Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: @stormhik... eee bende vardım...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Standart @stormhik... eee bende vardım...

selam gençlik ne var ne yok_?umarım herşey yolundadır.öncelikle uzun zamandır foruma giremediğim için k.bakmayın vakit olmuyordu.en başından başlayım....

13 haziranda izmirden çıktım yola istanbula geçtim.14 haziran sabah 5:55 uçağım vardı..istanbul-amsterdam-detroit-cleveland aktarmalı geldim...yolculuk çok iyiydi.yanımda detroit li ray isimli bi abi oturdu.güney afrikaya göreve gitmiş bayağı konuştuk.ilk defa ingilizcemin kötü oldumadığını anladım.adamla çok iyi anlaştık beni detroite evine davet etti.bakalım gidcem b.ihtimalle...
    KLM nin verdiği kahvaltı iğrenç...ama makarnası süper...tavuk mu makarna mı derlerse mutlaka makarna deyin.
    Cedar point mükemmel ötesi bir yer...biçok türk var ama inanın kolombiya ve tayvan uçmuş yawww...nereye dönsem ya 'ola' ya da 'kneew how' deniyor.ola ispanyolca diğeri taice merhaba demekmiş.aslanbekle tanıştık hatta daha bi çok arkadaşa yardımcı olduk...benm oda numaram 507.her zaman beklerim.oda arkadaşlarımda türk...

arkadaşlar benden şimdilik bu kadar.gidip kıyafetlerimi alcam ve şimdi işe başlıcam.bana şans dileyin...

kendinize çok iyi bakın...hayırsız yazmadı bişeyler demeyin sakın...

bu arada bu cuma yani 19 haziranda ilk türk partisini cedar da veriyoruz burda olupta görüşemediğimiz arkadaşalra duyurulur...

see you guys...
    UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
    "Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
    Yarvay McDonald Valentine

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

kneew how halil,hayırlı işler
    Somethings never changes..

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Vay baya ayak uydurmussun Halil . Ise baslama , parti vs. kaptirma kendini ; isten evine evinden ise Umarim bol eglenceli vakit gecirirsin .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

tatlımmm sevındım gelmene :P merak edıorum arada yaz bak unuttum sanma senı :P kıb gorusuruıs kolay gelsınnnn

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

her şeyin yolunda olmasına sevindim 20saat sonra yola çıkıyorum ve bi sorun çıkmazsa cumartesine ordayım cleveland'da görüşmek üzere halil

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

iyi yolculuklar...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ooo halil kardeşim =))) hemen party olaylarına girmişsin =)))) helal sana beliyoruz günlüğünün devamını
    I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

vallahi bravo partyler falan
    Wat

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

slm gençlik...
    öncelikle supervisorlarla aram bomba.victor-melody-john ve brandom kankam oldular...her ne kadar brandom'u fazla sevmesemde ii çocuk özünde...
    işler çok iyi.molaları düşünce günlük ortalama 11*12 saat çalışıyorum.anlicağınız ii kazanyorum şimdilik.türkler dedikleri gibi fazla ama şundan emin olun heryer kolombiyalı ve taiwanlı yawww...
    arkadaş ortamı güzel.burdan yanıştığımız destiny-azra-büşra-aslanbek-...ve diğer arkadaşlar la hemen tanıştık.günler güzel geçiyor anlıcağınız...

yemek konusuna gelirsek...wall-mart,sandusky mall,target...vs. büyük alışveriş merkezleri var.fiyatlar mükemmel uygun.hemen hemen herşey bulunabiliyor.ayrıca türliyeden getirdiğim bardak çorbalar da işe çok yarıyor.her gece arkadaşlarla ortam yapyoruz...

şimdilik bu kadar arkadaşlar...kendinize ii bakın see you soon guys...
    "Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

güzel güzel halil inşallah sonuna kadar hep böyle devam eder
    Somethings never changes..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

kardesim ohh ortami kurmussunuz walla biz burda bi kiz bi ben baska turk cikmadi 20 gundur karsmiza en ii watlar sana bide azraya buarada slm sole ona da

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

slm arkadaşlar.uzunca bi aradan sonra tekrardan selamlar...

önelikle social security numaramjı bugün amış bulunmaktayım.geçen ayın 26sında çıkmıştı ama ben daha yenşi alabildim...

Cedar Point süper bir yer.iyi ki burada gelmişim diyorum valla.supervizorlarla managerlerle aram çok ama çok iyi.ben burda çalışmak istiyorum diyorum adam ok diyor.ben bukadar çalışmak istiyorum diyorum adam ok sen nasıl istersen diyor... anlıcagınız süper rahatım yawww...
    2 hafta önce ilk çekimi aldım 4 günlük 250$ gibi bişeydi.cuma da ikinci çeki lcam.2 haftada sadece 7 gün çalıştım.bikaç gün hastayım yorgunum canım çalışmak istemiyor falan dedim işe gitmedim.ikinci çekte 650$ civarı gelcek.ama normal çalışmaya devam etseydim 2 haftada toplam 900-950$ civarı para geçcekti elime...

bir çok arkadaş şikayetçi az çalışyorlar diye ki haklılarda.abi resmem tüm kapılar tayvan'a açılyor burda.adamlar cedar'ı ele geçirmişler sankim... ama haftaya kolombiya ve ekvatorlular gitmeye başlıyor yavaş yavaş çalışma saatleri düzelir herkesin...

telefon meselesi ne at&t ne net10 ne de diğer hatlar....abi en güzeli petrol calling adını verdiğim ve çok ucuz (10$) olan internationel calling card kullanıyorum.süper bişe mükemmel ucuz herkese tavsiye ediyorum.tüm petrollerde bulabilirsiniz.

wall-mart cidden çok ucuz.her ne kadar ev yemeklerini özlesekte katlancaz bi 2-3 ay daha.tavsiyem burito ve fasulye konserve.tadı fena diil yenilebilir.kahvaltılık olaraksa çilek reçelleri harika...

şimdilik benden bukadar arkadaşlar.yarın fotoğraf makinası almayı düşünüyorum.laptop işini sonraya bırktım.

herkese selam kendinize iyi bakın...ayrıca abd ye gelip te işletişimi kesen arkadaşlar bravo size diyorum başka birşey demiyorum...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Hayirlisi olsun valla. Wat'i iyi gecenleri gordukce kiskaniyorum ben ise 3 km yuruyorum. Gunde 2-3 saat calistiriolar. 1 ay oldu aldiim toplam para yaklasik 200 dolar. Cook kotu geciyor. Etrafta yapacak bir sey de yok. Ki zaten 5 kurus para kalmadi. Bogaz tokluguna calisiyoruz tam olarak. Sen ne is yapiyorsun tam olarak? 4 gune 250 dolar almissn? Biz 1 ayda alamadk o parayi. Neyse adina sevindim umarim boyle deavam eder

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)