donus biletini tarihinden onceye herhangi bir ucret odemeden alabiliyomuz?bilgisi olan varsa aydinlatirsa en azindan amerikadaki suana kadarki en mutlu anim olacak!!!
donus biletini tarihinden onceye herhangi bir ucret odemeden alabiliyomuz?bilgisi olan varsa aydinlatirsa en azindan amerikadaki suana kadarki en mutlu anim olacak!!!
Öne almalarda ücret talep ediliyor , sanırım ertelemelerde almıyorlar![]()
gercekten mi ya. emin misin. ne kadar bi ucret oderiz ki. yani ben 1 ay kadr one aldirmak istiyorum da.
arkadaslar bu konu benim de kafama takildi british den bilet aldim degisiklik icin 125 euro odememiz gerekiyor fakat merak ettigim mesela erkene alcagim gunun ucak bileti ile bnm normal sartarda aldigim ucak bileti arasindaki farki da odetiyorlar mi1!! cok onemli
Arkadaslar hayırdır erkenden gıdıyosunuz :S sızdede sorunlar var galıba ya hakkaten mantıklı yol gerı donmek bencede ıcıme sındıremıyorum donmeyı :S ne yapcaz bılmıyom![]()
arkadas bizde sinderemiyoz ama gel gor ki burada sinirlerimiz bozuldu!buralarda hapse dusmekten korkmaya basladik!restoran isi berbat bir ismis!bunu anladik ama brz gec kaldik sanirsam!!![]()
Ucak firmaniza gore degisir . Fakat sistem soyledir , ayni sinifta yer bulursaniz ucret odemezsiniz tabi her havayolu bunu yapmaz . British Airways havayollarinda 125 Euro + Ayni siniftan yer bulmaniz lazim .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
benim bilet dadan. bilmiyorum ne olcak. donus tarihim 30 eylul fakat su an icin 14 eylul haftasini dusunuyorum donmek icin. mumkun degil 30 eylule kadar kalamam cunku. umarim bi de onun icin ucret farki odemeyiz. zaten yiyecegimiz kadr yedik kaziklari bi de bundan yemeyelim.
bugun benım fransız arkadas bıletını degıstırdı brıtıshden haftaya donuyodayanamadı artık 190 dolar para odeyecek degıstırmek ıcın
ucretı odeyınce sorun yok
![]()
ucret odemek istemiyorumm bi de bu yaptigim aptallik icin. neyse bakicaz artik bisiler.
para vermeden bu ısler zor ya bence bılet esnek degılseyınede sansını bı dene sen
![]()
ya bileti sirket aldi ve esnek oldugunu biliyorum. tarih degistirmek istersem herhangi bi ucret odemeyecegim soylendi ama yine de ben suphedeyim.
firmadan firmaya degisir bu..
bazi biletler de oynama yapildiginda tarihte belirli bir cezasi vardir.
genelde 100-120 euro arsi oluyor bu..bazi biletlerde kesildigi zaman , biletin daha sonradan tarihi degistilebilcegi hesaba katilarak cezai islem uygulanmiyor..istedgin kadar oyna ..
ornek.
S-pectacular
başlık varmış ama görmemişim bir de buradan sorayım. benim arkadaşım da floridadan 16 eylülde dönecekti ama şimdi biletini 20 gün sonraya filan aldırmamız gerekiyor. alitalia ile almıştı bileti. fark verir miyiz ki yine? hadi farkı geçtim hemen bilet bulur muyuz bilgisi olan var mı arkadaşlar?
yaa bende lufthansadan aldim erken donebilirim bikachafta...normalde 100 euro degisim icin aliniyo..ama aktarmali ucak...her iki ucusicin 100 euroalmiyorlardir umarim...goren bilen ark.varsa acil cevap yazsin
benim de biletim lufthansadan ve şirketim aldı biletimi kampanya gibi bişey vardı, benim dönüş tarihimi kafalarına göre belirlediler, daha önce dönebilir miyim diye sorduğumda danışmanım bana evet ama dönüş biletin 22 ağustostan önce olamaz dedi sadece. sanırım belli bi tarihten önce olursa ceza ödeniyor ama onun dışında öne alabiliyoruz biletimizi.
British Havayollari 150$ ceza kesiyor fazla kesmez. Mail attin mi?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
evet sirketten almamakicin elimden geleniardimakoyadim;250dolar ucuzabiet buldumexpediadan;simdi tarih degistirirsek ayni hesabagelecek
bende biletimi 2 hafta onceye alicam ve biritshden aldim expediadn sitesinde 150 dolar cezasi oldugu yaziyo ve ben bunu oduycem umarimki daha fazla degildir
mail atmadim daha kardes ya agustosun basi gibi belli olucak tam donus tarihim o zman haber vericem onlara .anlamadigim nokta su an bakiyorm donus biletlerine fiyat farki fazla o farkida almazlar degilmi benden
alirlar sanirim.. cunku bir arkadasim expedia ya mail atmisti gecen sene donusteki fiyat farki arti ceza demislerdi.. belki degismistir kurallari bu sen, sen de mail at..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
off eger oyleyse gitmesem daha iyi olur sanirim ya 10 gun daha kalirim napiyim:S
sen kesin ogren de buraya da yazarsin mailin cevabini...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
simdi mail attim cvni ogrenince yazicam burayada
expediadan alinian biletlerde oyle bi opsiyon yok malesef
cvp geldi bana fakat hic parasi yazmamislar sadece arayin yazmislar iviz zivir aradik fakat yarim saat beklemeye aldilar ise gidicektim 20 25 dkk bekledim hala gelmedi sonra kapttim baska sefere tekrar aricam ins
ozaman sözcümüz sensinbende expediadan aldım british 4 ekim di bazı sebeplerden 1-2 eylül gibi dönemem gerekiyor cezamız neyse çekecez artık
iyi haberlerini bekliyorum
![]()
bende expedia deltadan aldım bileti, onlara mail attıgımda cezası var ve tekrar havayolu firması ile irtibata gecmem gerektigini soyleyen bi mail aldım. buyrun mail asagida onu da kopy ediyorum.
Dear Ali,
Thank you for contacting Expedia about changing your return flight date.
Our records show that you have an international flight reservation. We would like to advise you that Expedia is unable to complete an exchange procedure nor issue a new ticket for this type of itinerary. You will need to contact Delta Airlines for assistance in changing your reservation. See our "Airline toll-free telephone numbers" page, at Unsupported Browser. You can refer to the ticket number and confirmation code indicated in your itinerary.
However, Expedia is able to sell in new flights for you and give you an approximate cost for this exchange. We will need to ask that once we have sold in the new flights, you contact the airline or go to the nearest airline ticket counter to complete the exchange. The price and availability of the flights we are saving into your booking are not guaranteed until you contact the airline to complete the exchange.
Please note that processing and fare difference fees will apply upon changing your return flight. These fees include:
• Airline reissuance fee EUR 100.00.
• Difference in fare where applicable.
Should you choose to change your ticket with Expedia's assistance, you may call us at the number below. If possible, have your itinerary number and/or booking ID available when you call.
If this does not answer your question or solve your problem, feel free to reply to this message or call us at 1-800-EXPEDIA (1-800-397-3342) and reference case ID: 60768344.
Thank you for choosing Expedia.
Merhaba arkadaslar;
ben thy ile new york-istanbul direk ucus almistim donusum 29 eylulu fakat 13-14 agustos gibi donmem gerekiodu.
New york thy aradim ve ayni sinif olmadigini soledi ve 550 € odmem gerektigini soledi ve acentayi aramam gerektigini soledi.
Sonra acentayi aradim ve 13-14-15 agustos seferlerinin dolu oldugunu soledi ve 15 inde ek sefer koymuslar gece 12 ye.
Ve sadece 15 € hizmet bedeli odeyerek aldim. Kendim halletseydim hic odemeye yapmayacktim isim garanti olsun diye odemyi yaptim ve 2 dk icinde e bilet i yolladilar hemde yatagimda uyurkan cok kolay bi sekilde uykumdan 10 dk alarak hallettim...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks