Arkadaşlar pennsylvania'ya ya gidecek warmı ? warsa tanışalım !
Arkadaşlar pennsylvania'ya ya gidecek warmı ? warsa tanışalım !
merhaba ben bu sene pennsylvania gidecegim orada hersyhey de olacagım fakat henuz pasaport um konsolusluk ta vize işlemleri devam ediyor sen nereye gideceksin . ben ayın 15 ınde yolcuyum
ben 2003 yazında gittim pannsylvania bethlehem.. fast food da çalışmıştım.. güzzel yer![]()
bu sene nereye gideceksin ben bu sene hershey e gidiyorum nasıl orası biliyor musun ......
guzel yer walla ..şimdi milletin sorunalrına ,işle ilgili peoblemlerine bakıyorumda orası cennet gibi geliyo
korkma raht edersin orda cok cok fazla turk var forumda arat senin gibi oraya giden bi cok kişi var
orda çalışan biri olarak bir cok yorum ve deneyim yazmıştım siteye arat oku hepsini
http://www.turkishwat.net/forums/her...4.html?p=18779
arkdaslar ben de büyük ihtimalle pennsylvaniaya gidicem,harrisburgda(ya da hersheyde yer konusunda tam emin deilim) faye kala mixed grill die subway tarzı bir iş sectim aksilik olmazsa yazın ordayım
bu bölge hakkında bilgisi olan warsa ve bu sene oraya gitmeyi düşünen arklar warsa görüşlerini yazarlarsa sewinriim
Pennsylvannia harika bi yer..
İnsanları olsun ortamı olsun süper.
lütfen çok önemli sorularınız olmadıkça pm atmayın.
http://img60.imageshack.us/img60/1031/dscn5152vs4.jpghttp://img219.imageshack.us/img219/540/dscn5305eb0.jpg
subway tarzı olduunu için sectim zaten![]()
bende düşünüyorum gitmeyi ilk deneyimim olcakortamı filan nasıl giden arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
![]()
ben de gidebilirim pans.'a ..aslında ben nj e gitmeyi düşünüyorum ama...pans da daha iyi bir iş bulabilrsem tercih edicem..
yeni konu acacaktm ama vazgectim
arkadaslar yok mu 2009 pennsylvania düşünen?
Chalfont, PENNSYLVANIA arkadasmla beraber gıdıyoruz mc donalds ısı daha once gıden varmı acaba??
sanırım bizden başka pa'ya giden yok dostum![]()
evet :S gıdeceğım yer Chalfont, PENNSYLVANIA dıye bıryer yada en azından ben oyle sanıyorum (vize verırlerse tabi) senn neresi?
büyük bir ihtimalle hershey olacak ama tam belli deil
umarım orası olur...
PENNSYLVANIA nasıl bıyer acaba aklımın ucunda yoktu hıcbır fıkrımde yok ...once vıze sonra bakıcaz artık :d
arastır bi istersen
google earthden bak
onunla ilgili bi ton bilgi war
neyse umarım hayal kırıklığına uğramayız
cok arastırdımda her yorum yapan hem ıyı hem kotu dıyor kı oda PHILADELPHIA ıcın artık gerısını sen dusun :S bıde bızden baska gıdecek yok heralde baksana ses cıkmıor kımseden....ama yer olarak ıyı Chalfont hakkında baya detaylı bılgı buldum mesela zencı oranı yuzde 5 evlı ınsanların oranına kadar hersey var :d.....
iyi arastırma yapmıssın
![]()
ben daha öncede yazmıstm eger vize alırsam bende PA ya gitmeyi dusunuyorm hershey de calıscam![]()
hershey diyen arkadas hala fikrini degistirmediysen tanısalım![]()
tanısalım arkadasım
özelden yazarsın bana okeedokee?
bu sene ben de hershey parka gidicem bilgi alabilir miyim
WAT ın sonunda vandike streetteyim maple shade in üstü beklerim house party e![]()
13ünde yok da 14 haziranda var![]()
2010da pennsylvania ya giden war mı![]()
İnşallah bende Pennsylvania da olacağım![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks