Arkadaşlar şu temmuz ayında vize randevusu olan var mı benden başka? Ankara'da.
Arkadaşlar şu temmuz ayında vize randevusu olan var mı benden başka? Ankara'da.
yok mu yaw![]()
var benim de 16 temmuz da![]()
var benim de 16 temmuz da
inşallah hayırlı sonuçlar alırız haydi bakalım ben yarın akşam biniyorum sonucumu burdan yazarım![]()
ok inşallah hadi bakalım hayırlısı hepimiz için
ınsaallah alırsın kardesım...
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
Vizeye girecek yok ama hala vize bekleyen var :S Keske zamanında DSle girebilseydim, daha hızlı olurdu. Vize bekleyenlere kolay gelsin...
yakuza bende senin gibi vize bekliyorum.1hafta oldu daha çıkmadı.vize çıkmayınca uçak biletinide alamıyosun.işimde 30 haziranda başladı saolsun işverenim tolerans tanıdı bana ama bir an evvel gitmek istiyorum bende.konsolosluğu arayınca yardımcı oluyorlarmı?
Pazartesi-Persembe saat 16-17 arasında konsoloslugun göcmen olmayan vize bölümünü ararsan vizenin ne durumda oldugunu söylüyorlar. Ben en son aradıgımda onaylandıgı ama pasaporta basılmadıgını söylemisti. Bugun tekrar arıycam, sonucta bir kagıt parcası basıyorlar pasaporta ne kadar uzun sürebilir ki. Hele temmuz ayındayız, nerdeyse tüm watcılar gitti, cabuk olucagını sanıyorum. Ayrıca 3 temmuz cuma yani yarın da 4 temmuz tatilinden dolayı kapalıymıs. İsallah en azından bugun kargoya vermislerdir, yoksa 3-4 daha kaynıyor. :S İyi günler...
aradığın numarayı banada verirmsn?ya yarın ve pazarteside tatilse çok kötü vaziyet
kardeşim inşallah senin vizende gelir hemen hayırlısıyla, mülakatta hiçbir şey yok ama yine de içimde biraz heyecan var ilk girişimde nasıl konuşamadım diye düşünüyorum neyse hadi bakalım yarın yazacağım inşallah burdan cevap. (mutlu bir cevap olur inşallah)
Gidince selamımı söyle bnm vizeli pasaportu da acil göndersinler.Aradım onaylanmıs ama basmamıslar vizeyi hala. Ucak bileti alcam günü bilmiyorum, deli pahalı biletler zaten :S Görüsmede bir sey yok. İlkokul 5. sınıf sorularıyla vize veriyorlar.
Sadece onca güvenlik, resmiyet vs heyecan yaptırıyor biraz, gerisi yalan. Bu sene vizeye girerken biraz hastaydım bogazım kuruyor diye yanımda su vardı, güvenlik kıllık yapacak ya. İç bakalım bi suyu dedi giriste, icersinde zehir, mikrop, şarbon vs var da ölecem sandılar her halde
Onların da isi bir yandan da tabi, gülüyorlar bunu söylerken
![]()
yakuza ne sordular sana vize de tam olarak aklında ise yazar mısın benim de 16 temmuz da görüşmem var. ben bide mezun oldum ya amerikada bi staj programı ds 2019 ve 7002 belgelerim geldi vizeye gidereken ekstra evrak götürmem lazım mı. bide ucuz uçuk bileti bulursan bana da haber verirsen sevinirim bu thy borsa gibi ya hatta ordan daha hızlı fiyat değiştiriyo:S
Wat ögrencilerine sordukları sorular http://www.turkishwat.net/vizede-sor...rular-t56.html 'da. Anladıgım kadarıyla senin staj programı olacagı icin benzer soruları sorabilirler. Staj programıyla gidecek arkadaslardan bilgi alman daha mantıklı olur, kolay gelsin...
temmuzda vize randevusu offfffff ne zaman gelmeyi düşünüyorsun peki?
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
Staj ısında daha kola vermelerı lazım.
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
ya bakalım işte staj olunca inşallah bi aksilik çıkmaz. ayrıca numunici iyi haberlerini bekliyoruz.
Sonunda bugun UPS den kargo mesajı geldi. Vizeli pasaportum yarın sirketin elinde olacak. Pazartesi de ucarım büyük ihtimal. Bekliyen arkadaslara sabır diliyorum. Bu aralar yogunluk az cabuk gelecegini düsünüyorum pasaportların. Pazartesi konsolosluga ulasan pasaportum bugun persembe kargoya verilmis. 4 is gününde halloldu yani. Herkese hayırlı watlar...
umarim alirsinz
arkadaşlar ii haberlerinizi bekliyorum biz türk öğrenciler Amerikayı işgal etcez![]()
arkadaşlar şimdi geldim çok şükür ve sorunsuz geçti görüşme en erken zamanda hayırlıısyla elimde olacak vizem =)))))
hadi bakalım numunici hayırlısı olsun bende ç.ova öğrencisiyim. sen hangi bölümde idin. bide ne sordular ya vize de benim de 16 sından randevum var. tam olarak ne sordular aklında ise yazarsan çok sevinirim.
kardeşim ilk başta ben bir giriş yaptım olaya gerisi çorap söküğü gibi aktı gitti; merhaba merhaba dan sonra ben ilk görüşmeden red aldığımı bu yüzden referans mektubu getirdiğimi söyledim memura Allah'tan orda japon mudur çinli midir o yoktu asistanı vardı ona denk geldim eğer görmek isterseniz dedim ikimizde gülüşüyorduk istemedi doğal olarak sonra bana neden alamadığımı sordu bunun üstüne bende işte çok heycanlıydım konuşamadım gelecekte ne yapacağımı anlatamadım dedi soruları çok anlaşılır ve kolaydı ardından okulumla ilgili birşeyler sordu bende bölümümü falan söyledim sürekli konuşuyordum anlamadıklarımı söyledim ardından ailemden açıldı konu ailemdeki herkesi anlattım teker teker işte erkek kardeşin senden küçük mü dedi bende evet daha küçük dedim sonra büyük ablamın ismi şu şurda yaşıyor falan ardından diğer ablamı sordu onuda anlattım babamın mesleği derken konuyu amerikaya taşıdı ve orda nereye gideceğimi ne iş yapacağımı hangi otelde çalışacağımı sordu ve benim ordaki patronumun ismini sordu ama bende hatırlamıyorum dedim unuttum dedim güldü bende tebessüm ederek cevcap veriyordum sürekli tabiki gelecekte ne yapacağımı da sordu ve bende kpps ye girip bankada çalışacağım dedim o da bankada çalışmak mı istiyorsun dedi bende evet dedim güldüm en son ups ye gönderdi ve işlem tamam çok şükür inşallah sende sorunsuz bir şekilde alırsın kardeşim vizeni. şimdiden başarılar diliyorum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks