Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: work and travel full-self gitmek

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart work and travel full-self gitmek

Merhaba arkadaslar. Daha once sirketle anlasmadan butun islemlerini kendi yapip giden var mi? Cunku ben bu sekilde yapmak istiyorum. Bilgisi olan arkadaslardan yardim bekliyorum. Hepinize macera dolu bir WaT dilerim.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Yapılamaz değil ancak çok emek gerektiren ve 750$ verip normal self ile katılmak varken yapılmasının mantıksız olduğunu düşündüğüm olaydır.
    Ayrıca bkz :
    http://www.turkishwat.net/work-trave...abilir-mi.html

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Alexandria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapılamaz değil ancak çok emek gerektiren ve 750$ verip normal self ile katılmak varken yapılmasının mantıksız olduğunu düşündüğüm olaydır.
    Ayrıca bkz :
    http://www.turkishwat.net/work-trave...abilir-mi.html
    Peki yapildiginda 750 dolardsn daha fazla yada daha az mi tutar?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Şirketler 750 dolara kayıt edip para kazanabildiğine göre daha ucuz olması muhtemel ama sevis,sigorta ve vize randevusunu nasıl halledersin hiçbir fikrim yok (geçen yıl şirkete bildirmeden vizeye tarih alamadım wat deyince) ayrıca Amerikaya para gönderirken olacak kesintiler,telefonla arayıp konuşman gerekecek,maillerine saat farkından dolayı ertesi gün cevap alacaksın vs vs bana zor geliyor ancak başarırsan saygı duyarım orası ayrı tabi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Şirketler 750 dolara kayıt edip para kazanabildiğine göre daha ucuz olması muhtemel ama sevis,sigorta ve vize randevusunu nasıl halledersin hiçbir fikrim yok (geçen yıl şirkete bildirmeden vizeye tarih alamadım wat deyince) ayrıca Amerikaya para gönderirken olacak kesintiler,telefonla arayıp konuşman gerekecek,maillerine saat farkından dolayı ertesi gün cevap alacaksın vs vs bana zor geliyor ancak başarırsan saygı duyarım orası ayrı tabi
    Ciee ile konustum bana burdaki acentayla konusmamı baska turlu yardımcı olamaıycagımı soledıler. sanırım anlasma var alarında bizim turk acentealarla. Baska bi sponsor bulmmaya calısıcam.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Designated Sponsor List | Participants | J-1 Visa Şu sitedekiler work and travel ıcın sponsor olanlar sanırım. bunların hepsine mail atıp konusmam gerek. Peki bir sey daha sorucam. bu belglerin sırası nedir? işlemleri hangı sıraya gore yapmalıyım?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Evet bu liste doğru,ancak öncelikle işverenin ile iletişime geçip onun hangi sponsor ile çalışmayı yeğledini öğren.Mesela benimkiler AmerEX ve Ciee ile çalışıyolardı,ha diğerleri olmaz diye birşey yok ama onlar için biraz daha zahmetli oluyor.
    Belgelerin sırasına gelince seni yanıltmak istemem,öncelikle sponsoru bulursan onların bir yol haritası vardır.
    Aslında bu konu benimde ilgimi cezbetti biraz bende araştırayım bakalım oluru varmıymış.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Evet bu liste doğru,ancak öncelikle işverenin ile iletişime geçip onun hangi sponsor ile çalışmayı yeğledini öğren.Mesela benimkiler AmerEX ve Ciee ile çalışıyolardı,ha diğerleri olmaz diye birşey yok ama onlar için biraz daha zahmetli oluyor.
    Belgelerin sırasına gelince seni yanıltmak istemem,öncelikle sponsoru bulursan onların bir yol haritası vardır.
    Aslında bu konu benimde ilgimi cezbetti biraz bende araştırayım bakalım oluru varmıymış.
    Internetten is bulup (watta yapilan islerden birini) is verenden imzalanmis anlasma mi istiycem?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Öncelikle ben birşey sorayım daha önce katıldınızmı WAT'a ?
    Eğer ilk defa katılıyorsanız işi bulmanız bile çok büyük başarıdır direk yazılın self'e kıyın paraya,okadar işle baş edemezsiniz.
    Bu arada listeden 2şirket seçip (Türkiyede bağlantısı olmayan) formlarını doldurdum bakalım ne diyorlar,gelişmeleri aktaracağım
    Konu Alexandria tarafından (06-11-2014 Saat 01:18 AM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı yagmursyner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaslar. Daha once sirketle anlasmadan butun islemlerini kendi yapip giden var mi? Cunku ben bu sekilde yapmak istiyorum. Bilgisi olan arkadaslardan yardim bekliyorum. Hepinize macera dolu bir WaT dilerim.
    Öncelikle ben birşey sorayım daha önce katıldınızmı WAT'a ?
    Eğer ilk defa katılıyorsanız işi bulmanız bile çok büyük başarıdır direk yazılın self'e kıyın paraya,okadar işle baş edemezsiniz.
    Bu arada listeden 2şirket seçip (Türkiyede bağlantısı olmayan) formlarını doldurdum bakalım ne diyorlar,gelişmeleri aktaracağım
    Sirketleri de paylasirsan cok iyi olur. Ben de konusayim bi. Is bulmak neden zor ki.mariot otel bana tamm demisti.
    edit : katilmadim.
    edir 2: bunu yapmanin nedenleri ilk olarak acentaya para vermek istememek. Ikincisi insanlara bunun yapilabilcgni gostermek. Cogu insanin kendi yapabilecegi bir seyi para vererek yaptirmasi hosuma gitmiyor. Eger oluru varsa paylasmak gerek.
    Konu yagmursyner tarafından (06-11-2014 Saat 01:24 AM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

A Cultural Exchange Service, Inc. ve Dynamic Globe Exchange
    Bu ikisine yazdım.Sende bikaç tane seç bakalım ne yanıt gelecek.
    Eğer işi bulduysan çok iyi,öncelikle onlardan Job offer iste en azından self olarak katılmayı haketmiş olursun.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)