Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Nargile Götürmeli Mi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart Nargile Götürmeli Mi?

Arkadaşlar ben burdan nargile götürmek istiyorum,bagaja versem herhangi bi sorun çıkar mı? Yada hiç götürmesen Amerika da nargile bulabilirmiyim?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Hatırladıgım kadarıyla böyle bir konu acılmıstı önceden ve forumda acılan en ilginc konular icersinde yerini anlmıstı Soruna gelince de 3 ay nargilesiz yasanır bence. Onun külünü bulmasıydı vs dir ugrastıracaktır seni orlarda zaten. Götürme kafan da rahat olsun...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

akşamları balkon keyfi yaparken güzel oluo be kardeş bakalım ama ya eğer ufak bi tane alabilirsem sıkıştırmayı düşünüorum bavula

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

kac aksam evde olup keyif yapacan ki? zaten calisacaksin aksamlari eve gelip yatacaksin yatmayacagin zaman da disari cikip eglenirsin nargileyi ne yapacaksin bosuna agirlik nerden baksan 3 kilo vardir bagajda bosuna agirlik.. cok canin isterse greek cafe veya restaurant bul orada bulunur...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Ya da şöyle bişey olabilir.. Nargilenin çalışma mantığı baasittir... Eğer tütünüydü külüydü kıldı yün dü orda bulabilirsen, pet şişeydi bilmem neydi kendine uyduruk bişey yaparsın orda... Tabi elin yatkınsa.. Benim elim yatkındır mesela, benim de lisede arkadaş girmişti kanıma yapalım diye, içen oydu yapan bendim hala da anlamadım nası kandırdı beni.. ilk bikaç keresinde çok uğraştık beceremedik; sonra oldu ama.. Acık hava kaçırıyodu gerçi ama iş gördü gene

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı DrAcooA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya da şöyle bişey olabilir.. Nargilenin çalışma mantığı baasittir... Eğer tütünüydü külüydü kıldı yün dü orda bulabilirsen, pet şişeydi bilmem neydi kendine uyduruk bişey yaparsın orda... Tabi elin yatkınsa.. Benim elim yatkındır mesela, benim de lisede arkadaş girmişti kanıma yapalım diye, içen oydu yapan bendim hala da anlamadım nası kandırdı beni.. ilk bikaç keresinde çok uğraştık beceremedik; sonra oldu ama.. Acık hava kaçırıyodu gerçi ama iş gördü gene
    kardesım sen su dedıgıne bong dıyolar ve onu genelde nargıle tarzı degılde kafa yapmak ıcın kullanıyolar

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı reyes_19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım sen su dedıgıne bong dıyolar ve onu genelde nargıle tarzı degılde kafa yapmak ıcın kullanıyolar
    şşştt..! Çaktırmaaa...

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

gerek yok bence.. zaten arkadasında söylediği gibi kac gün keyif yapcan ki yorgun argın gelip yatıcan ertesigün kalkabilmek için, yada dısarda gez toz baLkonda nargiLe keyfide iyi oLur ama burdan oraya nargiLe götürmek abes geLdi bana zaten bavuLLarı aktarmaLar sırasında biLdiğin fırLatıyorLar kırıLabiLir, kırıLmasada bosuna yük toplasan yapıcan nargile keyfi 3 ayda 4-5 maximum.. ona fırsat bile bulamıycan ya gezcen ya calıscan..

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

3 ay boyunca içmezsen pek bir şey olmaz ama nargilelerin baya ufak boyutlu olanları var.aslında onlardan götürmeni tavsiye ederim.Baya ilgi çekiyor.Benim kaldığım yerde mısırlı bi eleman vardı.Getirmiş nargileyi.Her akşam kapının önünde içiyodu bütün ruslar onun odada oluyordu
    ""Let the game begin""

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Amadeus35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 ay boyunca içmezsen pek bir şey olmaz ama nargilelerin baya ufak boyutlu olanları var.aslında onlardan götürmeni tavsiye ederim.Baya ilgi çekiyor.Benim kaldığım yerde mısırlı bi eleman vardı.Getirmiş nargileyi.Her akşam kapının önünde içiyodu bütün ruslar onun odada oluyordu
    hadi yaa kardes sen unut bnm söyLedikLerimi aL bi nargiLe git

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

gecen sene benim pek aklıma yatmamıştı ama bu sene götürebilirim keza tespitlerim bu tarz dumanlı ucurucu şeylere ruslar ve abd liler epey ilgililer..onuda gectim arada balkonda geceleri güzel takılınır..karar verilmiştir

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

bilader ne gerek var, dalmayın böyle hayallere fazla...abd de herşey var..tr den ucuz halde hem de

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Belki ufak olabilir ama cok tiryakisiyseniz. Bencede 3 ay goturmeye gerek yok. Cok ugras istiyor.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)