Work and Travel
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Bu saatten sonra nasil self gidebilirim?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart Bu saatten sonra nasil self gidebilirim?

Benim bu self isi iyice yilan hikayesine dondu. Gecen sene calistigim yere bu sene sponsorumun yuzunden self olarak gidemiyorum. Geleceksen full gel diyorlar. Ikinci kez katilip da ayni yere gitmek icin full ucreti odemek biraz zor gelecek benim icin. Full ucret odeyeceksem baska yere giderim diye dusunuyorum. Gecen sene calistigim yerde de iyi saat aliyorduk. Bu yuzden aslinda biraz da gitmek istiyordum. Ama tamamen kararsizim..

j1jobs.com daki cogu ise basvurdum. henuz bir cevap gelmedi.

j1jobs.com gibi sitelerden filan nasil self is ayarlayabilirim ya da ayarlayabilir miyim? Bir kac arkadasi gordum forumda ayarlamislar. Yardimci olursaniz sevinirim....

Yardim, fikir, destek, gorus, hersey degerli benim icin.....
    2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Sponsorunu degistirmeyi denedinmi ?
    Peki.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Onu deniyorum. Bir kac sirketle gorusmekteyim. Bir de soyle bir durum var. Sirketlere diyorum. Benim zamanim yok kesin gidebilecegim isleri gosterin bana diyorum. Hic orali degiller. Is listemizin mailini gonderelim diyorlar. Is listesinde 100 farkli is bunlarin hepsinin guncel olmasi mumkun degil. Istemedigim bir yerde de calismak istemez insan dogal olarak. Geneli is bulacagini garanti etmese bile on kayit ucretini yakma pesinde. benim anladigim o...

Ayni sponsor ile calisan 2 firma cok farkli seyler soyleyebiliyor.Biri sponordan gelen isler bitti derken, digeri iste nerdeymis rhode island da saati 10 dolarlik ATV kiralama isi varmis filan diyorlar. Durum bundan ibaret...
    2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

sirketin buyuklugu kucuklugu onemli degil, self olarak seni kabul etsinlerde. Soyle birsey dene o zaman, sen sirketlerle degilde direk sponsorlorla konus, self olarak gitmek istiyorum ne yapmam lazim de, sonra orda konustugun kisinin ismini git sirkete ver ben bu kisiyle konustum de
    Peki.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sirketin buyuklugu kucuklugu onemli degil, self olarak seni kabul etsinlerde. Soyle birsey dene o zaman, sen sirketlerle degilde direk sponsorlorla konus, self olarak gitmek istiyorum ne yapmam lazim de, sonra orda konustugun kisinin ismini git sirkete ver ben bu kisiyle konustum de
    Sponsorla gorustugumde beni host sirkete yani burdaki sirkete yonlendiriyor. Ve sirkete de bu ogrenciyi self kabul edemeyiz diye bildiriyorlar. Hepsi bu, danisikli dovus yani anliyacagin....Offf offf

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Aynı sorun bende de var.Geçen sene gittiğim yere bu sene gidemiyorum.J1jobs.com dan da baya başvuru yaptım ama dönen olmadı.Hatta forumdan türklerin gittiği yerlere mesaj attım,onlardan da cevap gelmedi.Çok gitmek istiyordum ama artık olmayacak galiba ..
    Konu megacracker tarafından (16-03-2013 Saat 12:35 PM ) değiştirilmiştir.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

gecen sene gittigin yerin kesinlikle bir sponsoru vardir onlarla konus ondan sonra Turkiyedeki sirkete git
    Peki.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

benim anlamadigim isveren sana job offer i veriyor da sponsor mu kaul etmiyor ? yoksa isveren de mi full gel diyor?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim anlamadigim isveren sana job offer i veriyor da sponsor mu kaul etmiyor ? yoksa isveren de mi full gel diyor?
    Isverenin job offer ile filan isi olmuyor. Sadece sponsor ile irtibata gec onlar halletcekler islemleri diyor.... Yani kisacasi gel de nasil gelirsen gel orasi bizi ilgilendirmez diyorlar.....

Bu sene buyuk ihtimal Turk almicaklar o parka ve sanirim gecen seneden de sadece ben self gitmek istiyorum. Bu yuzden de madem bir ogrenci icin ugrascaz niye self ugrasiyoz ki full yapalim bunu ister full gelsin isterse de gelmesin diye dusunuyor olabilirler. Bu tamamen benim hayal urunum.....

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı captain89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Isverenin job offer ile filan isi olmuyor. Sadece sponsor ile irtibata gec onlar halletcekler islemleri diyor.... Yani kisacasi gel de nasil gelirsen gel orasi bizi ilgilendirmez diyorlar.....

Bu sene buyuk ihtimal Turk almicaklar o parka ve sanirim gecen seneden de sadece ben self gitmek istiyorum. Bu yuzden de madem bir ogrenci icin ugrascaz niye self ugrasiyoz ki full yapalim bunu ister full gelsin isterse de gelmesin diye dusunuyor olabilirler. Bu tamamen benim hayal urunum.....
    Diğer başlıkta sana 3 alternatif sunmuştum diye hatırlıyorum..Onları denedin mi?Sponsorun ciee'ydi galiba.Geçen yıl çalıştığın danışmanlık şirketi olmak zorunda değil,ciee ile çalışan başla şirketlerde var onlarla da görüş.Bide dediğim gibi senin şu anki şirketinin başka şehirdeki ofislerini ara.Yada aradıysan ne dediler?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

senin hayal urunun , sen isverenine mail at de ki sponsorlar sizin doldurdugunuz bir job offer i istiyor de, size bos bir job offer yollayayim onu doldurabilir misiniz de. Tamam derse is bitmistir.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin hayal urunun , sen isverenine mail at de ki sponsorlar sizin doldurdugunuz bir job offer i istiyor de, size bos bir job offer yollayayim onu doldurabilir misiniz de. Tamam derse is bitmistir.
    Onu daha once dedim. Yukarida da soyledigim gibi once sponsorla gorus diyor. Butun isci alimlari ile sponsor ilgileniyor ben sadece isci alim sayisini belirliyom diyor. Full veya self olduguna karismiyor. Ben kendi bilgilerimi doldurdugum formu gonderdigimde zaten bu cevabi aldim.....

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diğer başlıkta sana 3 alternatif sunmuştum diye hatırlıyorum..Onları denedin mi?Sponsorun ciee'ydi galiba.Geçen yıl çalıştığın danışmanlık şirketi olmak zorunda değil,ciee ile çalışan başla şirketlerde var onlarla da görüş.Bide dediğim gibi senin şu anki şirketinin başka şehirdeki ofislerini ara.Yada aradıysan ne dediler?

Sponsor ayni olduktan sonra burdaki dansimanlik firmasinin farkli olmasi bir seyi degistirmez ki.Simdiki sirketle yaptigim islemlerin aysini onlarla yapcam.Ve ayni cevabi alcam. Sponsorum da ciee degil bu arada...

Diger sehirdeki subesi ise hem iyi saat vermiyor hem de konaklamasi asiri pahali. Ben bu gidecegim yerde iyi bir konaklama ayarladim sayilir....

Isler bu sekilde...

Bir de sunu sorayim. Gecen sene gittigimde benim belli bir yerde kalma zorunlulugum vardi.Bu sene de ayni zorunlulugu koyarlar mi benim icin?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı captain89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sponsor ayni olduktan sonra burdaki dansimanlik firmasinin farkli olmasi bir seyi degistirmez ki.Simdiki sirketle yaptigim islemlerin aysini onlarla yapcam.Ve ayni cevabi alcam. Sponsorum da ciee degil bu arada...

Diger sehirdeki subesi ise hem iyi saat vermiyor hem de konaklamasi asiri pahali. Ben bu gidecegim yerde iyi bir konaklama ayarladim sayilir....

Isler bu sekilde...
    Sen yinede şansını dene.Neticede sana full ücret şartı koyan Danışmanlık şirketi sponsor değil.Aynı sponsor başka şirket ile gidersen belki self gönderirler.Birde anlamadığım şey nasıl başka şehirdeki şube daha az saat verebiliyor.Bu işverene kalmış bişey işveren aynı kaldıkça sen hangi şirketle gidersen git verilen saat aynı olur.Ya ben yanlış anlıyorum seni yada ortada bi yanlış var.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen yinede şansını dene.Neticede sana full ücret şartı koyan Danışmanlık şirketi sponsor değil.Aynı sponsor başka şirket ile gidersen belki self gönderirler.Birde anlamadığım şey nasıl başka şehirdeki şube daha az saat verebiliyor.Bu işverene kalmış bişey işveren aynı kaldıkça sen hangi şirketle gidersen git verilen saat aynı olur.Ya ben yanlış anlıyorum seni yada ortada bi yanlış var.
    Full sarti koyan danismanlik sirketi degil sponsor sirket. Bizzat onlardan gelen maili gordum...

Baska sehirdeki sube daha az saat veriyor orda calisan arkadaslarla haberlesiyorduk. Onlar bizden az calisiyorlardi.

Durum bundan ibaret...

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

eger full gidersen koyarlar , self gidersen zaten konaklamayi da kendin ayarlamakla yukumlusun

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

O nasıl iş ya?İlk defa senden duydum full şartını sponsorun koyduğunu.Sana böyle gözükmesi için şimdiki şirket böyle bişey yapmış olamaz mı?Sana direk gönderen kişinin adresini gösterecek şekilde monitörden okuttumu maili yoksa bak şöyle bi mail geldi diye sana ileti mi yaptı?Bence bunda bi iş var.Sen ne olur ne olmaz başka bi şirketi ara sor bişey kaybetmezsin sonuçta.yani 800 dolar civarı fark olur çünkü self ile full arasında.Buda hatrı sayılır bi fark.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)