Herşey kesinleşti herneyse baltimore gidiyormuşum araştırdıgıma göre tam bir zencı ve suç sehriymiş ne yapıcagım hakkında hiç bir bilgim yok giden arkadaşlar yardımcı olabılırmı bı
Herşey kesinleşti herneyse baltimore gidiyormuşum araştırdıgıma göre tam bir zencı ve suç sehriymiş ne yapıcagım hakkında hiç bir bilgim yok giden arkadaşlar yardımcı olabılırmı bı
detroit'e mi gidiyorsun hayırdır?
admin (at) turkishwat.net
Valla kime sorduysam detroitten bi farkı yok dedi
bir ortamın ya da şehrin iyi ya da kötü olması ilişki kurduğun insanlarla alakalıdır. Bahsettiğin şeyler dünyanın her yerinde var. Baltimore'a özgü antipatik bir durum yok zira binlerce öğrenci öncesinde bu noktaya da gitti. daha geniş bilgi içinde forum içinde arama yapın
admin (at) turkishwat.net
Mrb Arkadaşlar ; biz bu yıl 3 arkadaş wat yapmak için yola çıktık ve ajans kayıtlarımızı yaptırdık şubat 15'te de iş seçim fuarımız var fakat benim size bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim.. Vize alırken not ortalaması ne kadar sıkıntı oluyor şuanda ortalamam yükselen bir grafik halinde fakat 2nin biraz altında .. Şimdiden teşekkürler..
bence zenci şehri vs diye ayırmamak lazım, ilişki kurduğun insanlara bağlı. Bi çok arkadaşım var Detroit'te peri masalı yaşayıp en sakin şehirlerde kafayı yiyen. Sana bağlı açıkcası.
Baltimore ile Detroit kiyaslanmaz , arada ucurum kadar fark var. Baltimore un bazi bolgeleri tehlikelidir ancak dogu kisminda , harbor taraflarinda herhangi bir sorun olmaz. Zaten watcilar calisirsa bu bogede calisip yasarlar. Bu yuzden rahat olun. Maryland in diger bolgeleri zaten oldukca guvenli ve rahat yerlerdir.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Katılıyorum. Dostum benim danışmanım da oraya gitmiş anlatıyordu ordan biliyorum. Evet zenci çok ama zenci çok diye kötü bir yer olcak yok. Belirli bölgelerine direk gitmiyorlarmış ama nereleridir tam bilmiyorum zaten öğrenirsin orda. Onun dışında hiç sorun yaşamamışlar. He pardon tek sıkıntı ingilizcelerini anlamak zor diyordu![]()
west baltimore kotudur , hatta amerika capinda unu vardir. Ancak baltimore un dger taraflari oldukca guzeldir. Istanbulda her gece taksimde binlerce insan egleniyor ama hemen diplerinde belki de ne tehlieli sokaklar bulunuyor. Bunun gibi dusunebilirsiniz , ayrica bu kadar yakin da degil kotu mahalleler.
Anladım ıcımı rahatlattınız valla
O tarz düşününce kulağa hoş geliyor umalımda oyle olsun![]()
3 ayda alışmak mumkundur ama degilmi zencilerin ingilizce aksanına![]()
Zencilerin aksanlari degil kullandiklari kelimeler degisikbir de her kelimeyi kafalarina gore kisaltiyorlar o da var
![]()
no to racism![]()
Baltimore dedinde aklıma The Wire dizisi geldi be kardeşim çok manyak dizidir dizide de west tarafı hep tehlikeli yerlerdi sayende mazilere aktim sağolasın umarım watiniz iyi geçer![]()
![]()
Guzel dizi aynen , senin mesajini okuyunca Omar`in islikla caldigi melodiyi caldim evde![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks