Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ev partilerini biraz anlatırmısınız?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Standart Ev partilerini biraz anlatırmısınız?

Ev partisi hakkında pek bi fikrim yok...Malum çok ev partisi yapan bir toplum değiliz ..

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

sana ev partisi yasadim diyenlerin % 95 i yalan.. zaten sizin de bu ev partilerini yasamaniz cok dusuk ihtimaldir.. yani amerikan ev partilerinden bahsediyorum sadece filmlerde gorup yasadim diye sallayan cok adam var.. biraz yuzeysel anlatirsak eger dogum gunu gibi ozel bir nedenle yapilmamissa bu parti ve katilanlar universite ogrencisi ya da daha buyukse belli basli uyusturucu maddelerin kullanildigi , ickinin deli gibi icildigi zaten herkes 1 saat sonra sapittigi icin amaci sadece cinsellik olan bazi erkeklerin cennette gibi hissettigi bir ortam

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana ev partisi yasadim diyenlerin % 95 i yalan.. zaten sizin de bu ev partilerini yasamaniz cok dusuk ihtimaldir.. yani amerikan ev partilerinden bahsediyorum sadece filmlerde gorup yasadim diye sallayan cok adam var.. biraz yuzeysel anlatirsak eger dogum gunu gibi ozel bir nedenle yapilmamissa bu parti ve katilanlar universite ogrencisi ya da daha buyukse belli basli uyusturucu maddelerin kullanildigi , ickinin deli gibi icildigi zaten herkes 1 saat sonra sapittigi icin amaci sadece cinsellik olan bazi erkeklerin cennette gibi hissettigi bir ortam
    a anladım.bende her akşam ev partileri oluyo onlarda hemen türkleride çağıralım onlarsız olmaz diyolar sanmıştım.Genelde yabancılar türkleri sevmezki..bunu 23 yıldır gözlerimle görüp yaşamış biri olarak söylüyorum.ama ruslar severler çünkü içkiyi içip genede şutlarlar bizimkileri Ordada değişen birşeyin olacağını sanmıyorum .. ha tabi kurtlar hariç oraya gidenlerin çöm olduğu varsayımıyla konuşursak diyebilirimki sizi hayal kırıklığı bekliyor.. bilmiyoruum öngörü diyelim ..yorum sizin

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

21 yaşın üstündeysen ev partisinin ne anlamı var ki? Git pub,club nereyi tutturursan gece vakti yine yap partini

parti yapma demiyorum ,hobi olarak yine yap.

Şaka bir yana , bildiğim kadarıyla çat kapı sorgu sual olmadan girebiliyorsun ya da ufak bi 'ben de katılabilir miyim?'' sorusu sorarsın

hiç olmadı, tehdit et ''yazdım oğlum seni ben, evinden aldırırım'' ya da ''polis çağırırım'' de

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Username Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    21 yaşın üstündeysen ev partisinin ne anlamı var ki? Git pub,club nereyi tutturursan gece vakti yine yap partini

parti yapma demiyorum ,hobi olarak yine yap.

Şaka bir yana , bildiğim kadarıyla çat kapı sorgu sual olmadan girebiliyorsun ya da ufak bi 'ben de katılabilir miyim?'' sorusu sorarsın

hiç olmadı, tehdit et ''yazdım oğlum seni ben, evinden aldırırım'' ya da ''polis çağırırım'' de

hahahaha süper olmuş yorum ..tuttum seni aga...

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ozellikle ic kesimlerde turklere cok sicaklar yani cok fazla yabancilarin olmadigi yerlerde cok sicaklar..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozellikle ic kesimlerde turklere cok sicaklar yani cok fazla yabancilarin olmadigi yerlerde cok sicaklar..
    sıcak derken hihi şaka yaptım.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

yalana bak güldürdn olm lan

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı tanerakarsu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalana bak güldürdn olm lan
    bana dedin heralde ama ben cok ciddiyim amerikalilar cok sicaklar turklere karsi.. hatta cogu yabancilara karsi.. a

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Türkiye hakkında pek hoş şeyler söylemezlerken türklere gayet sıcaklar öyle sert bir tepki yok bu biraz tipe ve huya bağlı oluyor.Partiler hoş oluyor icki cok akıtılmazsa sohbetten öteye gidilmiyor öyle dans falan yok ama alkol ve uyuşturucu girerse işin içine oda içinde baltayla duvarlara saldıran adamlara bile denk gelebilrisinz.Türksüz tek başınıza sadece abd lilerin olduğu bir partiye girerseniz üc tam onda beş durumları olabilir.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

anlatılmaz yaşanır deyimde merak et biraz
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

clubları ev partilerine tercih ederim. ama gerçekten eğlenceli ve türk olarak aradığımız bir çok şeyin olduğu bir party'de evde oldugunda tadından yenmez heralde tabi alkol olsun ama uyuşturucu falan olursa bana uymaz o ortam.
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

uyuşturucu banada gelmez

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ev partileri anlatılmaz yaşanır gerçekten. clubta da evpartilerinde de vakit geçirmiş biri olarak evet, sokaktan geçen adamla bile brkaç dakika içinde kanka olabilirsiniz partilerinize rahatlıkla davet edebilirsiniz.. biz olsak korkarız dimi olur mu öyle şey hiç türkiyede bizim burada uyuşturucu diye saydıklarımız orada öğretmenin polisin çalştığınız yerdeki patronun bile gün içinde normal olarak kullandıkları şeyler.. evpartilerine 10-15 amerikalı ve bir türk olarak ben katılyordum ve hepsi gayet eğlenceliydi. arkadaşlarınıza güveniyorsanız, herhangi bir sorun yok, olmadı da zaten..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)