Work and Travel
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Abd de Poligon

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Standart Abd de Poligon

İlk olarak Turkishwat'ta açılan en acayip konular arasına giremeyecek olsa da acayip bir konu acmıs oldugumun farkındayım. Ama merak iste
    Abd de hic poligon gören veya poligona giden oldu mu ? Türkiye'de Abd ile kıyaslayınca silah ruhsat vs cok katı ve poligon sayısı büyük sehirler haricinde nerdeyse 0 oldugu icin aklıma geldi birden. Silahlanma ve silah merakı orda cok daha fazla. Bu sebeple orada 1 şarjör de olsa yasal olarak ates edebilecegimiz bir yer bulabilir miyiz acaba ? Kim eline bir Desert Eagle almak istemez ki GTA da falan silah satılan dükkanların arkasında gecip atış yapabiliyorduk, gercekten öyle mi acaba
    Not : Yabancı oldugumuz icin terörist muamelesi de görme ihtimali cok yüksek, o yüzden de cok tırsıyorum aslında. Foruma da isallah konsolosluktan birileri girmiyordur

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

yahu git calis parani kazan ingilizce konus..sonra git gormek istedigin yerleri gez eglen.. paran kalirsa alisveris yap hala mi paran kaldi o parayla guzel hediyeler al sevgiline annene... Silaha HAYIR!!!!!!! daha guzel seylerin hayalini kurun ne bu...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu git calis parani kazan ingilizce konus..sonra git gormek istedigin yerleri gez eglen.. paran kalirsa alisveris yap hala mi paran kaldi o parayla guzel hediyeler al sevgiline annene... Silaha HAYIR!!!!!!! daha guzel seylerin hayalini kurun ne bu...
    Yav sen de. At, avrat, silah demis atalarımız. Kanımızda var istesek de istemesek de. Para kazanma, gezme, vs zaten bir sekilde olucak . Ama ek olarak Türkiye'de yapamayacagın ama orda yapabilecegin seyleri de düsünmek lazım. Piyangodan para cıkmadıgı sürece bir Mustang süremiyecegimi az cok tahmin ediyorum o yüzden orda 1 gün de olsa kiralayip altımdaki HorsePower ı ve motorun sesini hissetmeyi düsünüyorum. Diger taraftan da TR de Polis, Avukat, vs güvenligini gerektirmeyen durumlarda silah tasıma ruhsatı vs vermiyorlar ki tabancan olsun, zaten öyle bir nedenle olucaksa olmasın da. vs vs
    Amacım kesinlikle siddet iceren bir eylem degil, sadece hobi niye böyle tepki verdin onu da anlayamıyorum. Abd yeni deneyimler kazanmak icin gidiyoruz zaten, bu deneyimlerden bir tanesi de TR de muhtemelen bulamıyacagın bir marka silahı eline almak, güvenli ve yasal bir sekilde birkac kursun harcamaksa bence bir mahsuru olmamalı diye düsünüyorum...

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

niçin yaaa, silah bi tutkudur ve bende eğer mümkün olursa bvende atış yapmak isterim, silahlanmaya hayır fakat poligonda atış yapmak gayet normal..

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı yakuza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Foruma da isallah konsolosluktan birileri girmiyordur
    Think twice...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks