Work and Travel
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 1-2 saatle vergiler dahil 411 euro luk bileti kaçýrdýk :D

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart 1-2 saatle vergiler dahil 411 euro luk bileti kaçýrdýk :D

perfectly-nothing le yaptýðýmýz 411 euro luk bilet rezervasyonundan sonra kendi aramýzda tabiki ''olum süper fiyata bulduk lan-olum harika ya-abi düþeþe getirdik-çok iyi oldu çokta güzel iyi oldu'' gibi konuþmalar geçti ama gel gör ki araci site mi taklaya getirdi yoksa uçuþ yapan firma mý bilet fiyatlarýný tavan yaptý çözemeden 411 euro luk biletten olduk.þimdi, yine de uygun denilebilecek fiyata birer bilet sahibi olduk. mutlu gibiyiz....

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    16

hangý sýte bu (:

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

öncelikle alitalia nýn kendi sitesinden bakýyorduk 417 euro diyodu vergiler dahil
    daha sonra ekobiletten arattýk 6 euro daha ucuza bulduk.alitalia da promo yazýyodu zaten ama ekobilette de ayný uçuþu görünce rezervasyonu yaptýk normalde 3 gün süresi var ya o rezervasyonun bunda öyle biþey olmadý rezervasyonumuzda 411 yazýyo hala ama ödeme kýsmýna gelince 571 euro çýkarýyo karþýmýza bizde doðal olarak tekrar alitalianýn sitesine baktýk ki bakmaz olaydýk orda da 571 euro olmuþ.anladýðým kadarýyla gördün kaçýrma al kampanyasý yaptý alitalia bi kaç saatliðine

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    16

yaw bu rezerve yapmamalarý sýrketlerýn basýmýza ýs acýyor bende bu laydan cok sýkayetcýyým burdan alýtalýa ve dýger tum sýrketlere duyrulur rezervasyon yapýlabýlen ucuz býr býlet ýstýyoruz

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

yapsalar kesinlikle çok daha iyi olur en azýndan direk muhattap olarak hava yolu firmasýný almýþ oluruz

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý reyes_19 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    yaw bu rezerve yapmamalarý sýrketlerýn basýmýza ýs acýyor bende bu laydan cok sýkayetcýyým burdan alýtalýa ve dýger tum sýrketlere duyrulur rezervasyon yapýlabýlen ucuz býr býlet ýstýyoruz
    Abi rezervasyonu yaptýrdýk, Mert o gün bileti almaya gitti ki fiyat deðiþmiþ. Ben de ertesi gün alacaktým bileti. Þöyle 1-2 saat daha erken davranaydýk 411 euroya NY biletlerini kapmýþtýk.

Gerçi þöyle bir durum da var: Ekobilet Alitalia adýna rezervasyon yapýyor fakat bugün Alitalia'dan kýrýk Türkçe konuþan Ýtalyan bir bayan ile görüþtüm durumu ve böyle birþeyin (Alitalia adýna rezervasyon) olmamasý gerektiðini söyledi. Durumu özetleyen ve maðduriyeti belirten bir mail gönderdim yetkili kiþiye. Ama cevap gelir mi, benim kendi görüþüm týnlamazlar bile.

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý perfectly-nothing Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Abi rezervasyonu yaptýrdýk, Mert o gün bileti almaya gitti ki fiyat deðiþmiþ. Ben de ertesi gün alacaktým bileti. Þöyle 1-2 saat daha erken davranaydýk 411 euroya NY biletlerini kapmýþtýk.

Gerçi þöyle bir durum da var: Ekobilet Alitalia adýna rezervasyon yapýyor fakat bugün Alitalia'dan kýrýk Türkçe konuþan Ýtalyan bir bayan ile görüþtüm durumu ve böyle birþeyin (Alitalia adýna rezervasyon) olmamasý gerektiðini söyledi. Durumu özetleyen ve maðduriyeti belirten bir mail gönderdim yetkili kiþiye. Ama cevap gelir mi, benim kendi görüþüm týnlamazlar bile.
    Alitalia ile hayatta uçulmaz fakat fiyat 411€ ise durum deðiþir.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Wat Profesörü
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý break Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

Alitalia ile hayatta uçulmaz fakat fiyat 411� ise durum deðiþir.
    sebep

......

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    16

alitalia'dan cok fazla sikayet var ama ucuz olmasi cekiyor kendine

Uzman Watçý
    Yaþ
    36
    Tecrübe Puaný
    15

Lufthansa'dan aldým usta ben aracý site kullanmadan. Gönlüm daha rahat açýkçasý. Ama 411 euro fiyat da mis gibi tabi

BannedUser
    Guest

Bilet dediðim açýk tarihli olsun ucuz olsun isterse 24 saatte gitsin, isterse 3 aktarma olsun isterse monitor olmasýn hiç sorun deðil bana. Oyle 200*300 euro veripte yemegi guzel monýtor var diye bilet almam dogrusu.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    16

Valizim kaybolcaksa transit vizeyle ugrascaksam bunlari bile bile ucuz bilet almam

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

1 haftadan beri goruyordum ben ekobilette ist-jfk 411 euro idi alitalia ile...Ama cok olumsuz yorum oldugu icin almadim.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bizde amerikaya sýk sýk giden bir kaç kiþiyle görüþtük bir çok uçuþunda alitalia ile gittiðini söyledi hiç fena olmadýðýný söyledi ki bizde þöyle düþündük.ne kadar kötü olabilir ki? lcd m olmýcak sorun deðil koltuklar mý rahat deðil sýkýntý olmaz yemek mi kötü 12 saat aç kalýrýz ama arada 300 euro gibi bi fark olunca insan düþünmüyor deðil.450 dolar gibi bi para yapýyor harçlýk olaraka götürsen daha mantýklý deðilmi
    bavul kaybolma muhabbetine gelince ne biliym abi her havayolunda olabilir gibime geliyo o yüzden ona göre þeyler koymak lazým bavula.bavuluna lptop koyma evraklarýný koyma sadece eþyalarýn olsun yani kaybolsada ücüzlmeyeceðin þeyler biz böyle düþüünmüþtük ama kaçtý gitti zaten bilet

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

eðer o fiyata bilet bulduysanýz koþa koþa alýn derim ben...alitalia nýn hizmet kalitesinin kötü olduðu aþikar ama burada amacýmýz tasarruf etmek deðilmi? ben geçen sene onlarla uçmuþtum aktarmalarda veya valizlerde bir problem çýkmadý...ancak kabin memurlarý biraz andaval olabiliyor bize zorla yeþil I-94 vermiþti adam.allahtan kurtardýk durumu sonra,beyazý aldýk

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)