Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hazýrlýk sýnýfý ve WAT

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Hazýrlýk sýnýfý ve WAT

Birinci sýnýf ve sonrasýnda izlenecek yollarý biliyorum, bu konuda bir sýkýntým yok. Benim merak ettiðim bu sene üniversiteye baþlayacak olan bir öðrencinin hazýrlýk sýnýfýný kolaylýkla geçebilmesi için WAT ile Amerika'ya gidip gidemeyeceði. Öðrencimiz hazýrlýk sýnýfýna hiç baþlamadan ( üniversiteye kayýt yaptýrdýktan sonra hazýrlýk sýnýfýnda bir dönem bile okumadan) ABD'ye gitme þansýna sahip midir? Böyle bir þansý varsa nasýl bir yol izlemesi gerekir? Aldýðýmýz duyumlara göre bir taraftan çalýþýrken diðer taraftan ingilizce kurslarýna gitmek ve sertifika almak da mümkünmüþ. Bu bilgilerin doðruluðunu teyit edebilir ve konu hakkýnda bilgi verebilir misiniz? Öðrencimizin gitmek istediði yer Los Angeles. Ýþ ve kurs imkanlarý ile ücret bilgilerini paylaþabilir misiniz?

Yardýmcý olan herkese þimdiden teþekkür ederim.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Yok böyle bir şey maalesef. Denerseniz siz ilk olacaksınız.

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Böyle birþey mümkün deðil diye biliyorum, sistemde bir deðiþiklik olmamýþsa.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Teşekkür ederim.

Efsane Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

İyi de üniversiteye kayıtlar eylül ayında yapılıyor. Yerleştirme sonuçları da ağustos ayında açıklanıyor. Hangi ara gidip gelecek amerikaya?
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý Zavaem Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Birinci sýnýf ve sonrasýnda izlenecek yollarý biliyorum, bu konuda bir sýkýntým yok. Benim merak ettiðim bu sene üniversiteye baþlayacak olan bir öðrencinin hazýrlýk sýnýfýný kolaylýkla geçebilmesi için WAT ile Amerika'ya gidip gidemeyeceði. Öðrencimiz hazýrlýk sýnýfýna hiç baþlamadan ( üniversiteye kayýt yaptýrdýktan sonra hazýrlýk sýnýfýnda bir dönem bile okumadan) ABD'ye gitme þansýna sahip midir? Böyle bir þansý varsa nasýl bir yol izlemesi gerekir? Aldýðýmýz duyumlara göre bir taraftan çalýþýrken diðer taraftan ingilizce kurslarýna gitmek ve sertifika almak da mümkünmüþ. Bu bilgilerin doðruluðunu teyit edebilir ve konu hakkýnda bilgi verebilir misiniz? Öðrencimizin gitmek istediði yer Los Angeles. Ýþ ve kurs imkanlarý ile ücret bilgilerini paylaþabilir misiniz?

Yardýmcý olan herkese þimdiden teþekkür ederim.
    Hazýrlýk sýnýfýnda bir dönem bile okumadan ABD'ye WAT ile nasýl gidiceksin sormasý ayýp ? Yanlýþ anlama ben olayý çözemedimde WAT için yazý bekliceksin Vize için en erken ÞUBAT ayýný e bunlardan ikinci seçenekte bile en az 1 dönem okumuþ olacaksýn o zaman demek ki ya sen kaçmaya çalýþýyon oralara yada böle biþiler , sonuç olarak ben böyle düþündüysem konsoloslukta da heralde direk kýrmýzý kaðýdý verirler eline vize reddi aldým diyede üzlürsün,
    Öbür yandan Hazýrlýk sýnýfýnda olan öðrenciler rahatlýkla WAT'a katýlýyor zaten ama giden az nedense üniversitelerde ilk yýlý olan arkadaþlar bu tarz iþlerden uzak duruyorlar yada habersiz kalýyorlar.

Devam edelim,
    Ýlk dönemini okursun sana transcriptini verirler üstünde 2 3 not belki yazar yada yazmaz, onunla gider paþa paþa vizeni alýr, amerikanada gidersin ama öle okula kayýt yaptýrýr yaptýrmaz Vizeye gidemessin sanýrým..

( Bu arada sanýrým sen sýnýf tekrarý yapan bir Hazýrlýk öðrencisisin ? )

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

transkriptin olmadan kesinlikle alma ihtimalin yok.bosuna deneme zaten bu sekilde seni kabul edecek sirkette olmaz orasi ayri bir konu
    SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
    http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Bencede boşuna denememelisin en az 1 dönem okuman gerekli bi transkiptin olması için bende hazırlığım ordan biliyorum

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý camptr Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Hazýrlýk sýnýfýnda bir dönem bile okumadan ABD'ye WAT ile nasýl gidiceksin sormasý ayýp ? Yanlýþ anlama ben olayý çözemedimde WAT için yazý bekliceksin Vize için en erken ÞUBAT ayýný e bunlardan ikinci seçenekte bile en az 1 dönem okumuþ olacaksýn o zaman demek ki ya sen kaçmaya çalýþýyon oralara yada böle biþiler , sonuç olarak ben böyle düþündüysem konsoloslukta da heralde direk kýrmýzý kaðýdý verirler eline vize reddi aldým diyede üzlürsün,
    Öbür yandan Hazýrlýk sýnýfýnda olan öðrenciler rahatlýkla WAT'a katýlýyor zaten ama giden az nedense üniversitelerde ilk yýlý olan arkadaþlar bu tarz iþlerden uzak duruyorlar yada habersiz kalýyorlar.

Devam edelim,
    Ýlk dönemini okursun sana transcriptini verirler üstünde 2 3 not belki yazar yada yazmaz, onunla gider paþa paþa vizeni alýr, amerikanada gidersin ama öle okula kayýt yaptýrýr yaptýrmaz Vizeye gidemessin sanýrým..

( Bu arada sanýrým sen sýnýf tekrarý yapan bir Hazýrlýk öðrencisisin ? )

Bu þekilde gitmek isteyen öðrenci ben deðilim.Böyle bir þeyin olabileceðine ihtimal vermediðim için bu tür duyumlarýn doðru olup olmadýðýný öðrenmek istedim.Sadece birine yardýmcý olmaya çalýþýyorum.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    17

hazýrlýk tekrarýda birþeyi degiþtirmio bu arada bilgin olsun...ben gecen sene okulu býraktým...bu sene kaldým yerden devam etmek için yine hazýrlýga baþladým ve gectimizi pztside vizemi aldým...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)