Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Connecticut da mc donalds da çalışacağım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Connecticut da mc donalds da çalışacağım

Connecticut da mc donalds da çalışacağım acilll lütfen bilgisi olan birileri varsa bilgilendirsin nasıl bir yerdir sona kaldık ta acilll!!!!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Kabul ettin mi ordaki işi?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kabul etmekten başka şansım yok gibi..daha gelmeyecek gelsede doğu tarafları olmayacak heralde ? sen kabul ettin mi ? veya bir bilgi öğrendin mi ?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı istikamet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kabul etmekten başka şansım yok gibi..daha gelmeyecek gelsede doğu tarafları olmayacak heralde ? sen kabul ettin mi ? veya bir bilgi öğrendin mi ?
    Henüz geç kalmış sayılmayız ki. Marttaki fuar bile olmadı yani. Bence yeni işler eklenir. Sadece doğu diye o işi kabul etmeyi pek uygun görmedim açıkçası. O yüzden şuanda bişey söylemedim ama kabul etmicem.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Vasfiye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Henüz geç kalmış sayılmayız ki. Marttaki fuar bile olmadı yani. Bence yeni işler eklenir. Sadece doğu diye o işi kabul etmeyi pek uygun görmedim açıkçası. O yüzden şuanda bişey söylemedim ama kabul etmicem.
    daha iş gelmez dedi benim danışmanım ipek hanım ben 10 hazirandan sonra gidebilirim bundan sonrakiler ya iç kesimler olacakmış yada zamanı çok erken olurmuş..tek pplanın burayı seçip taşıt almak artık başka çarem kalmadı bence...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı istikamet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha iş gelmez dedi benim danışmanım ipek hanım ben 10 hazirandan sonra gidebilirim bundan sonrakiler ya iç kesimler olacakmış yada zamanı çok erken olurmuş..tek pplanın burayı seçip taşıt almak artık başka çarem kalmadı bence...
    benim danışmanım da aynı ve bana hiç öyle bişey söylemedi,sadece daha doğu olmaz dedi. yeni işler geldikçe haber veircekti.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Vasfiye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim danışmanım da aynı ve bana hiç öyle bişey söylemedi,sadece daha doğu olmaz dedi. yeni işler geldikçe haber veircekti.
    ya öyle diyor ama daha doğu olmaz işte iç kesimler anlamına geliyor o yani bir sonraki iş çıkar arizona felan oralar daha berbat..( son zamanlarada yaklastık bu işi aramayalım dye düşünüyorum çünkü yan çizilecek gibiyiz ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

bende henüz iş seçimi yapamadım arkadaşlar.Connecticut nasıl bi yermiş bilginiz varmı çevresi hakkında arizonaya falan bende gitmek istemiyorum gitmişken eğlenmek tadını çıkarmak istiyorum o yüzden daha çok doğu taraflarını istiyorum ama işde kalmadı sanırım artık.mart fuarıda son fuardı sanırım

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı wesley Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende henüz iş seçimi yapamadım arkadaşlar.Connecticut nasıl bi yermiş bilginiz varmı çevresi hakkında arizonaya falan bende gitmek istemiyorum gitmişken eğlenmek tadını çıkarmak istiyorum o yüzden daha çok doğu taraflarını istiyorum ama işde kalmadı sanırım artık.mart fuarıda son fuardı sanırım
    senin şirketinde de mi iş sıkıntısı varmış? connecticut çoğu yere yakın bu bi avantaj ama orayı da sakin diyolar ve Mc Donalds işinin olması kötü.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

iş sıkıntısı varmı onu bilmiyorum aslında ama sanırım bir çok şirketin elinde aynı işler var çünkü banada arizona falan önerildi genelde aynı yerleri söylüyolar sonuç olarak.ben bide 24 haziranda gitcem dediğim için geç buldular böyle bi sıkıntı oldu

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

3 şirket sadece ciee sponsoruyla çalışıyor, dolayısıyla bu 3 şirketin işlerinin tamamı aynı oluyor. sponsorun her firma için ayrı işleri olmaz , genel işleri olur tüm firmalara aynılarını verir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar bende armada grandee deyim aynı sıkıntı bende de var daha iş seçimi yapmadım ve gec kaldım diyede telaş başladı açıkçası...danısmanlarınız daha iş gelmez mi dedi?bende mcdonaldsta calısmak istemiyorum...batıda da calısılabilir ama arizona olmamak sartıyla yani...sizin düşünceleriniz ve aldığınız duyumlar nedir acaba dha iş gelmezmi???gecen sene ki mart fuarında ne gibi işler vardı acaba?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı TUTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende armada grandee deyim aynı sıkıntı bende de var daha iş seçimi yapmadım ve gec kaldım diyede telaş başladı açıkçası...danısmanlarınız daha iş gelmez mi dedi?bende mcdonaldsta calısmak istemiyorum...batıda da calısılabilir ama arizona olmamak sartıyla yani...sizin düşünceleriniz ve aldığınız duyumlar nedir acaba dha iş gelmezmi???gecen sene ki mart fuarında ne gibi işler vardı acaba?
    seninde danışmanın İpek Hanım mı? Yeni işler ilgili birşey demedi mi sana,ya da söylediği işler yok mu?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hayır benim danışmanım fatih bey ipek hanımın yanındaki kişi yani...ya benim seviyem intermediate oldugu icin birde okulumuz haziranın 9 unda bitiyor...bütlere girmeyi zaten düsünmüyorum inşallah büte ders bırakmam...mcdonaldsın şartları neler yani haftalık ne kadar calısyoruz?konaklama varmı??yada baska işler gelir mi???daha iş gelir dedi ama daha tık yok

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

tuti mc donalds işleri o kadar kötü değil gidip memnun kalan çok fazla kişi var ben d eordayım bu yıl

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Arkadaşlar bence biran önce seçin işinizi 2. iş bulursunuz yada başka iş bulursunuz gittiğinizde şimdi bekliyorsunuz son zamanda isteğinize göre bir eyalet falan gelmez gitmek zorunda kalırsınız elinizde seçenek varken seçin ...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)