arkadaslar turkıyeye donmus bulunuyorm.benım ıcın cok da kotu bı yaz olmadı.sanırım şanslı kısılerden bırısıydım..butun olumsuzluklara ragmen ıyı bır yaz dı.gıtmeyı dusunen arkadasa yardımcı olmaya calısırm![]()
arkadaslar turkıyeye donmus bulunuyorm.benım ıcın cok da kotu bı yaz olmadı.sanırım şanslı kısılerden bırısıydım..butun olumsuzluklara ragmen ıyı bır yaz dı.gıtmeyı dusunen arkadasa yardımcı olmaya calısırm![]()
usta watcı statusune alıyoruz senı arkadasım.. haber ver bakalım neler donuyor oralarda.. yasadıklarından bıraz bahsedersen cok daha yararlı olabilir. en kısa zamanda gorusmek uzere..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
yaa gittik gidiyoruz vizeydi biletti derkeeenn geldik çalışıyoruz... dönüşler de başladı şimdi sıra anılarda...
slm arkadas lar ben turkiyeye dondum.ama nerden geri geldim diorumalismisiz baya,seneye bi daha kismetse
ee madem bu kadar memnunsunuz ..biraz da anlatın gittiğiniz yerleri bizde fikir edinelim![]()
seneye ıcın sımdıden newyorkda yer ayaradım!!
kısmetse bıde dıl okuluna basvurcam,watmıs neymıs ugrasmadan gıtcem!!!
gıttımmı saten orda kendım ısde bulurum!!
ole 1500 dolarlar vermekdende kurtulurum sırketlere hava parası...
KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM
ben haziranin 4unde gittim.6 haziran-9 agustos tarihleri arasinda massacushets de six flags new england diye buyuk bir eglence parkinda ride operator olarak calistim.oraya gittigimin ertesi gunu genel bir egtimin ondan sonraki gunde ride op. egitimi aldim ve ise basladim.is arkadaslarim cok yardimseverlerdi.benim calisitigm kisim cocuklar icin olan ride lardan bi bolumuydu.aslinda ordaki sansli kisilerden biriydim.gelip de 2 haftasi bos gecen arkadaslarimda vardi cunku.is ortamimiz gayet guzeldi.bir suru yabanci ve turk arkadasim oldu.calisma saatlerim haftalik 45-50 civarindaydi.paycheckleri her hafta aliyorduk.bizim ustlerimiz yani supervisiorlarin yaslari 19-20-21 civarindaydi hep.hatta bizim supervisior benden kucuktukonaklamaya gelince.parka 15-20 dk uzaklikta connecticut eyaletinin enfield sehrinde bi otelde kaldik. haftalik 90 dolardi.ve paychecklerden otomatik olarak dusuyordu.kaldigimiz yerde ukranyali ve turkler vardi cogunlukta.bir kacda jameikali vardi.ben beklentilerimi cok fazla bulamasamda benim icin yararli hale getirmeye calistigim bir yaz oldu.sorusu lan arkadaslar varsa elimden geldigince yardimci olmaya calisirim
![]()
yuh be nurcın hıc bızden bahsetmemıssın![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Ben de 23 Eylül de dönüyorum.. HEr şey iyi güzeldi de çok özledim yahu![]()
benimde iyi gecti bazi zorluklar yasasamda onlar benim icinde buyuk tecrube oldu.su an her sey den memnunum ama artik ulkemi ve geride biraktigim her seyi cok ozledim.. 25 inde donuyorum 1 milyon dolar versinler daha fazla kalmam bu tarihden fazla....her sey tadinda yasadim, tadinda da birakmak lazim...
izmirden giden arkadaslar bi de hangi sirketle gittiginizi yazarsaniz çok mutlu olucam,,,
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks