gidipte bu süre civarında gezen arkadaşlar 20 günlük travelda yiyip içme gezme tozma masrafları ortalama ne kadar tutar?
gidipte bu süre civarında gezen arkadaşlar 20 günlük travelda yiyip içme gezme tozma masrafları ortalama ne kadar tutar?
nereyi gezicen ne ile gezicen bati dogu arasinda gidip gelicen mi kac kisi geziicen bir suru sey var ole ortalama fiyat olmaz ki..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Evet örneğin ben doğu kıyılarını gezmek istiyorum diyelim şöyle New York'tan başlayarak Miami Florida civarlarına kadar gezmek istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim. En ucuz ulaşımı nasıl sağlayabilirim. Sürekli turlara bağlı gezmek istemiyorum bazı yerlerde tular bazı yerlerde kendim...
Ulaşımı trenle mi yoksa araba kiralıyarak mı nasıl yapmak mantıklı ve uygun olur?
ortalama 15bin-20bin dolar yeter.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2'den fazla kişiyseniz ve çok fazla yer gezmek istiyorsanız ARABA daha mantıklıdır.Eğer teknolojik ürünlere para harcamayacaksan.2500-3000 civarı kabaca bi rakkam cıkabilir
Biliyorum demeden önce Ara Ara Ara!
Şirket seçimi nasıl yapılmalıdır? Şirket Seçim Yönergesi (Ortak Bildiri)
amerikada trenle şöyle kıyıları dolaşa dolaşa gez bence hem ucuz olabilir..bilgim yok ama bi sor adminlere yardım ederler sana...mesela 30 gunluk biletler varmış diye duymuştum.trende filan uyursun biyere giderkende..
batıdan doğuya nasıl gidebiliriz bu konuda da yardımcı olunursa sevinirim.Otobüslemi uçaklamı trenlemi???masraflar vs sanıl olur şöyle etaylıca bi bilgi almak mümkün değilmi??
Senin düşündüğünüde anlıyorum ABD herşey farklıdır her eyalet farklıdır gibi düşüncelerdesin.Ama 3 ay kaldıktan sonra o farklılıklara alışacaksın ve seni şaşırtan sadece büyük şehir ve organizasyonlar olacak.O yüzden karayoluyla orayı otobüsle gecmek yorgunluk ve sıkıntıdan başka birşey vermez şayet yüklü miktarda paran ve kendi arabanla gitmiyorsan.
forum sessizleşti iyice(
biletleri hesapla konaklamayı pansiyonu hesapla üstüne bide %20 koy bakalm kaç para cıkıcak
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks