Hepinize Şimdiden Şunu Söylüyorum...
HAVE A NICE SUMMER..
eline saglik abi cok guzel . bir de sey dicem o ameliyat masasi gibi nedir abi . gecmis olsun her sey yolunda insallah .
wat kötü bişey değil işte kanıtı. kötü geçirenler kadar iyi geçirenler de yazsa ...
Resimler cok guzel eline koluna saglik . Gercekten , gecmis olsun o ameliyat masasi ne ? Nereleri gezmeyi dusunuyorsunuz ?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Ameliyat masasi degilde, direk hastane odasi. Burada hikinge gittigimizde kene isirdi beni ve zehirlendim. Uzun bir sure bilincsiz yataktaydim.
Sunu soylemek istiyorum, WAT programi ne yasanirsa yasansin asla ve asla kotu bir program degildir. Sizlere yeni heyecanlar katan, sikintilarla tek basiniza mucadele etmenizi ogreten bir programdir.
SIDDETLE TAVSIYE EDILIR.....!
HAVE A NICE SUMMER..
Tatili yaptik bileLas Vegas, Los Angelas, San Diego, San Francisco, San Jose, Santa Barbara, Long Beach, Berkeley, Ohlam, Salinas, Denver...! Kisacasi butun california sahili
Toplam 2000 milin uzerinde.
HAVE A NICE SUMMER..
Ulaşımı kiralık arabayla sağladık. Aslında araba alacaktık ilk gittiğimde fakat uzun yol yapacağımdan dolayı iyi bir araba olmasını istedim ve bu sebepten dolayı almaktan vazgeçtik ve araba kiraladık. Toplam araba ve benzin masrafları yaklaşık olarak 1500$ gibi bir rakam tuttu. 3 kişiydik ve bu sebepten kişi başı 500$ gibi sadece araba ve benzin masrafımız oldu. Tatili düşünen arkadaşlara şunu söyleyebilirim ki arabayı alın ve çıkın. Sakın bir otelde veya motellerde rezervasyon yaptırmayın. Alın bir çadır ve uyku tulumu yola vurun..![]()
HAVE A NICE SUMMER..
kardeş bu kadar kızla birlikte olup ta daha sonra hasteneye düşmemek elde degil bende dogu yu gezdim bu taraf ta tavsiye edilir....
new york.. chıcago... nıagara... pıttsburg.... colombus....
bu arada yakınmışız santa fedeydim bende denvera gelcektim ama arkadaşlarımla boş vakitleri ayarlayamadık
California 'da 25 yas alti araba kiralama da sorun cikar mi peki ? Eyalet olarak alkol yas siniri nedir ?
yok sorun çıkmaz her yerde yasal sınır 21 alkol içinde araba kiralamak içinde ama araba kiralamak için 25in altına bazı firmalar kiralamıyor kiralayanlarda daha pahalı şekilde kiralıyor 25 yaş biriyle gitmek avantajlı olur tabi ama o riskide herkes almaz enterprice diye bi firma var bu firma daha çok kolaylık gösteriyor yazılışından tam emin değilim yanlız
Sorunun cevabı burda galiba:
http://64.233.169.104/search?q=cache...ient=firefox-a
Yahoo answers'da tadilat dolayısıyla kapalıymış.Ben de google cachedeki adresi koydum.
Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.![]()
ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
http://www.turkishwat.net
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks