merhaba arkadaşlar sabah 11 de istanbulda vize görüşmem var,dilerim tüm arkadaşlar vizesini alır![]()
merhaba arkadaşlar sabah 11 de istanbulda vize görüşmem var,dilerim tüm arkadaşlar vizesini alır![]()
Konu maxwarrior tarafından (12-03-2013 Saat 02:09 AM ) değiştirilmiştir.
Teşekkürler umarım sende
Hayrlsi olsn dstm yaz sonucunu buraya
umarım alırsın vızeı not ortalaman kac kardes ? ingilizcen nasıl sonucları yazarsan ıyı olur
İyi şanslar ..
aynen arkadaşlar girenler olumlu olumsuz anlatırlar ise vize alırken yaşadıklarını soruları falan çok iyi olur.
arkadaşlar öncelikle not ortalamam 2.07,benim vize sonucum belli değil şuanlık ama bugünkü grup 15 20 watçı vardı herkes aldı vizesini,benim işimi değiştirip yeni belgelerimi gönderirsem vizeyi vereceklerini söylediler,mülakat sırasında nereye gideceksin ne iş yapacaksın mezuniyetten sonra ne olmak istiyorsun tarzı sorular soruyorlar max 3 dk sürüyor zaten
Paketlere ve stoking job tanımı ama şirkete sorduğumda yanlış anlaşılma olmuştur dediler,standda satıcı olarak anladılar sanırım şirket böyle düşündü yani sonuç açıklanınca yazıcım yine
dostum diğer vize görüşmesine giren arkadaşlarında mı öyle kolay sürdü ve duyduğun kadarıyka 2.00 altında olan var mıydı
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Yeni konu açmamak için buraya yazdım bende girdim bugün 8.30 da. Gayet rahatlar ama en ufak inglizce tıkanmasında üstünüze geliyorlar en azından benim gördüğüm duyduğum öyleydi. Benim ingilzcemde sıkıntı olmadığı için 1 dakika sürdü. Nereye gideceğimi, işin ne hakkında olduğunu insan kaçakçılığını okudun mu ne hakkında dedi bir de ingilizcen güzel nerede öğrendin dedi. Ve hiç bir kağıt vs almadan ds ile sevis kağıdımı alıp geldim. Önerim rahat olunması ve net cevaplar verilmesidir gidecek arkadaşlara başarılar dilerim.
bu senede dil bakımından kasmıyorlar şimdiye kadar vize ye girenlerden çıkardığım sonuç![]()
Biz de bundan bahsediyoruz hep ama dilimizde tüy bitti ...
---wat where amazing happens---
ben 12 martta vizeye gırdım vızeyı de aldım ama pasaportta issue date 12.03.2013....expiration date 01.01.2013 yazıyor bı yazım hatası mı var nedır anlamadım..vızeyı aldım derken tekrar strese gırdım ya!!!!!!
ABD'de tarihl yazarken ay ve gün bize göre ters yazılıyor diye biliyorum
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks