Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Türkiyeye dönüş/Sic flags new england

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart Türkiyeye dönüş/Six flags new england

arkadaslar turkıyeye donmus bulunuyorm.benım ıcın cok da kotu bı yaz olmadı.sanırım şanslı kısılerden bırısıydım..butun olumsuzluklara ragmen ıyı bır yaz dı.gıtmeyı dusunen arkadasa yardımcı olmaya calısırm

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

usta watcı statusune alıyoruz senı arkadasım.. haber ver bakalım neler donuyor oralarda.. yasadıklarından bıraz bahsedersen cok daha yararlı olabilir. en kısa zamanda gorusmek uzere..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yaa gittik gidiyoruz vizeydi biletti derkeeenn geldik çalışıyoruz... dönüşler de başladı şimdi sıra anılarda...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

slm arkadas lar ben turkiyeye dondum.ama nerden geri geldim diorum alismisiz baya,seneye bi daha kismetse

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ee madem bu kadar memnunsunuz ..biraz da anlatın gittiğiniz yerleri bizde fikir edinelim

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

seneye ıcın sımdıden newyorkda yer ayaradım!!

kısmetse bıde dıl okuluna basvurcam,watmıs neymıs ugrasmadan gıtcem!!!

gıttımmı saten orda kendım ısde bulurum!!

ole 1500 dolarlar vermekdende kurtulurum sırketlere hava parası...
    KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı dodo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seneye ıcın sımdıden newyorkda yer ayaradım!!

kısmetse bıde dıl okuluna basvurcam,watmıs neymıs ugrasmadan gıtcem!!!

gıttımmı saten orda kendım ısde bulurum!!

ole 1500 dolarlar vermekdende kurtulurum sırketlere hava parası...
    peki dil okuluna gidenlere çalışma izni veriyolarmı?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben haziranin 4unde gittim.6 haziran-9 agustos tarihleri arasinda massacushets de six flags new england diye buyuk bir eglence parkinda ride operator olarak calistim.oraya gittigimin ertesi gunu genel bir egtimin ondan sonraki gunde ride op. egitimi aldim ve ise basladim.is arkadaslarim cok yardimseverlerdi.benim calisitigm kisim cocuklar icin olan ride lardan bi bolumuydu.aslinda ordaki sansli kisilerden biriydim.gelip de 2 haftasi bos gecen arkadaslarimda vardi cunku.is ortamimiz gayet guzeldi.bir suru yabanci ve turk arkadasim oldu.calisma saatlerim haftalik 45-50 civarindaydi.paycheckleri her hafta aliyorduk.bizim ustlerimiz yani supervisiorlarin yaslari 19-20-21 civarindaydi hep.hatta bizim supervisior benden kucuktukonaklamaya gelince.parka 15-20 dk uzaklikta connecticut eyaletinin enfield sehrinde bi otelde kaldik. haftalik 90 dolardi.ve paychecklerden otomatik olarak dusuyordu.kaldigimiz yerde ukranyali ve turkler vardi cogunlukta.bir kacda jameikali vardi.ben beklentilerimi cok fazla bulamasamda benim icin yararli hale getirmeye calistigim bir yaz oldu.sorusu lan arkadaslar varsa elimden geldigince yardimci olmaya calisirim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı n.erdogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben haziranin 4unde gittim.6 haziran-9 agustos tarihleri arasinda massacushets de six flags new england diye buyuk bir eglence parkinda ride operator olarak calistim.oraya gittigimin ertesi gunu genel bir egtimin ondan sonraki gunde ride op. egitimi aldim ve ise basladim.is arkadaslarim cok yardimseverlerdi.benim calisitigm kisim cocuklar icin olan ride lardan bi bolumuydu.aslinda ordaki sansli kisilerden biriydim.gelip de 2 haftasi bos gecen arkadaslarimda vardi cunku.is ortamimiz gayet guzeldi.bir suru yabanci ve turk arkadasim oldu.calisma saatlerim haftalik 45-50 civarindaydi.paycheckleri her hafta aliyorduk.bizim ustlerimiz yani supervisiorlarin yaslari 19-20-21 civarindaydi hep.hatta bizim supervisior benden kucuktukonaklamaya gelince.parka 15-20 dk uzaklikta connecticut eyaletinin enfield sehrinde bi otelde kaldik. haftalik 90 dolardi.ve paychecklerden otomatik olarak dusuyordu.kaldigimiz yerde ukranyali ve turkler vardi cogunlukta.bir kacda jameikali vardi.ben beklentilerimi cok fazla bulamasamda benim icin yararli hale getirmeye calistigim bir yaz oldu.sorusu lan arkadaslar varsa elimden geldigince yardimci olmaya calisirim
    Aslinda gayet iyi ozetlemis nurcin her ne kadar ben ride operator olarak calismasamda geneli bana da uyuyor en azindan beni yazmak adina pek zorlamicak nurcin seninlede vedalasamadik bi geldim gitmissin uzuldum ya...Neyse umarim izmirde gorusuruz

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

yuh be nurcın hıc bızden bahsetmemıssın

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben de 23 Eylül de dönüyorum.. HEr şey iyi güzeldi de çok özledim yahu

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

benimde iyi gecti bazi zorluklar yasasamda onlar benim icinde buyuk tecrube oldu.su an her sey den memnunum ama artik ulkemi ve geride biraktigim her seyi cok ozledim.. 25 inde donuyorum 1 milyon dolar versinler daha fazla kalmam bu tarihden fazla....her sey tadinda yasadim, tadinda da birakmak lazim...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

izmirden giden arkadaslar bi de hangi sirketle gittiginizi yazarsaniz çok mutlu olucam,,,

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)