bana lütfen birisi söylesin usa de alkol fiyatları hakkında genel bir bilgi istiyorum...aylardır öğrenemedim.sıradan bir bira kaç dolar
bana lütfen birisi söylesin usa de alkol fiyatları hakkında genel bir bilgi istiyorum...aylardır öğrenemedim.sıradan bir bira kaç dolar
Aynı duyguları paylaşıyorum ve beklemedeyim bende cevaplar için![]()
Sular yarım litrelik 1.20 $ dan 2.5 $ a kadar çıkıyor Biralar 99 cent'den 1.5 $ a kadar çıkıyor
usa da bira sudan ucuz dedikleri doğru yani![]()
valla cesme suları bildigin icme suyu gibi sanki tatlı suturkiyedeki leş sular yok yani
guzel su
içmedim ama tatlı yani
Times Square a yakin bir barda ozel karisimli 2bardakvodka ,1bardak bira 40usd+ 5usdtip toplm45 usd verdgimi hatirlyrm 2yil onceydi : ) ustelik 20yasindaydim
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
ee nası girdin aldın :S buyuk gostermekte onemli tabi ben napıyım dostum yasen soyle yani buyuk gostermeyince olmuyo
![]()
ılk gırdıgım barda pasaport goster dedı olmadı..2.gırdıgım barda sadece sordu 21 den buyukmusun gıbısınden ben de ewet dedım gectımbıra cok ucuz ve tadı su gıbı arkdsın dedıgı gıbı 12 lı falan kutularda alabılır sınız efes kadar etkı yapmıyor ya da benım aldıgınm marka dandıktı.walmartta ıse kasada kımlık goster dıyor o nedenle arkılere aldırmıstım
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
walmart'ta bir kasa bira markaya göre değişiyor 13 dolardan başlıyordu. 24'lü bu arada kasa dediğim.
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlık kitabını yazan kişi...
biranın sudan ucuz olması güzelmiş bi de şu var okyanus kenarında bi ülke sonuçta okyanus suyu iyidir içilir içilir temizdir![]()
21 yas altinin icki icmesi cok cok nadir rastlanan ozellik nyc gibi cok kalabalik ve amerikali disindaki milletlerden gelenlerin cok buyuk oranda is yaptigi yerlerde olabilir o da nadir.. 21 yas altindaysaniz icki icin cok da heveslenmeyin belki bir arkadasinizdan isteyip evinizde icersiniz o kadar..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ya bu marketten bira alma işini kolaylaştıracak bir yol yok mu ?
isic kartı var örneğin u.arası öğrenci kimlik kartı gibi ama yaşı büyük gösterebileceğimiz falan zaten saç sakal sorun değil ama marketten bile bira alamamak orada koyar be illa birilerinden rica edeceğiz.
Konu porkandtravel tarafından (09-06-2012 Saat 05:55 PM ) değiştirilmiştir.
Almanın tek yolu yaşı gecmiş birini yollamanız.O alırken yanında durmanız bile engel teşkil eder bira almanıza.Bira fiyatları uygun teneke 30 lu budlight 17 dolardı hannaford a gecen yıl.Ancak barlarda daha pahalı şişe budwieser veya budlight 3.5 dolarken viski jack 13 dolardan başlıyor kadehi.
Yok hacı takma alkolü illaki alırsın diğer türklerde olur en kötü onlara aldırırsın.Sana sıkıntı olacak şey ne bileyim bir applebees e gidip tanımadığın bir adamla biralarınızı içerken ekranda oynayan amerikan futbolu muhabbetlerinden uzak kalışın gibi şeyler olacak![]()
Aynı şekilde 21 yaş altında alkollü yakalanırsan polise yolda arabada veya direkt partide 500 doları gözden cıkar.
ABC Store'larda yeni rakı bile var. tr den daha ucuza geliyo hemde![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
arkadaşlar hele ki walmarttan hayatta alkol alamıyorsunuz yaşınız 21den büyük değilse ve ya yanınızda pasaport yoksa. tc kimliğindeki ya da ehliyetinizdeki tarihi çoğu çalışanlar kabul etmiyor. pasaport istiyorlar. pasaportu evde unuttuğum için onlarca kez biraları kasada bıraktığım oldu walmartta. işin komiği 25-26 gösteriyorum 22 yaşındaydım geçen sene.
diğer bir söyleyeceğim ise, 1 litrelik kutu biralar var ilk gördüğünüzde çok güleceksiniz. ele sığmıyor. onlar 1 dolardı mesela bizim evin orada bir küçük market vardı hani şu hindistanlı birinin olup hep soyulan cinsten marketler var ya ondandı. Alçak raflar, sıra sıra ürünler.)
diğeri ise kana kana jack daniels içeceksiniz. 13.99 dolar 0.70'liği... ben her akşam alır içerdim bir 70'lik :d
smirnoff vodka da çok ucuzdu. 1.75lik almıştım marketten 26 dolardı.
barlarda clublarda bira genellikle 2-3 dolar oluyor. özel günlerde 1 dolara kadar düşüyorlar biralarda. tekila shot yapmıştım mesela, 5cl shot bardağında, yanında tuz ve bir dilim limon 7 dolardı. lake charles cowboys club'ta... DC-Zee TV: @Cowboys (Taking Over The City Pt. 1 of 2) [10/29/11] - YouTube
İçki yönünden ekonominiz sarsılmayacak rahat olabilirsiniz.)
şöyle bişe bak 1 litrelik bira : http://farm5.staticflickr.com/4143/4...5072dc4b_z.jpg
..
orada mesela budweiser diye bir bira var.budlight gibi biralar da çıkartıyorlar. tadı o kadar leziz ki. biradan hoşlanmaz hep whisky içerdim, ya da vodka; biraya aşık oldum ya. tadı mükemmel. smirnoff'un meyveli biraları da var. denemeye değer![]()
burdaki fiyatı 0.70lik jack daniels'in 90-95 TL ... orda 13.99 dolar.
bardağa doldururken hunharlık yapıyorduk resmen taşıyordu. bardaklara %40 değil de %90 filan dolduruyorduk su bardağına su koyar gibi... şişenin dibinde bir bardaklık filan daha kalıyordu atıyorduk yenisini açıyorduk. türkiyedeyken de bitmiş şişenin içine su koyup çalkalayıp onu içiyoruz
haha tabi bu işin şakası da.
illa ki soruyorlar demek ha
yani güzel bir tiyatro örneği sergilesek falan yine anlıyorlarkendimi superbad filmindeki mclovin'e benzetmeye başladım
![]()
1 şişe viski 13 dolar 1 şat tekila 7 dolar :S bunu pek anlayamadım :|
1 şişe viski markette 13.99 dolar... 7 dolarlık tekila shot club'ta 7 dolar
![]()
yoksa tekila da hemen hemen aynı fiyat markette.. 13-15 dolar civarlarında kaliteli bir tekila.
clublarda da bira söylediğim gibi 2-3 dolar, tekila shot+limon+tuz (5cl) 7 dolar. vodka 5-6 dolar. tabi bu ortalama bir club.hatta hep gittiğim bu club'ın videosu da mevcut youtube'da DC-Zee TV: @Cowboys (Taking Over The City Pt. 1 of 2) [10/29/11] - YouTube
ve bilmiyorum clubta eğlenmeyi sever misiniz ama amerikan clubları inanılmaz. türkiyede böyle şeyler yapılsa neler olurdu yaa gibi geyiklere gireceksiniz arkadaşlarınızla. bende öyle olmuştu. ohaaaaaaaaaaa şuna bakkk bu türkiyede olsa varya diyip geyikler başlıyacak haha
şey ilginçti mesela, lil jon'un get low şarkısı çalmıştı herkes birden aynı dansı yapıyordu bütün club. çok ilginç.. bu sadece o şarkıda da olmadı. birkaç popüler şarkıda da oldu. her şarkının bir teması var ve herkes onu biliyorben dans pistinin ortasındaydım get low çaldığında. kafama göre dans ediyorken herkesin sanki bir dans grubuymuş gibi aynı dansı yapmasıyla çiçek gibi kaldığım için ortada, hemen kenara çıkıp bi tekila daha alarak onları izledim
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks