bu kargo şirketinin heryerde şubesi yok evet ds dün elime geçti pazartesi göndereceğim kaç günde geri getirirler geriye ayrıca ds formu gönderip red alan arkadaş var mı ya da tanıdığınız var mı böyle olan
bu kargo şirketinin heryerde şubesi yok evet ds dün elime geçti pazartesi göndereceğim kaç günde geri getirirler geriye ayrıca ds formu gönderip red alan arkadaş var mı ya da tanıdığınız var mı böyle olan
ben de perşembe yolladım cuma 12:05 te ellerine geçmiş daha gelmedi gerçi hafta sonu diye dağıtımda değildir pazartesi gelir geldiğinde sonucu da burda sölerim. bana da beyaz kağıt verdiler(istanbulda açık yeşil kağıt veriolar)
bende 14.04.2008 sabahı (bugün) kargoya verdim saat 8.00 (normalde 9 da açılıyomuş ) de kadın yarın elçilikte olur dedi gelince bende yazarım
alırsın 3 4 güne elinde olur benim bugün yolladılar pasaportu vizeyi yapıştırmışlar. şirkete yolladılar ordan aldım bileti de aldım artık gidiş günü uçmak kalıo.....
Hadi hayırlı olsun özgür
hayırlı olsun..
Hayırlısı bize inş.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
cümlemize inş. sıkıntı olmaz vizede kimseye
selam makroklima,ds'n kaç günde geldi?Birde sen paranın geri kalanını ne zaman yatırmıştın?
makro butun parayı yatırdı ds gelmeden once..arkadasıyım ben ordan bılıorum
hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza inş.
hayırlısı olsun bu arada tebrikler özgür hayalnde bu olayı yaşatan herkes alır inş..
arkadaşlar ben parayı hemen yatırdım şubat gibi pasaport şu an itibari ile hala gelmedi bugunde gelmez sanırsam 3 gün olacak bugunde gelmezse inş cuma gelir bakalım
Simdi vizede ups kargoya gttiktn snra kaç gün içind gelir vize? 3 4 gunu bulurmu
arkadaşım ben geçen perşembe öğleden sonra ups e verdim. çarşamba günü şirkete ulaştı artık sen hesaplarsın 1 hafta civarı sürüo
arkadaslar sirket icinden benim gibi self olan 6 kisi var onlarlada konustuk sirkete 50 dolar verelim yani kargo parasini hemen verelim martta ortasinda DS formlarimizi getirebilirmisiniz dicez sizce bu mumkun mu ?
What happens in vegas stays in vegas, until it tries to find its real father
Merhaba arkadaşlar geçen gun bir arkadaşımdan birşey duydum ve gerçekten şok oldum
bir şirket sırf kayıt almak için nasıl olurda bütün şirketleri karalar ve bütün öğrencilerini daha kayıt alırken kandırmayı başarıra çok iyi bir örnek teşkil ediyor
Daha ilk günden ofisine gelen bütün öğrencileri kandıran bir şirkete ne kadar güvenebiliriz ki
olay soyle gerçekleşiyor
bu şirket ofise gelen öğrencilere arkadaslar ds 2019 formunun adres kısmında sizin çalışacağınız yerin adresi yazmıyorsa o iş sahtedir diyormuş ve sakın o işlere güvenmeyin diyormuş
bu nasıl bir yalandır anlamış değilim,sormazlarmı peki ben subatta vize goruşmesine gircem ama iş fuarları marta kadar devam ediyor o zaman nasıl alıcam ben işimi bana yeniden ds mi bastırcaksınız.dışarda 80 civarında şirkete var ve tek bir şirket bu yalanı ogrencilere yutturabilcegini mi sanıyor
Bana daha ilk gunden yalan soyleyen bir şirkete gercekten guvenmem imkansız,work and travel in sadece iyi yanlarını anlatıp sonra ögrencileri gaza getiren ve orda magdur eden şirket işte bence bu şirkettir,ben şirketin ismini yazmıyorum ama zaten ofise gidipte bu yazıyı okuyan herkes hangi şirketten bahsettiğimi anlar
Biraz ayrintili olarak:
@amerikan eagle nickli arkadasin dedigi gibi vize gorusmesine subat ayinda yani erken girecekler icin sirketler DS-2019 Formunun is kismina baska bir is yaziyorlar. Is fuarinda isinizi aldiktan sonra sorun olmuyor ama nasilsa is vereninizle konustunuz orada DS Forumunda yazanin pekte onemi kalmiyor. Hatta zaman ilerlediginde (Mart ayi gibi) konsolosluk DS-2019 Formuna sahte islerin yazilmamasini istiyor. Boyle bir kandirma vs soz konusu olamaz yani. Zorunlu yapilan birsey bu. Bunu foruma aktardigin icin tesekkurler.
rica ederim ne demek break
benım amacım burda gıdecek olanlara yardım etmek ama bazı sırketlerın bunu suistimal edip ogrencılerı kandırması gercekten benı cok sınırlendırdı
nasıl olurda sırf kendı cıkarları ıcın dıger butun sırketlerın ısı sahte onlar sızı kandırıyor dıyorlar anlamıyorum bır cok sırkette arkadasım calısıyor onların emeklerıne yazık degılmıs
bı cok sırketın sahıbı cok samımı oldugum arkadaslarım nasıl olurda onları yalancı olmakla ıtham ederler anlamıs degılım
yukarda yazdıklarımı mutlaka okuyun okutun
neden olmasin sirket size kargo parasini odediginizde erken getirtecegini soyluyorsa bu yola basvurmak sizin tercihinizbu arada yanlis konuda yazmissin
![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
hayırlı olsun arkadslar öncelikle bu arada bu self watcısınız degil mi ?
fuara katılıp DS gelen var mı acep?
daha cok erken sanirim daha bekleyeceksin(2 ay kadar)
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Başlamış yine DS bekleme zamanları...Ne heyecanlı günlerdi o günler![]()
tam uygun konu mu bilmiyorum ama..
vize görüşmesine girdiğim sırada ds formu yoktu o yuzden bana konsolosluktan yeşil bi kağıt verdiler. forumdan ve kağıttan anladğm kadarıyla eksik belge için veriliyor.neyse ds formu geldi ve 24 mayısta şirket eliyle konsolosluğa gonderdik fakat hala gelmedi.
bu srunla karşılaşan veya normalde pasaportun vizeli/vizesiz ne kadar sürede geldiğini bilen var mı?
stay hungry - stay foolish
o süre değişiyo kardeşim yaa... ortalama 5 günde fln geliyor ama daha uzun süren de var...
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
anladıgım kadarıyla yeni sezon icin sorular sorulmaya başlanmış..durun arkadşlar bi gidip geleyim anlatıcam size nasıl oldugunu
Şirket Ds mi bana yolladı imzalayıp yeniden şirkete yolladım..yarın şirkette konsolosluga yollıyacakmış..22 haziranda da yolculuk var inşallah..valla bende korkuyorum red gelecek diye..psikolojimi hazırlıyorum gerci..Umarım bekleyen herkes istedigini alır..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks