Work and Travel
Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: barlarda ve marketlerde alkollü içki fiyatları?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Standart barlarda ve marketlerde alkollü içki fiyatları?

bana lütfen birisi söylesin usa de alkol fiyatları hakkında genel bir bilgi istiyorum...aylardır öğrenemedim.sıradan bir bira kaç dolar

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Aynı duyguları paylaşıyorum ve beklemedeyim bende cevaplar için

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Sular yarım litrelik 1.20 $ dan 2.5 $ a kadar çıkıyor Biralar 99 cent'den 1.5 $ a kadar çıkıyor

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

usa da bira sudan ucuz dedikleri doğru yani

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı gameci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    usa da bira sudan ucuz dedikleri doğru yani
    evet bende şaşırdım şimdi o zaman ben bira alırım bi kasa 30 dolar oha süper manyak ötesi bi durum ççokkk sevindim yaaaaaahuuuuu

aga bu arada bişey sorucam çeşme suları nasıl usa da ???????

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

valla cesme suları bildigin icme suyu gibi sanki tatlı su turkiyedeki leş sular yok yani guzel su içmedim ama tatlı yani

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

valla cesme suları bildigin icme suyu gibi sanki tatlı su turkiyedeki leş sular yok yani guzel su içmedim ama tatlı yani
    O zaman yalaklardan rahat rahat su içeriz..Evde çeşmeden içmek hayal artık türkiyede ya Usa dan sumu getirem napsam..yanıtladıgın için sağol

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Times Square a yakin bir barda ozel karisimli 2bardakvodka ,1bardak bira 40usd+ 5usdtip toplm45 usd verdgimi hatirlyrm 2yil onceydi : ) ustelik 20yasindaydim
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

ee nası girdin aldın :S buyuk gostermekte onemli tabi ben napıyım dostum ya sen soyle yani buyuk gostermeyince olmuyo

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ee nası girdin aldın :S buyuk gostermekte onemli tabi ben napıyım dostum ya sen soyle yani buyuk gostermeyince olmuyo
    ılk gırdıgım barda pasaport goster dedı olmadı..2.gırdıgım barda sadece sordu 21 den buyukmusun gıbısınden ben de ewet dedım gectım bıra cok ucuz ve tadı su gıbı arkdsın dedıgı gıbı 12 lı falan kutularda alabılır sınız efes kadar etkı yapmıyor ya da benım aldıgınm marka dandıktı.walmartta ıse kasada kımlık goster dıyor o nedenle arkılere aldırmıstım
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ılk gırdıgım barda pasaport goster dedı olmadı..2.gırdıgım barda sadece sordu 21 den buyukmusun gıbısınden ben de ewet dedım gectım bıra cok ucuz ve tadı su gıbı arkdsın dedıgı gıbı 12 lı falan kutularda alabılır sınız efes kadar etkı yapmıyor ya da benım aldıgınm marka dandıktı.walmartta ıse kasada kımlık goster dıyor o nedenle arkılere aldırmıstım
    sucre bey gözükmüyordunuz uzun zamandır hoş geldiniz
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sucre bey gözükmüyordunuz uzun zamandır hoş geldiniz
    19 tane ders verdım 2 donem toplamı + kpss ıcın dershane cok yogun gecıyor yokoldum ondan... buraya yazdım umarım sorun olmaz konu dagıtmadan
    .mezun oluyorum bu sene.gelecek kaygısı

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

walmart'ta bir kasa bira markaya göre değişiyor 13 dolardan başlıyordu. 24'lü bu arada kasa dediğim.
    Wisconsin Dells Profesörü Lifeguardlık kitabını yazan kişi...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

biranın sudan ucuz olması güzelmiş bi de şu var okyanus kenarında bi ülke sonuçta okyanus suyu iyidir içilir içilir temizdir

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

21 yas altinin icki icmesi cok cok nadir rastlanan ozellik nyc gibi cok kalabalik ve amerikali disindaki milletlerden gelenlerin cok buyuk oranda is yaptigi yerlerde olabilir o da nadir.. 21 yas altindaysaniz icki icin cok da heveslenmeyin belki bir arkadasinizdan isteyip evinizde icersiniz o kadar..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya bu marketten bira alma işini kolaylaştıracak bir yol yok mu ?

isic kartı var örneğin u.arası öğrenci kimlik kartı gibi ama yaşı büyük gösterebileceğimiz falan zaten saç sakal sorun değil ama marketten bile bira alamamak orada koyar be illa birilerinden rica edeceğiz.
    Konu porkandtravel tarafından (09-06-2012 Saat 05:55 PM ) değiştirilmiştir.

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Alıntı porkandtravel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bu marketten bira alma işini kolaylaştıracak bir yol yok mu ?

isic kartı var örneğin u.arası öğrenci kimlik kartı gibi ama yaşı büyük gösterebileceğimiz falan zaten saç sakal sorun değil ama marketten bile bira alamamak orada koyar be illa birilerinden rica edeceğiz.
    Almanın tek yolu yaşı gecmiş birini yollamanız.O alırken yanında durmanız bile engel teşkil eder bira almanıza.Bira fiyatları uygun teneke 30 lu budlight 17 dolardı hannaford a gecen yıl.Ancak barlarda daha pahalı şişe budwieser veya budlight 3.5 dolarken viski jack 13 dolardan başlıyor kadehi.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Almanın tek yolu yaşı gecmiş birini yollamanız.O alırken yanında durmanız bile engel teşkil eder bira almanıza.Bira fiyatları uygun teneke 30 lu budlight 17 dolardı hannaford a gecen yıl.Ancak barlarda daha pahalı şişe budwieser veya budlight 3.5 dolarken viski jack 13 dolardan başlıyor kadehi.
    Bu yaş olayı yüzünden ikinci işim alkol almak olacak kesinlikle

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Alıntı nowayout Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yaş olayı yüzünden ikinci işim alkol almak olacak kesinlikle
    Yok hacı takma alkolü illaki alırsın diğer türklerde olur en kötü onlara aldırırsın.Sana sıkıntı olacak şey ne bileyim bir applebees e gidip tanımadığın bir adamla biralarınızı içerken ekranda oynayan amerikan futbolu muhabbetlerinden uzak kalışın gibi şeyler olacak

Aynı şekilde 21 yaş altında alkollü yakalanırsan polise yolda arabada veya direkt partide 500 doları gözden cıkar.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok hacı takma alkolü illaki alırsın diğer türklerde olur en kötü onlara aldırırsın.Sana sıkıntı olacak şey ne bileyim bir applebees e gidip tanımadığın bir adamla biralarınızı içerken ekranda oynayan amerikan futbolu muhabbetlerinden uzak kalışın gibi şeyler olacak

Aynı şekilde 21 yaş altında alkollü yakalanırsan polise yolda arabada veya direkt partide 500 doları gözden cıkar.
    Ben 21 yaşındayım zaten demek istediğim -21 olan arkadaşlar sürekli bana alkol aldıracak, bir nevi 2. iş

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

ABC Store'larda yeni rakı bile var. tr den daha ucuza geliyo hemde
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

arkadaşlar hele ki walmarttan hayatta alkol alamıyorsunuz yaşınız 21den büyük değilse ve ya yanınızda pasaport yoksa. tc kimliğindeki ya da ehliyetinizdeki tarihi çoğu çalışanlar kabul etmiyor. pasaport istiyorlar. pasaportu evde unuttuğum için onlarca kez biraları kasada bıraktığım oldu walmartta. işin komiği 25-26 gösteriyorum 22 yaşındaydım geçen sene.

diğer bir söyleyeceğim ise, 1 litrelik kutu biralar var ilk gördüğünüzde çok güleceksiniz. ele sığmıyor. onlar 1 dolardı mesela bizim evin orada bir küçük market vardı hani şu hindistanlı birinin olup hep soyulan cinsten marketler var ya ondandı. Alçak raflar, sıra sıra ürünler.)

diğeri ise kana kana jack daniels içeceksiniz. 13.99 dolar 0.70'liği... ben her akşam alır içerdim bir 70'lik :d

smirnoff vodka da çok ucuzdu. 1.75lik almıştım marketten 26 dolardı.

barlarda clublarda bira genellikle 2-3 dolar oluyor. özel günlerde 1 dolara kadar düşüyorlar biralarda. tekila shot yapmıştım mesela, 5cl shot bardağında, yanında tuz ve bir dilim limon 7 dolardı. lake charles cowboys club'ta ... DC-Zee TV: @Cowboys (Taking Over The City Pt. 1 of 2) [10/29/11] - YouTube

İçki yönünden ekonominiz sarsılmayacak rahat olabilirsiniz. )

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı ufukgul88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar hele ki walmarttan hayatta alkol alamıyorsunuz yaşınız 21den büyük değilse ve ya yanınızda pasaport yoksa. tc kimliğindeki ya da ehliyetinizdeki tarihi çoğu çalışanlar kabul etmiyor. pasaport istiyorlar. pasaportu evde unuttuğum için onlarca kez biraları kasada bıraktığım oldu walmartta. işin komiği 25-26 gösteriyorum 22 yaşındaydım geçen sene.

diğer bir söyleyeceğim ise, 1 litrelik kutu biralar var ilk gördüğünüzde çok güleceksiniz. ele sığmıyor. onlar 1 dolardı mesela bizim evin orada bir küçük market vardı hani şu hindistanlı birinin olup hep soyulan cinsten marketler var ya ondandı. Alçak raflar, sıra sıra ürünler.)

diğeri ise kana kana jack daniels içeceksiniz. 13.99 dolar 0.70'liği... ben her akşam alır içerdim bir 70'lik :d

barlarda clublarda bira genellikle 2-3 dolar oluyor. özel günlerde 1 dolara kadar düşüyorlar biralarda. tekila shot yapmıştım mesela, 5cl shot bardağında, yanında tuz ve bir dilim limon 7 dolardı. lake charles cowboys club'ta ... DC-Zee TV: @Cowboys (Taking Over The City Pt. 1 of 2) [10/29/11] - YouTube

şu mesaja ne kadar mutlu olduğumu anlatamam...1 litrelik kutu bira ne demek yahıu viski 13 dolar ... alkolik olmam ama şarhoş olurum

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı inek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu mesaja ne kadar mutlu olduğumu anlatamam...1 litrelik kutu bira ne demek yahıu viski 13 dolar ... alkolik olmam ama şarhoş olurum
    şöyle bişe bak 1 litrelik bira : http://farm5.staticflickr.com/4143/4...5072dc4b_z.jpg

..

orada mesela budweiser diye bir bira var.budlight gibi biralar da çıkartıyorlar. tadı o kadar leziz ki. biradan hoşlanmaz hep whisky içerdim, ya da vodka; biraya aşık oldum ya. tadı mükemmel. smirnoff'un meyveli biraları da var. denemeye değer

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

şöyle bişe bak 1 litrelik bira : http://farm5.staticflickr.com/4143/4...5072dc4b_z.jpg

..

orada mesela budweiser diye bir bira var.budlight gibi biralar da çıkartıyorlar. tadı o kadar leziz ki. biradan hoşlanmaz hep whisky içerdim, ya da vodka; biraya aşık oldum ya. tadı mükemmel. smirnoff'un meyveli biraları da var. denemeye değer
    off kutudaki tasarımın güzelliğine bak..Mest oldum..Paylaşım için sağolda böle bildiğin hatırladıgın şeyleride koy daha fazla merak ettim şimdi ordaki kutuları ve biraları..gerçekten harika bi tasarım efese bin basar...ama ata yadigarı onunda yeri başka

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

jack daniels ucuz falan diyorlardı da o kadar mı ucuzu hocam ya garip geliyor gerçekten insana, şurda yılbaşından yılbaşına gördüğüm içkiden bahsediyoruz yani

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı bolatu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jack daniels ucuz falan diyorlardı da o kadar mı ucuzu hocam ya garip geliyor gerçekten insana, şurda yılbaşından yılbaşına gördüğüm içkiden bahsediyoruz yani

burdaki fiyatı 0.70lik jack daniels'in 90-95 TL ... orda 13.99 dolar.
    bardağa doldururken hunharlık yapıyorduk resmen taşıyordu. bardaklara %40 değil de %90 filan dolduruyorduk su bardağına su koyar gibi ... şişenin dibinde bir bardaklık filan daha kalıyordu atıyorduk yenisini açıyorduk. türkiyedeyken de bitmiş şişenin içine su koyup çalkalayıp onu içiyoruz haha tabi bu işin şakası da.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

illa ki soruyorlar demek ha

yani güzel bir tiyatro örneği sergilesek falan yine anlıyorlar kendimi superbad filmindeki mclovin'e benzetmeye başladım

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

1 şişe viski 13 dolar 1 şat tekila 7 dolar :S bunu pek anlayamadım :|

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

1 şişe viski 13 dolar 1 şat tekila 7 dolar :S bunu pek anlayamadım :|

1 şişe viski markette 13.99 dolar ... 7 dolarlık tekila shot club'ta 7 dolar

yoksa tekila da hemen hemen aynı fiyat markette.. 13-15 dolar civarlarında kaliteli bir tekila.

clublarda da bira söylediğim gibi 2-3 dolar, tekila shot+limon+tuz (5cl) 7 dolar. vodka 5-6 dolar. tabi bu ortalama bir club. hatta hep gittiğim bu club'ın videosu da mevcut youtube'da DC-Zee TV: @Cowboys (Taking Over The City Pt. 1 of 2) [10/29/11] - YouTube

ve bilmiyorum clubta eğlenmeyi sever misiniz ama amerikan clubları inanılmaz. türkiyede böyle şeyler yapılsa neler olurdu yaa gibi geyiklere gireceksiniz arkadaşlarınızla. bende öyle olmuştu. ohaaaaaaaaaaa şuna bakkk bu türkiyede olsa varya diyip geyikler başlıyacak haha
    şey ilginçti mesela, lil jon'un get low şarkısı çalmıştı herkes birden aynı dansı yapıyordu bütün club. çok ilginç.. bu sadece o şarkıda da olmadı. birkaç popüler şarkıda da oldu. her şarkının bir teması var ve herkes onu biliyor ben dans pistinin ortasındaydım get low çaldığında. kafama göre dans ediyorken herkesin sanki bir dans grubuymuş gibi aynı dansı yapmasıyla çiçek gibi kaldığım için ortada, hemen kenara çıkıp bi tekila daha alarak onları izledim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)