Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Vize Süreci ve Problemleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Exclamation Vize Süreci ve Problemleri

Merhaba arkadaşlar forumu uzun süredir takip etmekteyim fakat siz deyin üşengeçlik ben diyim ciddi şekilde işimin düşmemesi üyelik açmak aklıma gelmemişti.Fakat sorumlarıma ve problemlerime inanılmaz derece yanıt veren ve deneme yanılma diyebileceğimiz önceki giden yada tecrübesi olan danısmanların yanıtları ile aydınlattığı çok güzel bir site teşekküürler TURKISHWAT.

Ben bu yaz work and travel programları katılımcılarından biriyim.

Kısaca problemime gelirsek benim ilk dönem ortalama sorunum oldu su an ortalamam iyi 2 nin de üzerinde ilk dönem ortalamam vizeye giremeyecek kadar kötüydü.Haziranda vize görüşmesine girebilme ihtimalim nedir danışmanlık şirketim Haziranda vize görüşmesi açılmasının kesin olmadığını söyledi.İngilizce açısından bir problemim yok ben İstanbulda yaşıyorum.WAT öğrencileri dışında oluşan vize görüşmelerine girebilirmiyin yada Ankaradaki görüşmelere gün alabilirmiyim yada Haziranda görüşme açılırmı.
    Bu arada okulum Mayıs sonu Haziran başı bitmiş olacak yani yeni Transkriptim bu tarihlerde elimde olacak.Önceden bu tarihlere görüşme günü alabilirmiyim ?
    Şimdiden hepinize teşekkürler.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Ankara konsoloslugunu ara ve randevu almk istedigini belirt , 0850 li bir numara var internetten bulabilirsin oradan randevu almak istedigini belirt , 5-10 haziran ne zaan transkript kesin elinde olacaksa o tarihi belirt ve al randevunu.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara konsoloslugunu ara ve randevu almk istedigini belirt , 0850 li bir numara var internetten bulabilirsin oradan randevu almak istedigini belirt , 5-10 haziran ne zaan transkript kesin elinde olacaksa o tarihi belirt ve al randevunu.
    Amerikan Konsolosluğu'ndan Work and Travel programı için vize randevusu alacaklara çok önemli uyarı! Amerikan Konsolosluğu yetkililerinden Turkishwat.com'a aktarılan bilgiye göre bu duyuruyu konsolosluğun isteği üzerine ve haberin daha çok katılımcıya ulaşması adına iletmekteyiz.

Bir çok öğrenci vize randevularını kişisel olarak çağrı merkezlerinden bizzat almaktadır. Ancak bu tür randevu alımları konsolosluğun tespiti üzerine iptal edilmektedir. Aynı davranışların sergilenmesi vize mülakatınızı da tehlikeye sokmaktadır. Konsolosluğun verdiği bilgiye göre Work and Travel vizesi randevuları ancak acente vasıtasıyla alınmalıdır. Aksi şekilde alınan vize randevularının tespit edilmesi durumunda görüşmeler iptal edilmektedir.

Firmanızdan sizin adınıza alınmış randevuların kişisel olarak mı yoksa acente grup sistemiyle mi alındığını acentenize sormanızda fayda vardır.

Peki böyle bir sorun yaşarmiyim tekrar tesekkurler.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı Paint_It_Black Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amerikan Konsolosluğu'ndan Work and Travel programı için vize randevusu alacaklara çok önemli uyarı! Amerikan Konsolosluğu yetkililerinden Turkishwat.com'a aktarılan bilgiye göre bu duyuruyu konsolosluğun isteği üzerine ve haberin daha çok katılımcıya ulaşması adına iletmekteyiz.

Bir çok öğrenci vize randevularını kişisel olarak çağrı merkezlerinden bizzat almaktadır. Ancak bu tür randevu alımları konsolosluğun tespiti üzerine iptal edilmektedir. Aynı davranışların sergilenmesi vize mülakatınızı da tehlikeye sokmaktadır. Konsolosluğun verdiği bilgiye göre Work and Travel vizesi randevuları ancak acente vasıtasıyla alınmalıdır. Aksi şekilde alınan vize randevularının tespit edilmesi durumunda görüşmeler iptal edilmektedir.

Firmanızdan sizin adınıza alınmış randevuların kişisel olarak mı yoksa acente grup sistemiyle mi alındığını acentenize sormanızda fayda vardır.

Peki böyle bir sorun yaşarmiyim tekrar tesekkurler.
    ankara icin zaten toplu randevu alinmiyor sorun olmaz.

Profesyonel Watçı ByLyric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    16

Acentayla bağlantı kur daha sonra durumu anlat bir problem yaşamazsın.
    ---wat where amazing happens---http://www.turkishwat.net/image.php?type=sigpic&userid=7507&dateline=1307807  820

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Kısaca problemime gelirsek benim ilk dönem ortalama sorunum oldu su an ortalamam iyi 2 nin de üzerinde ilk dönem ortalamam vizeye giremeyecek kadar kötüydü.Haziranda vize görüşmesine girebilme ihtimalim nedir danışmanlık şirketim Haziranda vize görüşmesi açılmasının kesin olmadığını söyledi.İngilizce açısından bir problemim yok ben İstanbulda yaşıyorum.WAT öğrencileri dışında oluşan vize görüşmelerine girebilirmiyin yada Ankaradaki görüşmelere gün alabilirmiyim yada Haziranda görüşme açılırmı.
    Bu arada okulum Mayıs sonu Haziran başı bitmiş olacak yani yeni Transkriptim bu tarihlerde elimde olacak.Önceden bu tarihlere görüşme günü alabilirmiyim ?
    Şimdiden hepinize teşekkürler.

Merhaba eski konuyu hareketlendirmek gibi olacak faka şirketle mevcut konu hakkında konusmam sonucu Ankara'dan bireysel başvuru yapıp Haziran bası icin vize gorusmesi almayı planlamıştım danışmanımın attıgı mail bu ;

"Bununla ilgili olarak koordinatörümüze sordum,Ankaradan da bireysel başvuru yapamayacağını söyledi.

Konsolosluk WAT icin grup randevuları sona vermeden bireysel başvuruları kabul etmiyor.

Bilgine"

Ustte bilgili arkadaslar alinabildigini söylemişti

Arkadaslar gercekten böylemi yoksa beni kaba tabirle yiyorlarmı ?

Bilgili arkadaslar dönüş yaparsa sevinirim :S

Tesekkurler

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)