Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İşverenim ne diyor ? çeviri lütfen

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Question İşverenim ne diyor ? çeviri lütfen

Merhabalar,
    İşverinme çalışma saat aralıklarımı sordum.bana şöyle bir cvp attı.Başını anladım fakat sonları anlamadım.

'Unfortunately we don’t have a set schedule on hours to give to you just yet. Most of the time your hours will vary from day to day where some days you could be working from 11am -7pm, some days you could be working 12pm-8pm and some days you could be working 2pm-10pm. Confirmation on your schedule won’t be available until after you are here and have gone through your Discovery Orientation class and department training when you will then be placed on a schedule. It will be up to you to work a possible second job around your Six Flags schedule as you are expected to give Six Flags your first priority when working.'

IT WILL BE UP kısmında ne diyor ?

Çalışma saatleri değişken diyor fakat sonradan oturacak mı diyor ne diyor ? after ,until fln demiş,oraları anlamadım.

Çalışma saatlerimiz böyle değişkenken 2. işi nasıl bulucam ben ?
    sucks !

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

şu an belli değilmiş oryantasyon programına katılacaksın sanırım oraya varınca düzenlenecekmiş bu düzenlenen saat dilimlerine göre başka bi iş bulabilirmişsin ama önceliğin Six Flags olmalıymış yani kısacası oraya gidince orda düzenlenecek saatler anladığım kadarıyla

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

It will be up to you to work a possible second job around your Six Flags schedule as you are expected to give Six Flags your first priority when working.'

up to you sana bağlı demek .. 2.işte çalışmak six flags in olduu bölgede sana bağlı ama önceliğin six flags olmalı yani 2. işte çalışıcaksanda önce bizi hallet sonra napcaksan yap diyo
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ewt arkadaş güzel açıklamış 2. iş seçeneği sana bağlı fakat 2. işini six flags in sana verdiği çizelgeye göre bulmak zorundasın çünkü birincil işin six flags

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

kerempi nin dediği gibi önce ilk işin yani six flag şirketinde işinin iş saatlerinde işini aksatmaman önemli,sonra oraya vardığındaki sift ler (çalışma saatlerin) ine göre 2.işini belirlersin diyor.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı turta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar,
    işverinme çalışma saat aralıklarımı sordum.bana şöyle bir cvp attı.başını anladım fakat sonları anlamadım.

'unfortunately we don’t have a set schedule on hours to give to you just yet. Most of the time your hours will vary from day to day where some days you could be working from 11am -7pm, some days you could be working 12pm-8pm and some days you could be working 2pm-10pm. Confirmation on your schedule won’t be available until after you are here and have gone through your discovery orientation class and department training when you will then be placed on a schedule. ıt will be up to you to work a possible second job around your six flags schedule as you are expected to give six flags your first priority when working.'

ıt wıll be up kısmında ne diyor ?

çalışma saatleri değişken diyor fakat sonradan oturacak mı diyor ne diyor ? After ,until fln demiş,oraları anlamadım.

çalışma saatlerimiz böyle değişkenken 2. Işi nasıl bulucam ben ?
    bulman cok zor.cunku calısma saatlerı degısıyor dıyo ve ılk oncelıgın sıx flags olmalı dıyor...
    EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ilk 1 hafta ek-iş bulamazsam delilirim :S 40 saatte para kazanamam çünkü.haftada 100 dolar kalıyor.
    sucks !

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

değişken saatlere rağmen iş bulabilir miyim sizce ?
    sonuçta . her hafta aynı program vardır demi
    sucks !

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

zor biraz turta yani ama belki sabah için bi iş bulabilirsin 6 7 de gidilip 10.5 11 e kadar çalışılan çnkü en erken işin 11 gibi başlıo sabah öyle yazmış adam
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)