Var mı şöyle sağlam kol saati alan.. Fiyat olarak TR ye göre ne kadar ucuz? Hangi markaları önerirsiniz ?
Var mı şöyle sağlam kol saati alan.. Fiyat olarak TR ye göre ne kadar ucuz? Hangi markaları önerirsiniz ?
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
evet aynı şeyi bende merak ediyrum. kol saati hastaslığım var gittiğimde uygun fiyatlı bulursam 2 3 tane almayı düşünüyorum da![]()
Seattle 'a gidecek arkadaşlar için söyleyeyim . Outletlerde ok pahalıydı saatler . Fossil marka kol saati 75$ 'dı fakat 2007 yılında 25-30$ olduğunu söylemişlerdi arkadaşlar . Fakat Amerika 'daki premium outletlerde ucuza bulabilirsiniz .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
şansa bak mytle beach te premium outlet yok. tanger outlet var. peki tanger outlet te fiyatlar nasıldır bilgisi olan var mı?
arkadaşlar aslında 75 dolara fossil saat de pahalı deil aksine baya ucuz türkiyede 200-300 enaz
evet arkadaslar saatler genel itibariyle45-90 dolar arasidir ki bu fiyatlar cok ucuz. genel itibariyle amerikan markalarinin saatlerini bu fiyattan bulunur. erkek saati icin soyluyorum guess saatler 50 dolar civari dkny saatler 80 dolar civari baska amerikan saatleri de dedigim gibi 50 90 dolar araliginda genelde...
bz arkadasla seikonun outletten almistik,100-3000 dolar arasi her fiyata cok gzl modeller var illa begenirsiniz bisiler
200 dolara swatch almıstım bende...
Better late than never
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
ozel modeller pahali oluyor ki swatch amerikan markasi degil ondan biraz pahali oluyor. amerikan markasi olmazsa ole ucuz bulunmoyor cok fazla.. ozellikle isvicre saatleri pahali oluyor gerci turkiye ye gore yine de ucuz ...
200 dolara bende Rolex almistim,bakude 700 dolar![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
roma nerden almistin? babama hediye getirecem ben de
nyc'de 21th century'den almistim, on sale oldugu icin baya ucuza bulmustum.
Şirket Seçim Yönergesi
rolex in kendi magazasi miydi? yoksa ucuz urun satan yerlenden mi?
orada her turlu model bula bilirsin, marshall's gibi bi yer.
Şirket Seçim Yönergesi
cok sagol roma ins . gidince alacam ben de ...
ebay'den alın, sorunsuz geliyor.
bende seiko düşünüyodum ama amazon.com dan baktım tr ye göre ucuz ama yine de pahalı 300-350 dolar arası.. Amerikan Markalarından almak lazım o zamanbu premium outlet ne oluyo ki carrefour gibi mi premium marka mı yani
![]()
Electricity Paralyses..!
hayir aliseris merkezi bir cok markanin magazasi var orda.
Guess, Fossil, DKNY, Tommy, Diesel, Tissot, CK
bunlar ucuz bulabileceğimiz saatler anladığım kadarıyla.. bunların içinden Tissot en iyisi sanırım![]()
Electricity Paralyses..!
arkadşalar var mı tanger outletler hakkında bilgisi olan. premium mu daha iyi onlar mı her istediğimii bulabilir miyiz oralarda
alışveriş çılgını gördüm seni![]()
Electricity Paralyses..!
abi zaten alışveriş çılgınıyım ve zaten saat almak aklımda var benm. hatta 30 40 dolar civarı olursa 3 4 tane fln alcam sadecce kendime inşallah buluruz ucuza güzel güzel saatler kıyafetler elektroikler :d
inşallah bulursun ya![]()
Electricity Paralyses..!
premiumlar daha iyi bence daha cok magaza var premiumlarda..
Bu mu meşhur premium outlet ler ?
http://www.premiumoutlets.com/centers/
Electricity Paralyses..!
odur kardesim
en iyisi yanlis hatirlamiyosam las vegastaki ve new york yakinlarindaki
NY da cok saglam markalr var, Guess ,DKNY hatirliyorum 86 dolardi..ama cok saglam bir sat..turkiyede ayni sati takmsimde sordum ben 460 kusur dedi adam bana..
S-pectacular
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks