Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sponsor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Sponsor

Arkadaşlar sponsor seçimleri ile ilgili konularda en iyisinin ciee olduğunu duyuyorum. Sizin düşünceleriniz nelerdir ve ciee ile çalışan acecntalar hangileri bilgisi olanlar yeşillendirebilir mi ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sanırsam şirket adıyazmak yasak özelden atılıyorsa atıyım benim kaydolduğum şirket ciee ile çalışıyor

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Bence en iyi degil , bence en iyi sponsor en iyi isi sunan , konaklamasiz is kolay kolay sunmayandir. Adi bende sakli olan bir sposor benim bu krterlerimi en iyi sekilde karsiliyor. Ancak bu senin soyledigin degil. Genel olarak konusmak gerekirse sponsorlar arasinda bir fark yok , sadece reklamini iyi yapanlarla , yapamayanlar var. Bu kadar basit. Hepsi benzer islere yolluyor , benzer surecler yasatiyor. Bak yerlesilen islere , biri x eyaletinde eglence parkina yolluor , digeri y eyaletinde eglence parkina yolluyor. Biri x eyaletinde otel isi sunuyor , digeri y eyaletinde. Aralarindki fark bu kadar Acik konusmak gerekirse ben sponsorlarin tamamina yakininin ortalama oldugunu dusunuyorum. Is fuarlarinda bile sunduklari islerin yarisinin konaklamasi yok. Konaklama bile ayarlamayan sponsor ve firmalar kendilerine iyi filan demesin. Bu arada Online olarak reklamini iyi yaptigi icin bir sponsor ya da firma daha iyi olmaz. Gecmiste ne magduriyetler yasatti internette cok iyi gorunen firmalar. Hatta bazilari kapanmak zorunda bile kaldi. Tum sponsor ve firmalar icin soyluyorum , hepsi benzer hizmeti sunuyor. Bu nedenle seciminde onceligini fiyata vermen yararina olacatir.
    Konu ozgursum tarafından (20-04-2016 Saat 03:39 AM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaslar. Şirketim benim işimin olmayacağını yaklaşık 20 kişiyi sponsorun reddettiğini söyledi. Para iadesi de 400 dolar kesintiyle aralikta olacak. Ben yine de gitmek istiyorum. Su andan itibaren sansim nedir sizce ????

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı muammerm91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cevaplarınız için teşekkürler arkadaslar. Şirketim benim işimin olmayacağını yaklaşık 20 kişiyi sponsorun reddettiğini söyledi. Para iadesi de 400 dolar kesintiyle aralikta olacak. Ben yine de gitmek istiyorum. Su andan itibaren sansim nedir sizce ????
    Ayrica hangi sponsorla ve sirketle katiliyorsun ve hangi is seni reddetmis su an? Daha detayli yazabilirsen daha genel bir bilgi olusabilir.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

bu sene icin artik cok zor sirket bulman. Bu arada senin sponsorun kim bu saatte reddediyor? anlamadigim sponsor ne olarak reddetmis ? Sponsordan sana reddedildigine ve nedeniyle alakali mail geldi mi ? Gelmdiyse sposnruna ulas ve sor. Ikinci olarak da 400 dolar kesinti ne icin? Hem reddediyorlar , hem de parana mi cokuyorlar. Bu sozlesmede yoksa iste parani. varsa da sacmalik bu. Adama hicbir hizmet sunma 400 dolari kes , bir de aralikta ode . Aralikta odeme olayi sacmalik. Yani senin durumun komple bir sacmalik durumu. Sozlesmeni iyice oku , sponsorla gorus ve sonra durumunu netlestir. Sirketin hakliysa para iadesini daha erken iste. Agustos , eylul gibi odemelerini iste. En kotu ihtimalle agustos eylulde baska bir sirkete kaydol. O sirketin on kayit ucretinini ode 300 dolar oluyor genelde. Parani alinca kalan odemelerini yaparsin.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

yukarida bir sponsor ismi ve onunla calisan sirketler oldugu icin kimseyi suclamadan en azindan hangi sirkettesin hangi sirkete gececeksin az cok bilgi vermen daha iyi olacaktir. Ayni durumda olan diger ogrencilere de ornek olur.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)