arkadaslar arkadasimin teki drug testi gecemedigi icin isten atilma tehlikesi ile karsi karsiya nasil bir cozum bulabliriz acil cevap verin ya
arkadaslar arkadasimin teki drug testi gecemedigi icin isten atilma tehlikesi ile karsi karsiya nasil bir cozum bulabliriz acil cevap verin ya
drug testi geçemediyse uyuşturucu kullanıyor demektir. buda amerika da suç olduğu için yapılabilecek birşey yoktur. yok arkadaşın kullanmıyorsa başka bir hastane de bir tane daha test yaptırma talebinde bulunsun işveren kabul etmezse sponsorla görüşsün. başka yolu yoktur.
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlık kitabını yazan kişi...
bir parca kek almis yurdun bahcesinde otururken kiz sigara bile icmiyor bu amerikalilar vermis soylememis suan kendi test yapti yok kani tertemiz ama ikinci bir test vermiyorlar calisamicak burada sanirim ne yapabilir baska ona bakmaya calisiyoruz gunlerdir agliyor sakin kimseden birsey yemeyin arkadaslar burada
craigliste bakın derim ayrıca mağaza mağaza dolaşıp iş arasın öyle millet 2. iş buluyor, ayrıca türk mekanları bulmayı deneyin türk iş yerlerine gidip anlatın derdinizi aklıma bunlar geldi.
ve ve iş yerinde drugtest nedir yahu ne işte çalışıyorsunuz ki ? her iş yerinde öyle test yapıyorlar mı ?
iş yerlerinde olur. senin çalışacağın parkta da var. randomly olarak parktaki id ler arasından kura ile yapılıyor. kime denk gelirse first aid'e gidip test yaptırıyorsun. bana 1 sezon da 2 defa denk geldi ( 3000 çalışan arasından ). sonraki sezon 1 kez daha denk geldi. idrar ile yapıyorlar zaten.
yani işyerlerinde oluyor böyle kontroller.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
eglence parkinda ya ride olarak burada hic turk olacagini sanmiyorum minnesotada insan bile yok zaten neredeyse ama baska seyler dusunmemiz lazim turk yoktur..o siteye girip bakacagiz ins oradan birsey cikar ya
sponsorunu arasın konuyu anlatsın onlar bir yolunu bulurlar. böyle oturup ağlayarak veya bizden yardım isteyerek olmaz.
suan aklimiza gelen heryerden yardim istemye calisiyoruz cci sponsorumuz hafta sonu calismiyor
Benimde sponsorum CCI.haftasonları çalışıyor anladığım kadarıyla çünkü maillerime cevap verdi bugün cci temsilcisi.Mail at bence yada ara.
o zaman pazartesi ilk işiniz sponsoru aramak olsun. stres yapmayın sakin olun. bir yolu bulunur. konuyu sponsora anlatın. uyuşturucu kullanmadığını ve kekten olduğunu falan. hatta yaptığı testleri de postayla sponsora yollayabileceğini falan herşeyi belirtsin. yeni test yaptırabileceğini falan.
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks