Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Siz siz olun AMERİKA'da Doktora gitmeyin...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Standart Siz siz olun AMERİKA'da Doktora gitmeyin...

Gecen yaz work and travelda, turkiyeye gelmeden bir gun once ayagimin 3 yeri sisti.Daha sonra hastaneye gidip muaneyene olacagimi soyleyip beni yonlendirdikleri yerlere gidip sonunda acil emercny de buldum kendimi. Fakat 45 dakika doktor bekledim,nasil bir acil yardim ise. Sonunda doktor geldi. Ayagina baktim i think bee or insect bite you must take a pill dedi ve ilac yazdi. Hepsi bu ve ben cikista para odemeye gittiginde evinize posta gelecek sora odeyeceksiniz dediler,yarin gidecegimi ve faturayi bekleyemeyecegimi soyledim. Bana hastaligima 4. Seviyeden bakildigini ve 500 dolar tuttugunu soylediler,hast. mudurle gorustum.daha sonra aklima work and travel insurance u geldi. Onu gosterdim 50 dolar odedim
    Ve islemlerin bitip bitmedigini sorup Ciktim.ama bugun turkiyede mailime gelen borca bir bakin.

As you can see from the attached bill, the total charges on your account are $ 429.00.
    You made a payment of $50 and your insurance company paid 93.20
    Additional discount of $85.80 was applied to your account, leaving an unpaid balance of $200.

Odemezsem bir sorun cikar mi bu sene giderken?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

senin sigortan yokmuydu normalde sigorta sirketinin bunu halletmesi gerekiyo. biz oyle yapmistik fatura sigorta sirketine gitti

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

demekki karisiklik olmus ya da eksik bilgi verilmis hastaneye. cunku boyle durumlarda fatura sponsora gonderilir sigortadan dolayi.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Bana gelen mailde

As you can see from the attached bill, the total charges on your account are $ 429.00.
    You made a payment of $50 and your insurance company paid 93.20
    Additional discount of $85.80 was applied to your account, leaving an unpaid balance of $200.

429. Borcunun 50 $ ını ödedin.93.30 dolarını sigorta şirketin ödedi.85.80 İndirim yapıldı.Ödenmemiş 200$ dolar borcun kaldı diye bir yazı geldi. Benim sigorta şirketim neden hepsini ödememiş.Şirket kartında 50 $ ödemeniz yeterli yazıyordu ve orada benden 50$ alıp tamam işin bitti demişlerdi... Anlamadım Şimdi 200 $ borcum cıkmıs.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

sirketine sordun mu ? sigorta sirketyle iletisime gecsinler. herhangi bir sey odememen gerekiyo. 770 $ lik faturadan biz 1$ bile odemedik

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ödemen gerekiyo kardes yoksa sıkıntı cıkartırlar bi dahaki gidişinde ayrıca banada ilac yazdıkları zaman eczaneye gitmistim 30 dolar tutmustu ilaclar 4 dolarını sigortanın karsıladığını soylemislerdi bu sigorta tam kapsamlı değil yani belki anlasması yoktur gittiğin hastanenin veya kısmen karsılıyodur.

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Muhtemelen bir karşılıklık olmuştur kesin bilgiyi alacağın yer ABD deki sponsor şirketin onlara mail atıp sor bu işi.Tekrar gidişte problem yaşayacağını sanmam.ABD deki sağlık sektörü gariptir hastaneden aldıgı faturayı ödemeyen ama yine hastalandıgın da aynı hastaneye defalarca gidip tedavi olan ve yine herhangi bir yaptırımla karşılaşmayan ABD liler tanıyorum

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Sigortanin ne kadar odeyeegi kapsama gore degisir, acentalarin ve sponsorlarin sagladigi saglik sigortalarinda farkliliklar olabiliyor.
    Level 5 olarak fatura edilen saglik faturalarini bir cok sigortanin kapsadigini duymustum gecenlerde, seninki de level 4. Arkadaslarin dedigi gibi sigorta sirketine bir mail ativer 1-2 gune kadar donerler.

Ona gore bana mail veya pm atabilirsin bu konuda, benzer bir tecrubem olmustu.
    Mailim imzamdaki blogumda mevcut.

Bol sans.
    Konu afcnd tarafından (20-12-2012 Saat 04:18 AM ) değiştirilmiştir.
    Amerika hakkında bütün bildiklerim bu blogta!
    http://butunbildiklerinianlat.blogspot.com/

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Amerıkaya tekrar gırısınde herhangı bı problem cıkmaz sadece kredı score un dusuk olur mesela dedıkkı sen amerıkada yasıcaksın bı eve tasındın baktılar kredın kotu senden 100 yerıne 150$ deposıt ısterler yanı gırısınde hıc bı problem olmaz , benım bı 500$ vardı taaa 4 sene once ust uste tekrar 4 kere gırıs yaptım
    LIVE IS LIFE

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)