm nasıl kırdıracaz turkıyede???
peki daha ucuza bulma şansımız nedir??
o zaman bi tlfn tavsiye edersin artık bana![]()
1. sı neydı merak ediyorum![]()
Evet N97![]()
Yerinde olsam N97 almazdim.
-Nokia x6 diye telefon cikti fiyati 400-450$ olmasi lazim tam bilmiyorum. Onu alabilirsin. N97 den daha hafif ve daha ufak. Ama dokunmatik ekrani ayni.
-Ayrica bestbuydan alinan telefonun kilitini kirmak cok basit. PC ye baslayip programdan 2 dkda yapiyorsun.
Sometimes memories can kill...
3GS'i hipermanyak telefon kurdu arkadaşım "sakın getirme bir abi getirdi sorun cıkardı kırılamıyor tam olarak" deyince.. vazgecmıstım almaktan...
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
wise kaça aldın makinayı![]()
600$ a bestbuy dan aldım.ama internetten satılmıyor,kontratsız olanları. Ben herhangi bir bestbuy şubesinden almıstım 3GS 16 GB. Garanti olayı zaten jail break yaptığın zaman garantili olanlarından garantisi bitiyor. Ben TR den bile alsaydım Jailbreak yapardım.apple store dan proğramlara para bayılmaktan iyidir.şimdi apple store fiyatına bursan bnm telefonda 700-800 dolarlık application var tek proğram 130$ ordan hesap et![]()
Nokia N900 ü çıkardı.Özellikleri oldukça iyi.(nokianın sitesinde bulabilirsiniz)N97 nin tüm özellikleri var ve ondan daha hızlı.Tabi ekstra şeyler de var.Ben onu almayı düşÃ¼nüyorum.Eğer Türkiyede herkeste olmayan bi telefon düşÃ¼nüyosanız motorolanın yeni modeli var.Android işlemcili ve oldukça hızlı bi telefonmuş.Tabi dokunmatik oda.Eğer türkiyede servis sorunu yaşamam diyorsanız kesinlikle süper bi tel.
""Let the game begin""
Malesef servis konusunda nokia dışındaki markalar sıkıntılı.
(Bu arada servisten kastım sadece yetkili servis değil)
Evet bende katılıyorum buna.Nokia için hem teknik servis hem de telefon için kullanabilceğimiz eklentiler açısndan oldukça iyi.Diğer telefonlar da bu konuda sorun yaşayabiliriz.
""Let the game begin""
pekı orda aldıgımız tlfnun burda garantısı var mı??
Haklisin. Daha once 2g iphone kullaniyordum, N97 cikar cikmaz almistim. Herkese tavsiye ediyordum ozellikleri falan superdi. Ama N97nin hatalari delirtti beni. Mesela en basitinden gece flashli foto cekerken fotografin sol tarafina nur inmis gibi bembeyaz. (Cozum olarak kameranin flashini keceli kalemle siyaha boyayin deniliyor. Saka gibi(: ) Hevesinizi aldiktan sonra pisman oluyorsunuz. Kisiden kisiye degisir ama simdi ki aklim olsa nurlu foto cekmektense bluetooth'suz 3gs alirdimBellagio Nickli Üyeden Alıntı
Nokia'da alsan iphone da alsan garantisi yok malesef.
Konu manhattan tarafından (29-03-2010 Saat 04:21 PM ) değiştirilmiştir.
Sometimes memories can kill...
İşin kolayı bulunmuş bile.
way be ama abartıyorlar su application meselesini adam urunun 2 katı para kazanıyor sisteme bak
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks