Vizeyi-bileti alanlar, kac gununuz kaldi?
Vizeyi-bileti alanlar, kac gununuz kaldi?
Peki.
Hocam dur daha biz işimizi bile seçemedikÖzenirim vallahi konuşmayın böyle geri sayım falan
Şaka bir yana hayırlı olsun. En kısa zamanda bizde katılırız inşallah bu kervana.
ben de daha vizeyi almadım ama haziranın ilk haftası gidicem az bir süre kaldı![]()
Bileti de aldım. Sadece 60 gün sonra Amerika'dayım.![]()
Yazın Newport, Rhode Island!
pelld hocam en erken Haziran ayında mı var yer ? Yanlış mı yorumladım yoksa daha erkene alamadın mı randevuyu ?
biz 4 arkadaş 66 gün sonra yolcuyuz![]()
Count Down 54![]()
mayıs başına vize randevusunu almaya çalışcam ondan sonrada uçak biletini hallettikmi ver elini wisconsin
Vizesini alip ucagini bekleyen yokmu ? South jersey gelen varmi bu sene ?
Peki.
11 Haziran sabah 06.00'da KLM'nin Amsterdam uçağında olacağım inşalah.
4 Haziran sabah 05.50 lufthansa ile İstanbul-Frankfurt-Houston
O değilde sabahın köründe Atatürk Havaalanı'na nasıl ulaşmayı düşünüyosun? Metro, tramvay, otobüs hiçbiri çalışmıyor. Ben metrobüsle Yenibosna'da inip ordan taksiyle geçmeyi düşünüyorum. 7.5-10 lira arası bişey yazıyor. Başka bir alternatif var mı senin bildiğin?
Ayrıca o saatte yurdışı harç pulunun satıldığı yer açık olacak mı acaba?
İstanbul da oturuyorum havaalanına ulaşım sorun değil benim için , arabayla bırakırlar benı babam yada kuzenım. Yurt dışı harç pulu ne bilmiyorum ilk kez senden duyuyorum , daha önce yurtdısına çıkmadım. Havaalınana o saatte ulaşım için tarif ettiğin yöntem en güzeli bende olsam aynısını yapardım![]()
Yurtdışı harç pulu; Atatürk havaalanındaki gümrükten çıkmadan önce pasaportuna çıkış damgasının vurulabilmesi için alman gereken bir pul. 15 liraya havaalanından alabiliyorsun. En azından 2 sene önce öyleydi. Ancak senin ve benim durumumda bizler sabahın köründe orda olacağımız için bu pulun satıldığı vezne açık olmayabilir. İşte bu durumda biz ne yaparız onu çok merak ediyor, forumdaki üstadların önerilerini bekliyorum.
18 haziran istanbul new york houston pensacola
11 haziran 13:05 İstanbul-Houston THY
13 haziran 13.55 ist-new york - houston
Her zaman açık orası öyle sabahı akşamı olmaz o işin ya![]()
11 günüm kaldı benim29 mayıs sabah 9 da gidiyorum
yurtdışı çıkış harcını bankalardan da yatırabiliyoruz ben önceden yatırıcam son dakika aksilik çıkmasın bide
4 haziran sabah 06.10 lufthansa uçağıyla Ankara-Munich-New York. hadi bakalım![]()
8 Haziran 13.30da İstanbul-Washington DC yolcusuyuz arkadaşımla heyecanla bekliyoruz![]()
16 haziran sabah 05.00 da izmir-new york yolcusuyuz![]()
18 gün sonra Amerika'dayım.![]()
Yazın Newport, Rhode Island!
3 haziran 07:25 Nyc uçağım var allah nasip ederse
7 Haziran İstanbul- Paris sabah 06:15 uçağıyla yolculuğun ilk kısmı başlıyor , sonra Salt Lake ve son durak MONTANA !
22 haziran istanbuldan amsterdam aktarmalı salt lake city ye wyoming e geçmem lazım oradan bana önerebiliceğiniz otobüs firması var mıdır arkadaşlar ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks