benim işim 30 eylülde bitiyor. ve ekim ayını travel kısmına ayırdım, ekim ayında kimse kalıyorsa usa'da irtibata geçip birlikte çeşitli gezilere turlara vs katılabiliriz.
benim işim 30 eylülde bitiyor. ve ekim ayını travel kısmına ayırdım, ekim ayında kimse kalıyorsa usa'da irtibata geçip birlikte çeşitli gezilere turlara vs katılabiliriz.
bizimde ayın 30 da bitiyor yalnız biz 15 de bitirip 15 gün tatil yapıp 30 da dönme taraftarıyız.
30 eylülde mi döneceksiniz siz?
evet kardeşim 30 eylülde dönmeyi planlıyoruz gerçi uçak biletinide 20 sine aldık ama erteleticez 1 kere ye mağsus oluyormuş herhal işte 15 de ayrılcaz 15 gün heryere gitmeyi planlıyoruz
Benim İşimde 30 Eylülde Bitiyor.. 24 Ekim'e Kadar Gezeceğim.. 25inde Geri Döneceğim..
bende tek gidiyorum aynı şekilde ne yapacagımı bende tam kestiremedim, gidilecek çok yer var birde, olmadı haberleşelim oralarda. başka kimseler varsa da onlarda katılabilir birlikte turlara falan katılma vs birşeyler yapabiliriz..
benimde işim 30unda bitiyor. ve en az20 ekime kadar gezmeyi planlıyorum. tek gittiğim içinde tam bir gezi planım yok. siz nasıl ve nerelere gitmeyi düşünüyorsunuz?
valla şu an bizimde net bir planımız yok bizde tek gidiyoruz birlikte birşeyler yapabiliriz... neredesin sen
bizde doğudayız henüz net planlar yok facebook ortamından konuşup zamanla ortak bir gezi listesi çıkartıp net karar verebiliriz, daha katılanlar olabilir bize bekleyelim ve görelim![]()
benımde 30 eylulde bıtıyor 1 ekımde las vegasda olacm otel ve araba kıraları cok ucuz gelmek ısteyen olursa bıseyler yapabılırz bende tekım
Fatih 30 eylül bizim de son günümüz. 16 ekime dönüşümüz new yorktan ama uzatılabilir de. İrtibatta kalalım![]()
karavan harika ama hem pahalı hemde zor oyuzden sadece hayal![]()
Bilemiyorum Ehliyet Olayınıda Araştırmak Lazım karavandada Geçer İnş. Lakin 1 kişi Günlük 25 Dolar Verirse Karavana 20 günlük Turda 500 Dolar Yapıyor. Totalde 4 kişi 2000 Dolar. Bence Doğudan Batıya Geze Geze Gitmek İçin Çok Mantıklı.. Çıkış New York. Geze Geze Californiaya Kadar Ordan-Vegas-Los Angales-Texas-Miami-Miamiden Sonrada New York'a Kadar Yine Geze Geze Çık Arabayı Teslim Et Uçağa Atla Gel.. HAYA KURMAK HARBİDEN BEDAVAYMIŞ ,hayal Kurcak kafayı Yakalamak lazım))
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks