Marylandda restaurantta çalışacam arkadaşlar kalacak yer konusunda ne yapacağımı bilmiyorum zaten tek gidiyorum buda ikinci sıkıntı bana bir yardımcı olun şimdiden teşşekür ederim![]()
Marylandda restaurantta çalışacam arkadaşlar kalacak yer konusunda ne yapacağımı bilmiyorum zaten tek gidiyorum buda ikinci sıkıntı bana bir yardımcı olun şimdiden teşşekür ederim![]()
ne zaman geliosun maryland a. washington dull airport a mi geliosun ds formunda adres olarak sadece maryland mi yaziyor posta kodu falan yok mu
aynen, tam adresini verir misin is yerinin?
job offerım az önce geldi arkadaşlar bana 701 Coastal Hwy Fenwick MD 19944 Baltimore airportta iniyorum 7 temmuzda geliyorum bir yardımcı olun![]()
arkadaşlar acil cevap bekliyorum yakınlarda kalan arkadaşlar varsa onlarlada kira paylaşabilirim tabiki patronun tavsiye edeceği yeri görcem pek umutlu deilim ama hadi bir cvp bilgi lütfeen arkadaşar teşşekür ederim tekrar
arkadaşlar acil cevaplarınızı bekliyorum çünkü yarın istanbula gidiyorum ve salı günü uçuyorum istanbulda sürekli internete giremiyebilirim cvplarınızı yardımlarınızı acele bekliyorum teşşekür ederim yardımlarınız için şimdiden
hocam sen nerde çalışacaksın.bizde maryland deyiz ama washington largoda kalıyoruz..
DÜNYADA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN..
abi yukarda dedim işte adres orda maryland royal farms die bir restourant istiyosan msn verim konuşalım pij_mummy_13
abi özel meaj attım msn adresi falan bi konuşalım senle ok.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks