Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Vize iptali,Ýþ deðiþtirme !!!!! ÇOK ACÝL KARARIMIZ BU KONUYA BAÐLI !!!!!!!!!

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Vize iptali,Ýþ deðiþtirme !!!!! ÇOK ACÝL KARARIMIZ BU KONUYA BAÐLI !!!!!!!!!

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaþlar öncelikle yardýmlarýnýz için teþekkürler,Diðer konuda söylenenleri son kez toparlamak kendime bir plan açýsýndan herþeyi son kez kesinleþtirip iþemlere baþlamak istiyorum.

Þimdi anlattýklarýnýzdan anladýðým kadarýyla bulduðum iþin job offerýný sponsorum olan american work adventures þirketine yolladýðým zaman kabul etmek zorundalar

Bana iþ bulmakla yükümlü olan þirket hcms'nin yapabilceði hiç bir yükümlülük kalmýyor yani onu tamamen aradan çýkartmýþ we Allahýn izniyle o heriflerden kurtulmuþ oluyorum

Work and Travel vizesinin work kýsmýný bulduðum yeni iþ ve sponsoruma yolladýðým job offerla sürdürmüþ oluyorum onlarýnda vizemi iptal etmesi için bi neden kalmamýþ oluyor?

Eðer hatam warsa düzeltin bu þekilde programýn sonuna kadar usa da kalýp diðer giriþlerimde ve baþwurularýmda da hiç bir sýkýntý yaþmam deðil mi?

Ve ayrýca daha önce wat yapmýþ bu çeþit sorunlarla karþýlaþmýþ arkadaþlarýmýz tekrar usa'ya giriþlerinde vize baþvurularýnda ve watlarýnda bir problem yaþadýlar mý?

Ülkeyi terketme süremiz kesin olarak ne kadar? ve bu süreyi aþarsak neler yaþarýz?

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

Eger iþverenin sponsorunu arayýp ayrýldýðýný bildirmezse job offer göndermene bile gerek kalmaz zaten neredeyse butun is verenler aramýyor
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý matador_36 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Eger iþverenin sponsorunu arayýp ayrýldýðýný bildirmezse job offer göndermene bile gerek kalmaz zaten neredeyse butun is verenler aramýyor
    Þöyle bir durum da var, iþten erken çýktýðýnda aramalarý gerekiyor gidebilir diye, bu durumda da sponsorlarýn haberleri oluyor. Yani tam da kendi durumumdan bahsediyorum. Tabi arkadaþýn durumu nedir bilmiyorum, hatýrlatmakta fayda var.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Sponsorumdan gelen cevap bu þekilde oldu sizce ne yapmalýyým???

Thank you for your email, I hope you are well.

Per the terms and conditions, which you signed prior to coming in country, you are not allowed to find your own job in the United States. You must work at an AWA approved position.

If you choose to leave your job at HCMS, your program will be ended and we will request that you return home immediately. You no longer be able to work and/or travel in the United States.

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

Alýntý ygz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Sponsorumdan gelen cevap bu þekilde oldu sizce ne yapmalýyým???

Thank you for your email, I hope you are well.

Per the terms and conditions, which you signed prior to coming in country, you are not allowed to find your own job in the United States. You must work at an AWA approved position.

If you choose to leave your job at HCMS, your program will be ended and we will request that you return home immediately. You no longer be able to work and/or travel in the United States.
    hocam o zamn menagerine söyle sponsorunu aramsýn

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

peki supervisiorum ararsa sponsoru?

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

Alýntý ygz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    peki supervisiorum ararsa sponsoru?
    aramaz ya olmadý onada söyle beným vizem zaten 3 aylýk ben gezmek istiyorum lütfen aranyn felan de

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Ama þimdi þöle bi durum war biz direk sponsorla muhattap olmuyoruz yada paychecklerimizi direk çalýþtýðmýz yerden alamýyoruz yani supervisiorlar üzerlerinden gereken kesintiler yapýp bize getiriolar böle durum olduðu için arada manager,super visiorlar(onlarýn þirketleri ve ana sponsorumuz(vizede adý geçen) þirket war) yani bu konuþtuklarýmýz job offer bulmalar yeni iþe yerleþmeler ve vizeyi iptal ettirme me durumlarýný hangi yoldan saðlýyabiliriz ki ana sponsor da böle bi msj atmýþken ne yapmalýyýz?

Hani güvenilcek bi þirket de deðil tamam aramayýz diip arkasýndan hemen ararlar yani halden anlayan ii niyetli insnalarda deðller köle gibi çalýþýp 2 haftada 100 dolar parayý zor kazanýoruz..

Ana sponsordan kastým CIE gibi vizede ismi geçen bi sponsor

Ýþ bulmakla yükümlüde bi sponsorumuz war o da sadece iþ bulup housing saðlayan we paycheckleri düzenleyen bize köleliði yaptýran we ana sponsora bizim çalýþma durumlarýmýzý bildiren vize iptali için rapor yazabilen bi þirket

BÝde managerler war onlarda mc donaldsýn kendi elemanlarý ama direk bize iþ bulan sponsorlarla baðlantýlarý war.

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

sen ABD'de iken sadece AWA'nýn iþlerinde çalýþmak zorunda olduðunu söyleyen maddeyi ve AWA'nýn approve'lu iþlerinin ne olduðunu içeren listeyi göndermesini ister misin? Yani senin problemlerin varsa ve iþveren de anlayýþla karþýlýyorsa sponsor iþi yokuþa sürmemeli.
    admin (at) turkishwat.net

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)