Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ne isimiz var bizim burada?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart ne isimiz var bizim burada?

Biz san antonio texasdan 4 arkdasz geleli 1 hafta oldu rezalet bi durumdayiz evimiz yok 1 haftada yurudugumuz yolun harcadgmz paranin haddi hesabi yok ev icin calistgmz yer hic bisey yapmio soledgmzde umursamadi madur oludugumuzu bildirmek icin ciee i aradik umursamadilar ve telefonu suratimizi kapattilar simdi biz ne yapmaliyz? Ben donmeyi dusunuyorum

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

danışman şirketin ne diyo bu konu hakkında öyle saçmalık mı olur ya kimse ilgilenmio.

Uçuşa Hazır Watçı Aytek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    13

yavaş yavaş kötü haberler geliyor

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ne ciee ne danismanlik firmamiz nede calistgmz yer hic kimse hicbiseyimzle ilgilenmiyor okadr berbat durumdayiz ki anlatamam bin pismaniz size anlatilan firmann ciee fln vaatleri hepsi yalan

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Gitmeden önce bunları okumak çok can sıkıcı. Gerçekten kötü olmuş . Üzüldüm durumunuza

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

danışman şirket ve sponsor cok önemli, en başta bu seçimleri doğru yapmak en önemlisi demekki, 3 gün sonra bende gidiyorum amerikaya, kalıcağım yer belli, 2 haftalık parası ve depozitosunu ödendi, internette resimlerine falan herşeyine baktım detaylı, sponsore mail attım ev arkadaşlarım kim olucak diye, bir gün sonra ev arkadaşlarımın listesi tak diye geldi.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

yukaridaki arkadaslar herkes tarafindan kabul edilen , en iyi sponsorla calisiyorlar. kendi firmalarindaki ciee islerine gidenler zaten konaklama ya da baska sorunla karsilasmiyor. Genelde sorun cikan isler , Amerikada elinde is bulunan bazi kisiler (genelde Turk oluyor) firmalara bu isleri satarlar. Firmalar da size sanki sponsorun isiymis gibi bunlari sunarlar. Ve is sozlesmesi imzalandiginda ciee ye self gidiyormussunuz gibi formlariniz yollanir. Yani Ciee in bu isle ve konaklama ile ilgili bisey yapmamasi digal cunku siz ciee kayitlarinda full degil self diye gorunuyorsunuz. Bu yasadiginiz sorun firmalarinizin daha cok kar elde edebilmek icin isleri disaridan almasindan kaynaklaniyor. Zaten Texas a gitmenizden belli. Texas Turk lerin is konusunda anavatanidir ABD de. Tabiki bu soyledigim sadece tahmin. Belki ciee isinden de kaynaklanmis olabilir ancak , onlarin size olan tutumuna bakarsak , gecmis yillardaki tecrubelerimize gore , deddigim gibi siz self ogrenci seklinde gorunuyorsunuz ciee de.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

öncelikle geçmiş olsun dönme gibi şaçma bir olaya sakın kalkışmayın o kadar harcadığınız paraya yazık 1 kişi değilsiniz 4 kişisiniz çok rahat ev bulursunuz netten craglistten felan güzelce araştırın emin ol bulursunuz bişeyler koaly gelsin
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bi pansiyon hostel tarzı bi yere girin 2 3 gün kalır o ara hem internetten hemde geze geze ev ararsınız zaten ilk basta is sozlesmenizde yazmıyorsa kalacak yer dahil degil diye onlarında bi sucu yok isverenin yani bu arada bende 21 inde san antonioda olacagım cok mu kotu biyer

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Gercekten rezil durumdayiz dedignz gbi firmamiz bizi full degil self yollamis olmasi lazim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)