arkadaslar ben bır arkadasımla bu yaz wilderness da cankurtaran olarak calısıcaz (tabı vıze cıkarsa bıde testı gecersek) wisconsına gıdecekler burdan haberlesırsek belkı bırbırımızse bazı konularda yardımcı olabılırız....
arkadaslar ben bır arkadasımla bu yaz wilderness da cankurtaran olarak calısıcaz (tabı vıze cıkarsa bıde testı gecersek) wisconsına gıdecekler burdan haberlesırsek belkı bırbırımızse bazı konularda yardımcı olabılırız....
sanırım bende oraya gidiyorum cv mi yolladım hala cevap bekliyorum
bizde buradayız
http://www.turkishwat.net/mount-olym...isconsin+dells
rakip su parkları girmesse araya sevinirim![]()
benim daha kesin değil cv yolladım haber bekliyorumda olucak gibi 90 kişi alıyorlar benide alırlar heralde armut değiller
ben şimdiden koşuya başladım su parkı icin ciğerleri açıyorumaranan eleman olucam su parkları icin birde obamayı bogulurken kurtardımmı tamamdır beyaz sarayda staj bağlarım
arkadaslar nezaman gıdıorsunuz wılderness resorte kalacak yerler bıraz şaıbe gıbı...bu arada bende yuzmeye basladım cığerlerı acmak lazım![]()
wıscansında kalacak yer sorun mu kım uyduruyo bu hurafelerı ya gıdın kendınız bıle 40 dolara ev bulurusunuz
evet wisconsin baya rahat biyermiş ayrıca wilderness konaklamayı saglıyor
american eagle biraz detaylı anlatsana bize dell's i sen gittin gördün ortamı nasıl mekan nasıl hertaraf su parklarımı yemekler cartlar curtlar soru işaretlerimizi gider.. google earthımız olurmusun eagle?
wilderness la ilgili bilgisi olan kimsecikler yokmu yaw daha önce çalışmış biri bekleniyor dahiliyeden
yalnız uc kişi kurtarcaz wılderness i :S fazla rağbet yok gibi....
zaman göstericek biraz bekleyelim halyile cogumuzun ortak sponsoru spirit ve spirit bu konuda biraz yavaş kaldı
arkadaşlar wilderness da lifeguard olacaklar için cankurtaranlık topicine link attım 2 tane inceleyin certification için
2009 wilderness icin facebookda grup kurduk arakdaslar bekliyoruz wildernesscıları
http://www.facebook.com/group.php?gi...id=80225062114
bende wilderness resort e cankurtaran olarak gidiyorum yalnız ds formumu bekliyorum
umarım gelir biran önce hosgeldin aramiza
teşekkür ederim siz ne zaman gidiosunuz ve nerede kalacağınız belli mi
13 haziranda ucagım kalkıyor 16 haziranda iş başı. kalacagım otelde pine-aire rezervasyonumu fln yaptırdım geriye bitek ucaga binip gitmek kaldı..
Bu arada haberin varmı bilmiyorum wisconsin için ucak biletini chicagoya alıcaksın madisona pek uçuş yok olsada 200-300 euro fark ediyor..
hımm bilmiodum ii oldu solediğin bende herhalde 13 üne alırım bileti ama iş başlangıcı 15 haz. bide benim kalacağım yer belli deil
16 haziran olmasın işe başlangıc tarihin ? alımları belirli tarihlerde yapıyolardı bide lifeguardmı olucaksın housekeepermi ?
13 üne alırsan bir arkadaşla beraber gidiyoruz chicagodan araba kiralıcaz heralde sende bizimle gelebilirsin
lifeguard olcam 15i olduğuna da eminim ben başka işten geçtim buraya ondan ole oldu beraber gidersek de çok ii olur
wincınsın kar canavarına dikkat edin.
tamam ben 13 haziran 13:55 ucagıyla gidiyorum ona göre british airways
sizi biraz korkutim
Requirements - Participants Must:
Be at least 15 years of age by the last day of the course attended
Attend all training sessions
Successfully complete a pre-course screening session which includes the following
Swim 300 yards continuously, using these strokes: 100 yards of front crawl using rhythmic breathing and a stabilizing propellant kick
100 yards breaststroke
100 yards of either front crawl using rhythmic breathing, or breaststroke or a combination of both
Swim 20 yards (front crawl or breast stroke), surface dive to a depth of 7-10 feet, retrieve a 10-pound object, and return with it to the surface, and swim back 20 yards. This is a timed event.
Perform all required skills with 100% accuracy
Pass a written test with a score of at least 80%
front crawl kulaç
Breaststroke kurbağlama
Konu Kortanzz tarafından (04-05-2009 Saat 07:40 PM ) değiştirilmiştir.
bukadar değildir heralde ya bu red cross un sitesinde yazan eger bukadar isterlerse sayılı lifeguard bulurlar watcılardan sigara içeni var spor yapmayani var sadece yazin eglencesine yüzeni var varda var..
otellerin hepside boş diye biliyıorumn ben sizin gibi cok insan var konaklama halletmeden giden sorun olmadı ben 14ünde dells e gecicem aksam 8de indigim icin ertesi güne kalıyor sizinde öyleyse bulusup beraber gidebiliriz.
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
Bilette 3 15te Ohare de olacagı yazıyor,bilmiyorumki bir an önce yer ayarlamam gerekiyor aslında,13ünde gidersem geç saate varacam ve hemen bulma şansım varmı bilmiyorum..
Havaalanı çıkış işlemleri derken, o saatten sonra Wisconsin Dells'e ulaşım için tren ve otobüs bildiğim kadarıyla yok. Ertesi gün sabah erkenden otobüs var. Otobüsü kullanabilirsin. Biraz daha geç aynı gün tren de mevcut.
Chicago'da 1 gece konaklaman gerekebilir. En kötü havaalanında sabahlayabilirsin.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks