Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Schengen Vizesi ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Standart Schengen Vizesi ?

Merhaba arkadaşlar. Ben bu yıl amerikaya gidicem wat ile fakat schengen vizesi konusunda baya şey duyuyorum ve merak ediyorum. Gecen yıl üniversiteden hocam schengen vizesi alıp tüm avrupayı interrail ile gezdi ve gayet ucuza. Ben de schengen vizesi almayı merak ediyorum. Hocama sordum ve bankada belli (yüklü) miktar paran filan olması gerek dedi. Acaba bu dogru mudur? Almak için neler gereklidir, ya da ben ögrenci olarak schengen vizesi alabilir miyim? Forumda baya araştırdım fakat hep schengen nedir diye anlatılmış. Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

interrail için yüklü miktarda para göstermene gerek yok heleki bide öğrenciysen onun vizesi ayrı oluyor zaten
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    interrail için yüklü miktarda para göstermene gerek yok heleki bide öğrenciysen onun vizesi ayrı oluyor zaten
    Peki kolay mı acaba alması ? Cunku cok mantıklı geldi bana interrail ile avrupayı gezmek.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

benim bildiğim trenler için bitane genel bi bilet alıyosun onun gününü ve kullanım hakkını sen ayarlıyosun örneğin biz bu sene amerika dönüşü fransada inip italyaya kadar o biletle gitmeyi planlıyoruz. vize almadan önce bileti temin etmen vize almanı kolaylaştırıyomuş. sonuçta öğrenciyiz öle bankada para göstermeye lüzum yok sanırım. zaten bu tren olayınıda genelde üni öğrencileri kullanıyo

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı cerenahmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim bildiğim trenler için bitane genel bi bilet alıyosun onun gününü ve kullanım hakkını sen ayarlıyosun örneğin biz bu sene amerika dönüşü fransada inip italyaya kadar o biletle gitmeyi planlıyoruz. vize almadan önce bileti temin etmen vize almanı kolaylaştırıyomuş. sonuçta öğrenciyiz öle bankada para göstermeye lüzum yok sanırım. zaten bu tren olayınıda genelde üni öğrencileri kullanıyo
    Amerika dan fransaya gecerken vize istemeyecekler mi acaba? Ögretmenım burda vizeyi aldıktan sonra interrail biletini aldı ve tum avrupayı cok ucuza gezdi gerçekten.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Interrail biletlerini araştırdıysan genç indirimi var sanırım 24yaş altı vs. Bu insanlardan banka hesaplarından yüklü para olmasını bekleyemezler bu konuda sıkıntı çıkmaz.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Aslında bu konuya açıklık getirilse çok güzel olur. Gitmeden schengen vizesi alınıp, dönüşte avrupayı geze geze buraya gelinebilir.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

yüklü miktar değil mesela senın biletin 24 günlük adamlar kaba taslak 24 günlük senın giderini hesaplıyor ona göre para göstermen gerekiyor
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı SYSOP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Interrail biletlerini araştırdıysan genç indirimi var sanırım 24yaş altı vs. Bu insanlardan banka hesaplarından yüklü para olmasını bekleyemezler bu konuda sıkıntı çıkmaz.
    Şimdi shengen vizesi ile ilgilen bir şirketi aradım. Şunları söyledi: bankada 3,4 bin tl gibi bir miktarda paran olması gerekiyor dedi fakat bu sadece vize alırken lazım yani vizeyi aldıktan sonra istersen bankana borclu ol fark etmez. (kısacası birinden borc alıp bankanıza yatırabılır vızeyı alır almaz gerı verebılırsınız). Öğrenci oldugumuza dair belge filan... En önemli nokta şu eger daha once vıze aldıysak ki amerika vizesi gayet gecerli, shengen almamız daha kolay oluyormuş. Genç indirimi konusunda evet 26 yaş altındakilere 1 ay sınırsız 1.000 - 1.100 tl tüm avrupa ülkelerini gezebiliyorsun.

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yüklü miktar değil mesela senın biletin 24 günlük adamlar kaba taslak 24 günlük senın giderini hesaplıyor ona göre para göstermen gerekiyor
    Aynen öyleymiş. O da yaklaşık 3,4 bin tl ye denk geliyor.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Bence gereksiz ve fazla para interrail yapacak olsam 4milyar para mı harcarım. Yada şöyle söyleyeyim 4milyar param olsa interrail mi yaparım

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)