Arkadaşlar Amerikada AT&T GSM şirketını kullanan oldumu??
Arkadaşlar Amerikada AT&T GSM şirketını kullanan oldumu??
evet yaa daha önceden kullanan varsa bizi de bilgilendirir mi? ikilemde kaldım bunu mu kullansam yoksa mezun card mı diye?
kullanan olmaz mi hic cok vardir bu forumda . al bi tanesi benim at&t kullanicilarindan ve gayet memnundum . bir de dunya telekom abonesi olmustum tr ile makul ucretlerle gorusebiliyordum
$35 mi ? ben 15 diye hatirliyorum yanlis hatirliyo olabilirim 1 yil gecti ustunden .. wallahi hic sebeke problemi yasamadim ben at&t de ayrica turkiye yi aramanin ucreti 6-7 cent/dk idi . tabiki bu ucretin at&t ile alakasi yok dunya telekomla alakali
15 dolar at&t kontor 10 dolar sım kart bedeli 10 dolar dunya telekom...
Pier sen hala biga da mısın? Ayrıca bu kart sadece 3g telefonlarla çalışıyo sanırım. Türkiye de kullandığım telefonlarda 3g özelliği yok. Nokia N72 var çalışır mı onda? ya da amerika dan almaya kalksak en ucuz ne kadar bulurum bu sim kartı çalıştıracak bi telefon?
at&t den 15 dolara aldiginiz paketin icinde telefon da var.motorola ve de kolay kullanisli bi telefon
AT&T cok fazla harciyor hesabi,alinan 15 dolarlik kart 1 haftada bitiyor neredeyse cunku hergun gorusme yapsanizda yapmasanizda 1 dolar dusuyor.Baska bir firma daha var o a paket halinde satiliyor ismini animsayamiyorum,o cok daha uygun,dakika usulu calisiyor.
tamam normal.tr deki telefonu kullanabilirsiniz.internetten aktivasyon yapicaksiniz ve sonrasinda credit yuklediginizde aktif hale gecicek hattiniz.dunya telekom gercekten buyuk bi nimet.dakikasi 8-9 cent e gorusebiliosunuz
hyr kim nerden cikario 3g telefon diye?
3 band la karistiriosunuz herhalde.benim burdan goturdugum tel calisiodu.nokia 9900
arkadasimda n95 vardi o da calisiodu.
deneyelim o zaman inşallah çalışır benm nokia n72
Kartın üstünde yazan 3 g herkesi yanıltıyor. Ama gereken şey 3 band özelliği ve bu özellik piyasadaki tüm telefonlarda var diyebiliriz. Ben samsung e250 götürcem örneğin.
bana da verdiler şirketten at&t hat dünya telekom üzerinden görüşme yapıyorsun ama benim anlayamadığım oraya gittiğimiz de yüklemeleri nasıl yapacağız? tamam burdan ilk yüklemeyi kredi kartıyla yaptık peki oraya gittiğimizde mutlaka bir kredi kartına ihtiyaç duyacak mıyız başka yöntemleri de var mı? ayrıca hadi buradan kredi kartı götürdük diyelim kredi kartından (buradayken ya da amerikadayken) yaptığımız ödeme faturaya aynen dolar olarak mı yansıyor? internetten kredi kartıyla alışverişe hala alışamadım zaten bir de bu çıktı başıma
'''' Dünya Telekom Hesabıma Nasıl Kontör Yükleyebilirim?
Türkiye’den Yükleme Yapacaklar: 0 216 578 7700 telefon numarasını arayarak “2” opsiyonunu seciniz. Eger Telefonunuz ve kredi kart numaraniz Dunya Telekoma kayitli ise otomotik olarak kontor yukleyebilisiniz. Veya https://www.dunyatelekom.com/hesabim.html web sitesinden yükleyebilirsiniz.
ABD’den Yükleme Yapacaklar
1-212-999-7900 telefon numarasını arayarak “2” opsiyonunu secin ve otomatik kontor doldurun. Veya https://www.dunyatelekom.com/hesabim.html web sitemizden kullanıcı Adı ve şifre ile hesabınıza girip Dunya Telekom hesabınıza kontor ekleyebilirsiniz. ''''
Detaylı bilgi :
http://www.dunyatelekom.com/wt1.html
http://www.dunyatelekom.com/wt2.html
Dunyatelekom ile hiçbir bağlantım yokturBende NET10 ya da bunu kullanmayı düşünüyorum.
Arkadaşlar.Ben henüz iş 'bulamadım.Temmuz 1de işe başlayabilirim.Online olarak gece ABD ki sponsor ile görüşeceğim.Benim derdim,bundan sonraki zaman içerisinde ki 1 ay gibi bir zaman var ;DS formu,vizenin basılıp tarafıma gelmesi zaman alacak.Bu işler 1 ay içersinde olur mu.Cevap yazan arkadaşlar varsa sevinirim.Nasıl bir yol izleyeyim.
Tamamen şirketinin performansına bağlı ds belgeni bugun ıstese en gec kargoyla 5 gunde elınde olur onuda konsolosluga yollarsın ya bnmkı gıbı 4 gunde vizeni basar gonderır yada 20 gunden ve daha fazla bekleyen arkadaslar var oylede bı secenek olabılır bu ds ın gelmesı ve konsoloslugun vizene cvp ı ıle alakalı sabıt bı gun vermek ımkansız.
işverenden telefon talep edemiyomusunuz ki? geçen sene sağolsun benim patron türk tü gerçi ayarladıydı bana bi tane cep telefonu AT&T idi. ABD içinde akşam 9 sabah 9 bedavaydı galiba. benim abim falan da oradaydı ondan işime gelmişti. ayrıca yurtdışı için kontör de 80 dakikası 10 dolara geliyodu.
if you`re good at something , never do it for free.
ABD ici At&t'nin bu hat icinde gorusmelerin bedava oldugu bir paketi , tarifesi varmis galiba. Gecen sene kullanan bi arkadas soylemisti ama hatirlamiyormus ayrintisini.Bir bilgisi olan varmi?
( bu arada ilk mesajim, hos geldim![]()
Öncelikle hoş geldin
AT&T içi bedava konuşturan bi paket vardı geçen sene doğrudur.
Burdaki kontör sistemi gibi, orda da para yüklüyorsun hattına.
Günlük 1$'a AT&T içi ücretsiz konuşabiliyorsun.
Eğer telefonunu gün içinde hiç açmazsan, hattından para düşmüyor.
SMS ücreti de yanlış hatırlamıyosam 0.15 cent ti.
Bu sene kriz var diye zam falan gelmiş olabilir belki, bilemicem, gidip görcez...
Yardımcı olabilmişimdir umarım...![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks