selam arkadaslar , ben marmara universitesindenim , 2 defa katildim wat..ilave yapmak istiyorum bu konuda..
pedicab isinde en onemli nokta , bu isi secen kisinin profili.. ingilizce , insan iliskileri , sicak kanlilik , giriskenlik kazanci direk etkileyen faktorler ..
firmalar bu isin detaylarini bilmedigi icin her isteyeni gonderip baslarina is acmislar ve o insanlarida zor duruma sokmuslar gordugum , duydugum kadariyla .. isin dezavantajlari olabildigi kadar , becerebilenler icin super denebilecek avantajlarida war . bu isi newyorkda son 2 yaz donemi boyunca yaptim ve gecen yaz bir organizasyon duzenleyip , cevremden , arkadaslarimdan , onlarin arkadaslarindan bi grup olusturdum , onlarinda bu isten para kazanmasina vesile oldum kisacasi .. yani o kadar olumsuzlugundan bahsettiginiz bu isin benim hayatima dogrudan ve cok olumlu etkisi oldu .. tabi tekrar soyluyorum bu tamamen gidecek insanin profiline bagli degisir .. yani yaz tatili zehirde olabilir , en keyifli wat ogrenciside olunabilir ..
ayrica newyork a bu is icin gidecek birileri warsa zenk pedicab ve osman zenkten uzak dursun .. adam turk asilli yahudi olarak aniliyor .. simdilik bu kadar ilave bilgi isteyene yardimci olurum ..

Bookmarks